Baptizia Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Jak zginął to wówczas szukałem informacji na ten temat i też to znalazłem. Filmu na szczęście nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Oto mamy odpowiedź na pytanie kto zostanie zwycięzcą Heisman Trophy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Czyli z automatu może sobie darować dalszą karierę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Jednak jest zainteresowanie 'Rajsem' - ponoć conajmniej 4 kluby. Może Jags? Tam odkąd odszedł MJD jest na tej pozycji spora luka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Nieee, niech spierdala od Jags, oni lepiej niech sobie szkolą duet Bortles-Robinson na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Kibicuję Jags od 2006 roku, i bacznie ich obserwuję od tego czasu. Niestety mimo to uważam, że są skazani na bycie wiecznie czerwoną latarnią ligi. Tam naprawdę przewinęło się mnóstwo fajnych zawodników i ciągle nawet sredniakiem nie są. Bortles to faktycznie lekko jaśniej zarysowana przyszłość ale ja bym jeszcze z nim zaczekał. Nie takie kozaki wymiękali wcześniej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 To ta historia ze kazdy kto ta nagrode dostaje zaraz sie lamie albo cuś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Nie do końca. Wielu z nich nawet nie zostało solidnymi grajkami w NFL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Widzicie? Troche sie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Kibicuję Jags od 2006 roku, i bacznie ich obserwuję od tego czasu. Niestety mimo to uważam, że są skazani na bycie wiecznie czerwoną latarnią ligi. Tam naprawdę przewinęło się mnóstwo fajnych zawodników i ciągle nawet sredniakiem nie są. Bortles to faktycznie lekko jaśniej zarysowana przyszłość ale ja bym jeszcze z nim zaczekał. Nie takie kozaki wymiękali wcześniej.. To prawda, u Bortlesa martwi ilość rzuconych INTów, ale nad tym można popracować. Ciekawe jak by to wyglądało, gdyby startował od początku sezonu. Co do Heismana, no to niektórzy zwycięzcy pokazuję te różnicę pomiędzy futbolem uniwersyteckim a zawodowym. Niektóre rzeczy, które świetnie sprawdzają się w NCAA nie sprawdzają się w ogóle w NFL albo tylko w specjalnych warunkach, jak np. gra Tebowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Jasne, tylko że Tebow to chyba powinien być sklasyfikowany w jeszcze innej grupie. On przecież miał swoje 5 minut, gdzie wszyscy fascynowali się jakim to biegiem zdobędzie TD w następnym meczu. Druga sprawa, że qb raczej powinien bazować na podaniach. A u niego jak wiadomo bywało z tym różnie. Koniec końców - Tebow gdzieś przepadł, a szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 No to mówię - w specjalnych warunkach. Też mi go szkoda, liczyłem, że dostanie jeszcze gdzieś szansę, na przykład w Jags, ale skończyło się na plotach. Co lepsze, w NCAA ma chyba jakieś rekordy podaniowe i ogólnie dosyć sporo jardów ustukał górą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Tebow'a ostatnio widziałem w College Gameday i w jakiejś reklamie, także nie przepadł! Rice'a weźmie pewnie jakaś zdesperowana drużyna typu Oakland, albo właśnie Jacksonville. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Raiders@Rams 0:38, halftime... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Jak zobaczyłem 21:0 po Q1 to pomyślałem sobie - oh boy... znowu grają swoje. A później było już tylko gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Kto grał swoje? Rams czy Raiders? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Kto grał swoje? Rams czy Raiders? Jeźdźcy (bez głów) z Oakland oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Tak właśnie myślałem:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 J.J. WATT!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Właśnie dokończyłem sobie Patriots - Packers i muszę powiedzieć, że Green Bay wyglądają póki co jak mistrzowie. Problem w tym, że mamy grudzień, a nie luty. W każdym razie życzę im jak najlepiej, bo Kaepernicki raczej w tym roku w PO nie zagrają (albo zagrają i szybko odpadną). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi