Baptizia Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Szczerze to postawiłem na NE w tym meczu po był kurs ok. 2.40. Ale nie dziwi mnie wygrana GB, tym bardziej u siebie. To mógł być mecz typu SB preview. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Polskie serwisy piszą że Seba Dżanikałski chce kupić klub FA w Polsce. Fajna wiadomość, może zrobiłby mocny, europejski klub. Choć w Niemczech są naprawdę silne zespoły. W Anglii pewnie to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Nawet moje koty tak nie skaczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Obejrzałem sobie pierwszą połowę Jets - Dolphins na żywo i miałem oglądać drugą dzisiaj, ale stwierdziłem, że Dolphins z taką fatalną grą nic nie zdziałają i zobaczyłem wynik. Teraz żałuję, że nie wziąłem pod uwagę faktu, że grali z Jets. Edytowane 2 Grudnia 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Mimo wszystko twardziel z Ciebie, że podjąłeś próbę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 http://m.espn.go.com/general/video?vid=11981332&src=desktop&rand=ref~%7B%22re Hail Mary! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ale dali ciała. Reakcje zawodników i kibiców najlepsze. btw.Wstałem rano i włączyłem TNF, ale na początku drugiej połowy było już po meczu. Jay Cutler chyba na wylocie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Jay Cutler i Tony Romo są od pięciu lat na wylocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) SEC Championship game! Mam nadzieję, że Mizzou postawi się. Nadzieja matką głupich... Edytowane 6 Grudnia 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Geno rozpoczął od INT for TD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Dzieje się dziś w NFL! http://m.bleacherreport.com/articles/2292214-saints-take-offense-to-cam-newtons-superman-celebration-fight-breaks-out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Holy shit! Ale mecz w Cleveland! Luck z piekła do nieba. 2 INT i 10 punktów dla Browns, a później game winning drive. Bodajże 92 jardy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Luck + podkowa = to nie może się nie udać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Nikt nic o wypadku Cama nie wspomina? Ledwo przeżył.. Trafiłem na coś takiego: http://fivethirtyeight.com/features/university-of-miami-hurricanes-college-football/ Nazwiska robią mega wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Wow... nawet nie wiedziałem o wypadku Newtona. Facet miał masę szczęścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Pisze wszędzie ciągle o Bogu i drugiej szanse, jakiej dostał. W sumie fajnie, że żyje No i news dnia: Mariota zdobywa Heisman Trophy. Czyli wiemy kto w NFL kariery nie zrobi ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Dawać Mariotę do Eagles i mamy not one, not two, not three... Ale pewnie skończy w jakichś Jets, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Ceremonia wręczenia Heisman Trophy odbyła się w hotelu... Marriott... Nie było szans, żeby ktoś inny wygrał. Dzisiaj Johnny Football w Cleveland.Nie lubię Daltona, ale stawiam Cincy all the way. Edytowane 14 Grudnia 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 2 x 3 & out Manziela. Wiadomość dostarczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Derrick Marks z Jags dostał wczoraj za sacka bonus w postaci $600k. L O L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi