flash7 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 No więc wklej go :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Uszanuję wolę autora tekstu i nie zrobię tego więcej. Poza tym jest za długi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash7 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Dzieki w c***. Poraz pierwszy od niewiadomo jakiego czasu mam ochote przeczytac polski tekst to otrzymuje bluzg i zostaje olany. Kocham polskie spoleczenstwo, a autor chyba nie stracil by swoich milionow za ten genialny artykul... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Ty też byś ich nie stracił wykupując dostęp i szanując coś takiego jak prawa autorskie. Co nie zmienia faktu,że wykupić dostęp do polskiej strony o NBA to niezły hardcore,szacun LBS . Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash7 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Nie czytam polskich stron, interesuje mnie tylko ten JEDEN artykul. Prosze na pw mi podeslac, no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Między Rondem a Palmą + arty Panów Kujawiński i Kwiatkowski za 15 zeta na miesiąc? To prawie jak za darmo, serio 6G zrobiło mega postęp w porównaniu do tego co serwowali na początku. Przeczytałbyś ten tekst o Kwame to byś wiedział o czym mówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Nie czytam polskich stron, interesuje mnie tylko ten JEDEN artykul. Prosze na pw mi podeslac, no Tu masz połowę http://sports.espn.go.com/espn/page2/story?page=books/excerpt/nothingelse3 Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 A może LBS wcale nic nie wykupił tylko kręci z nas bekę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 mówiłem, że tekst zajebisty, mówiłem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Fakt, właśnie skonczyłem czytać. Chyba nadluzszy tekst na 6tym eva. Polecam tym, którym nie szkoda całych 10zł / miech na abonament. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 http://szostygracz.pl/koszulka-szostego-gracza/ http://allegro.pl/listing/user/listing.php?id=87913&us_id=10950216 Większość na tym forum nie rozumie, jak ktoś może płacić za polski portal o NBA, ale to jest dopiero szok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Nie wiem co w tym dziwnego, chciałeś się przyjebać, ale nie wyszło - no trudno. Potrafię wymienić z ośmiu znanych userów e-nba, którzy czytają 6G i nie sądzę aby wstydzili się tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Nie wiem co w tym dziwnego, chciałeś się przyjebać, ale nie wyszło - no trudno. Potrafię wymienić z ośmiu znanych userów e-nba, którzy czytają 6G i nie sądzę aby wstydzili się tego. Ja też nie uważam, że to dziwne. Sądzę, że Szósty Gracz jest na wysokim poziomie ( a właściwie te elementy, o których sam wspomniałeś kilka postów temu, choć strasznie brakuje systematyczności) natomiast stwierdzam fakt, że uważa tak większość użytkowników forum . Dziwi mnie natomiast ta zabawa z koszulkami, myślałem że to jakaś akcja charytatywna, a to tylko rozszerzenie asortymentu poznańskiej formy sprzedającej meble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Ja też nie uważam, że to dziwne. Sądzę, że Szósty Gracz jest na wysokim poziomie ( a właściwie te elementy, o których sam wspomniałeś kilka postów temu, choć strasznie brakuje systematyczności) natomiast stwierdzam fakt, że uważa tak większość użytkowników forum . Dziwi mnie natomiast ta zabawa z koszulkami, myślałem że to jakaś akcja charytatywna, a to tylko rozszerzenie asortymentu poznańskiej formy sprzedającej meble Zwykły element promocji, w mniejszym stopniu chyba dążenie do zarobku - w końcu ile tych koszulek sprzedadzą, pewnie nie za wiele, ale z drugoej strony te kilka k userów których mają to niemały target. Lepiej mieć koszulkę 6G niż jakiegoś youtubera z dupy, który nie przekazuje żadnych większych wartości. Sorry fluber za ten pocisk, piszecie dwuznaczne posty się potem gotuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash7 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 srednio interesujacy ten artykul, spodziewalem sie wiecej cytatow Jordana i jego spostrzezen macie palme za freehttp://www.podcast.de/podcast/102408/ , bo widzialem juz komentarze na 6g z moim cytatem jak bym blefowal zeby tylko dostac ten artykul, haha- nara cioty, grosza nie zaplace, pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Nie blefowałeś i to było w tym najlepsze. Nara dzieciaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 nara cioty, grosza nie zaplace Patrzcie go jaki cwany! Skurczybyk nie blefował jednak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 srednio interesujacy ten artykul, spodziewalem sie wiecej cytatow Jordana i jego spostrzezen macie palme za freehttp://www.podcast.de/podcast/102408/ , bo widzialem juz komentarze na 6g z moim cytatem jak bym blefowal zeby tylko dostac ten artykul, haha- nara cioty, grosza nie zaplace, pozdrawiam serdecznie Całe szczęście, że nie zapłaciłeś. Dopiero by było! A tak to jesteś taka spryciulka, wyskomlałeś co ? Aj, ty ty! Może zrobimy Ci jakąś ściepę w nowym sezonie - forumowicze zrzucą się po 50gr na abonament dla Ciebie, żebyś nie musiał dzieciom kromki od gęby odmawiać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash7 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 dobra, dobra skonczcie ta nagonke bo zaczyna mnie to bawic. zaczalem kulturalnie, grzecznie poprosilem o jeden artykul i jedyne co uslyszalem to spierdalaj od jakiegos kundla - bez komentarza, pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 nieźle w luja robisz polskie państwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi