Dnc Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 *OKC po niespodziewanej porazce w Minnesocie moze juz raczej zapomnieć o 1 seedzie i dogonieniu Spurs. Strata Hardena może się mocno odbić na losach Oklahomy. Mieli wiele udanych wyborow w drafcie, ale na koniec chyba postawili na złego konia i zamiast Westbrooka trzeba przedłużać z Hardenem. od razu to mówiłem, jeszcze im się to odbije czkawką... jak było taka szansa to trzeba było podpisać Hardena a puścić gdzieś Westbrook'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Ta, za Westbrooka by dostali zdecydowanie więcej przy wymianie i nadal by mieli Hardena, który nie jest tak zależny od humorków jak Westbrook. Ale dzięki takiemu trade'owi nie ma miejsca w play-offach dla Kobe'go : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Ale jak tak patrze na schedule Rox to jest szansa na przegonienie Golden i gra w PO z Denver/Clippers. Z LAC napewno uda sie wiecej wyrwać niż OKC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Na razie 3. Jest Mem i życzę im utrzymania sie nie chce powtórki Mem-łac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Bedzie ciasno w 3-5 ja imo den,mem,lac,hou,gsw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Wall w ostatnich 13 meczach: 25 points, 9 assists, 5.5 boards, 59% TS%, 2.8 turnovers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) **** z cyferkami, to jaki daje impuls drużynie swoją obecnością na parkiecie robi większe wrażenie. Szkoda tylko, że musi grać w zespole w którym partnerzy nie wykorzystują jego umiejętności kreowania- w meczu z Bulls taki Nene oddał masę niecelnych rzutów z czystych pozycji. Swoją drogą dalibyście mu maxa? Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez Karwan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Curry ma 5 meczy do końca sezonu, by pobić rekord Allena w największej ilości 3PM w jednym sezonie. Allen: 269 Curry: 247 Warriors nie są jeszcze pewni awansu do plej off, więc pewnie pogra, plus mają dosyć trudny terminarz (Wolves, Okc, Lal, Sas, Ptb). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 23 trójki 5 meczów - będzie trudno, ale nie jest to niewykonalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ncmpcpp Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Nie chciałem zakładać oddzielnego tematu więc napiszę tutaj. Oto film przedstawiający wyskok DWade'a z dwutaktu Dałem jego, bo u niego najczęściej widzę ten ruch nogami. Inni (niscy) też chyba tak czasem robią. Chodzi mi o takie dostawienie prawej nogi do lewej i wyskok z obu. Jestem początkujący, pytanie, czy taki wyskok ma jakąś nazwę? Czy w Europie (FIBA) też można to stosować? Aha, zapomniałem - czy to pozwala uzyskać większy vert? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Jak dla mnie to jest tradycyjny wyskok z dwóch nóg, o wiele bardziej przydatny od dwutaktu z jednej nogi, niemal każdy porządny poster dunk ma miejsce właśnie po takim wyskoku, ogólnie przy wjazdach na kosz jest efektywniejszy(lepsza kontrola ciała, hangtime). Czy ma jakąś nazwę to nie wiem, siatkarze tylko tak skaczą. Można go stosować wszędzie. Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 nie można po dwutakcie robić naskoku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ncmpcpp Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 nie można po dwutakcie robić naskoku.To chyba jest oczywiste. Chodzi tylko o drugi krok dwutaktu, zamiast z jednej nogi to z dwóch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 we FIBA wydaje mi się że powinny być odgwizdane kroki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ncmpcpp Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 we FIBA wydaje mi się że powinny być odgwizdane kroki. Właśnie dlatego chciałem dowiedzieć się, jaka jest nazwa tego ruchu, żeby sprawdzić przepisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 we FIBA wydaje mi się że powinny być odgwizdane kroki.Kroki w FIBA. widać dokładnie, że wykonuje trzy kroki a nie dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Bo tutaj akurat Wade przydrobił i tych kroków zrobił za dużo. To jest prawie to samo, tylko zrobione prawidłowo [video=youtube;fKupEL_7iso] Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 to samo? zwykły naskok. no może trochę niezwykły ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 No, ale założenie Wade'a było wydaje mi się takie same, tylko, że za wcześnie zrobił kozioł, więc były kroki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 nie ma zadnej nazwy od biedy jakis hop step może. Tak skaczą siatkarze i tam nie ma żadnej nazwy, więc nie sądze aby w koszu było inaczej. FIBA dopuszcza taki jak Pargo co oczywiste. Nie można za to robić tak jak Wade bo to będą w 90% kroki. 10% sędziów puści "bo w NBA puszczają" ale bez sesnu imo uczyć się błędnego naskoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi