Dnc Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Jak pewnie większość z Was zauważyła powstał portal traktujący o NBA szóstygracz.pl będący hybrydą zpp1 i 4kwarty. Co myślicie o takim połączeniu? I czy w Polsce można wyżyć za pisanie o NBA? Nie będę udawał, że w pierwszej chwili byłem mega zszokowany taką opcją i raczej bardziej zrażony niż zainteresowany nowym portalem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 I teraz zp1 i 4kwarta już chyba przestaną istnieć, tak? Samo połączenie się tych 2 stron mogłoby sie nawet podobać, ale nie podoba mi się płacenie za czytanie ich tekstów. Dlatego nie mam zamiaru odwiedzać szóstego gracza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 nie jestem pewien czy zp1 a tym bardziej 4q była aż tak zajebista że teraz ludzie bedą masowo wpłacać grubą kase na konta kwiatkowskiego by poczytać jego teksty, które raz są mistrzowskie a raz tak nie obiektywne (hej lebron!) że mam ochote wbić sobie klawiature w potylice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 W erze informacji i komentarza do niej na wyciągnięcie ręki opłaty za teksty o nba są po prostu żenujące. Jak dobrze, że nawet nie wiem kim jest ten Kwiatkowski i ten drugi pisarczyk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Wszelka monopolizacja jest zła. A taka nastąpiła właśnie w sferze polskich portali o NBA. Może to oznaczać tylko spadek poziomu, który i tak nie był zbyt wysoki - Kwiatkowski to lover Jamesa i Heat, do tego nie kryjący się z tym zbytnio, a Szczepański pisał teksty przekładając cyferki boxa na słowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 lol, Jimson daje kawalki za darmo a artykuly za pieniadze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Ja się w ogóle nie znam na dziennikarskim "rynku NBA" w Polsce, ale jak mają funkcjonować na nim płatne artykuły, to chyba ten rynek musi być naprawdę mocny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 ostatnio jestem troche zoorientowany na czym innym ale pisanie dla kasy to mi sie zawsze wydawal dobry pomysl na zycie szczegolenie jakbym dostawal za to ze pisac nie umie a tylko marudzic i to gruba kase w kazdym razie jak dowiedzialem sie 5 min temu ze ktos na swiecie bierze 27 czy 120 zika za abo to nie wiedzialem czy sie smiac czy plakac ale potem zobaczylem 800 fb likeow przemnozylem i mi wyszlo fhuj sianka takie wiecie z przedzialu 8 a 800 tysiecy co jest k**** absurdalne ale jest sign me in k**** bo widze ten rynek internetowy w polsce to jest jakas kopalnia pieniedzy a durni to sieja 800000 PLN feel it za takie gowno -czesc co robisz w zyciu ? -a wiesz prowadze taka stronke o NBA i zdzieram z ludzi siano i ostatnio kupilem sobie nowe porsche i dom w hiszpanii -a co u ciebie ? mam troche wrazenie ze cos mnie ominelo albo my tu w tej polsce zyjemy rzeczywiscie jak w polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Kto wgl czyta te polskie strony o nba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 ostatnio jestem troche zoorientowany na czym innym ale pisanie dla kasy to mi sie zawsze wydawal dobry pomysl na zycie szczegolenie jakbym dostawal za to ze pisac nie umie a tylko marudzic i to gruba kase w kazdym razie jak dowiedzialem sie 5 min temu ze ktos na swiecie bierze 27 czy 120 zika za abo to nie wiedzialem czy sie smiac czy plakac ale potem zobaczylem 800 fb likeow przemnozylem i mi wyszlo fhuj sianka takie wiecie z przedzialu 8 a 800 tysiecy co jest k**** absurdalne ale jest sign me in k**** bo widze ten rynek internetowy w polsce to jest jakas kopalnia pieniedzy a durni to sieja 800000 PLN feel it za takie gowno -czesc co robisz w zyciu ? -a wiesz prowadze taka stronke o NBA i zdzieram z ludzi siano i ostatnio kupilem sobie nowe porsche i dom w hiszpanii -a co u ciebie ? mam troche wrazenie ze cos mnie ominelo albo my tu w tej polsce zyjemy rzeczywiscie jak w polsce Spory przedział sobie wybrałeś :DD Po pierwsze pakiet miesięczny - 15 zł, co z 800. osób daje - 144 000 zł Po drugie pakiet na 3 miesiące za 45 zł (teraz w promocji za 27) co daje - 144 000 zł (86 400 zł) Po trzecie pakiet roczny za 120 zł - 96 000 zł Te liczby i tak raczej nierealne, bo nie każdy kto lajkuje na FB to wykupi, pewnie będą jakieś osoby co kupią jedno konto na kilka itd. W dodatku dochodzi koszt opłat za serwer itp. No i nie jest to kasa dla jednej osoby, a kilku które tam piszą, więc nie wiem jak Kwiatkowski ma Twoim zdaniem kupić sobie za Szóstego Gracza dom w Hiszpanii . Żeby nie było to sam nie będę płacić za czytanie na 6G, ZP1 czytałem dosyć regularnie, ale teksty nie były na tyle dobre, żeby za nie płacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmks Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Sporo ludzi, skoro ciągle powstają jakieś mniejsze-większe tego typu portale. Ale pobieranie za to kasy, to chyba przegięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 niektórzy traktują gwiazdy basketu czy jakieś enbijej jako prawdę objawioną, czyli ktoś czyta 6G się utrzyma, bo zawsze znajdzie się ktoś kto zapłaci. nawet jeśli nie będzie tego wiele, to zawsze lepiej niż pisanie na zp1 za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Konto na forum też powinno być płatne, nie mam zamiaru całe życie pisać jednozdaniowców za darmo jak ktoś za to trzepie kaskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 hehe nawet stanowski na weszlo.com nie zdecydował sie wprowadzić opłat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Biorąc pod uwagę że artykuły na zp1 były często inspirowane tekstami z amerykańskich serwisów, to nie wiem za co zamierzają pobierać $. Zresztą 15 pln/miesiąc to chyba trochę wygórowana cena jak za co by nie mówić trochę kota w worku... Liczyłem że jak ruszą to zrobią coś w stylu zakładasz konto i masz 2 msc free, a potem zniżkę przy subskrypcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 ogólnie to jak policzyliście ilość lajków na FB = ilość kupionych abonamentów? bo ja nie widzę żadnego związku i jak znam Polskę to pewnie połowa będzie jechała na jednym haśle jak z Windowsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 coś nadgorliwi ci nasi moderatorzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmks Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 niektórzy traktują gwiazdy basketu czy jakieś enbijej jako prawdę objawioną, czyli ktoś czytaMoże nie jako prawdę objawioną, ale jedne z niewielu stron o nba po polsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 coś nadgorliwi ci nasi moderatorzy chciales zrobic offtopic w poważnym temacie no to sie nie dziw albo raczej chodziło o to że nie można się nie zgadzać z innymi forumowiczami przecież wszystko na świecie powinno być za darmo i huj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deski Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ból dupy jakby was murzyn jechał w kakałko. Zazdrościcie ale pomyślcie czy to jest 5 minut dziennie i masz artykuł czy jednak trochę pracy trzeba w to włożyć. Teksty i wyliczenia o ich zarobkach i tym jak to wszystkie domy w Hiszpanii wykupią jest komiczny. Resztki wolnego rynku są w tym pojebanym kraju i każdy może dostawać kase za co chce o ile ktoś to coś chce. Wypnijcie się na to i będzie bez bólu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi