fluber Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Czytaj dalej, bo kolejny akapit zaczyna się tak: Chyba muszę sobie wykupić to darmowe konto O, pojawił się drugi akapit bez używania konta, teraz to rozumiem Zaliczyłem falstart Edytowane 27 Marca 2015 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 To jeszcze było w tej darmowej części. Ale spróbować 7 dni za darmo nie zaszkodzi na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Generalnie sam tytuł mnie już negatywnie nastawił do tego, jak można rozpatrywać kandydaturę gracza, który nie ma nawet 10PPG w sezonie i w pierwszej piątce wyszedł 3 razy, a do tego jest skrzydłowym rzucającym 41% z gry Edytowane 27 Marca 2015 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 I gra pod TT wiec szanse zerowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 No Mirotić sporo zyskuje tym, że jako jedyny liczący się w walce o ROY gra w solidnej drużynie na PO. Dla mnie chyba Noel powinien być bliżej (albo nawet nad) Wigginsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 No Mirotić sporo zyskuje tym, że jako jedyny liczący się w walce o ROY gra w solidnej drużynie na PO. Dla mnie chyba Noel powinien być bliżej (albo nawet nad) Wigginsa. Dokładnie, spodziewałbym się raczej tekstu: Czy Noel może wyprzedzić Wigginsa? Jeżeli już porównujemy staty po ASG to Noel ma 13 punktów, 10 zbiórek, 2,5 przechwytu i 3 bloki, 49% z gry, no i jest świetnym obrońcą obręczy. Do tego tylko -1,4 punktu z nim na parkiecie ma Phila po ASG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Noel jest niesamowicie niedoceniany i naprawdę nie wiem dlaczego, bo inni gracze Sixers jak np. wcześniej McDaniels, albo Covington mieli hype większy, niż poziom gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Zobaczymy z czego ulepiony jest Mirotic juz w krotce! PO baby! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Mirotić jest fajny, Wiggins również, ale Mirotić jest kozakiem dopiero od miesiąca. Wiggins miał słaby początek, potem się rozkulał, za to Noel od początku jest kozakiem w D i jego wpływ na zespół w skali sezonu jest najrówniejszy i coraz większy. Po trade deadline Noel robi 13.1 punktów, 10.1 zbiórek, 2.8 bloków i 2.4 przechwytów (za 6tym) do tego znacząco poprawił atak: FT pod 70%, FG pod 50% i blisko 2apg. Zdecydowanie najbardziej wszechstronny i impactujący rookie w tym roku. Poza tym, polecam art: http://www.nba.com/sixers/news/150326-noel-roy Na tą chwilę jedynie Gobert jest gościem z podobnej półki - wyższej pod względem obony 1on1 i bronieniu samej obręczy, ale Nerlens jest lepsiejszy w help D, stealach , jest bardziej mobilny. Modle się o jego zdrówko i zdrówko Hansa + to , żeby sfitowali jako-tako, a będziemy mieli w przeciągu roku-2 defensywne monstrum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 W końcu Szósty Gracz postanowił dać czasowo darmowy dostęp do portalu i wielki brawa za to. Szkoda, że drugi artykuł na stronie dzisiaj ma tytuł: "Czy Nikola Mirotic może zagrozić Andrew Wigginsowi w wyścigu o ROY?" i zaczyna się tak: Andrew Wiggins jest najlepszym strzelcem wśród debiutantów ze średnią 18.2 punktów. Nikola Mirotic znajduje się tuż za nim zdobywając 17.3, będąc trzecim strzelcem trzeciej najlepszej drużyny Wschodu. Nie wiem czy to na tej statystyce autor oparł treść artykułu, ale nie wygląda to dobrze. Jeszcze raz powtarzam artykułów Szczepańskiego się nie czyta i nie wyrabiać sobie opinii o portalu na podstawie jego artykułów, bo to tylko zwykłe przepisanie różnych liczb. Poczytać sobie Kwiatkowskiego, a najlepiej Kujawińskiego, a zwłaszcza te gdzie opisuje historie z dawnych lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Mam identyczne zdanie, przy całym szacunku dla całej ekipy 6G to akurat Adam Szczepański pod względem tekstów jest moim zdaniem zdecydowanie najsłabszym ogniwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) hej nowa Przerwa na Żądanie Extra m.in. od chłopaków z 6G wrzucam dlatego że jest to już 100 odcinek i należy się szacuneczek że tyle im się chce za darmo robić no i że się utrzymali tak długo na naszym wybrednym polskim rynku PIONA! Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez devilnevercry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 a tak w ogóle to jak oceniacie pnż? warto tego posłuchać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 a tak w ogóle to jak oceniacie pnż? warto tego posłuchać? Jeśli oczekujesz fachowej rozmowy na poziomie tego forum to raczej nie. Jeśli natomiast chcesz posłuchać luźnej dyskusji na temat obecnych wydarzeń a przy okazji dowiedzieć się co słychać w NCAA - jak najbardziej. Ja bardzo lubię ten podcast, ale nie każdemu może podpaść w szczególności jeśli na co dzień przegląda newsy i arty na stronach z US. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 A co z forumowym podcastem? Nie miałeś go czasem prowadzić LBS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Plany były, ale się zmyły. Razem z innym userem z forum uznaliśmy, że jak będziemy hmmm mentalnie gotowi to do sprawy wrócimy. Niestety do takiej akcji potrzeba czasu, a obecnie sam go za wiele nie mam, czasu starczy mi tylko na zabawę w futbolowe ATF, a resztę forum czytam z parodniowym opóźnieniem. Trochę mnie poruszyły słowa Kwiatkowskiego o tym, że nie mają konkurencji dlatego są najlepsi, ale na tą chwilę to się raczej nie zmieni. Być może w offseason będzie więcej czasu na ponowne podejście do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Akademicka piątka Hetmana jest moim zdaniem najlepszą częścią tych PNŻe, koleś bardzo dobrze zna sie na rookasach i ogolnych wydarzeniach z NCAA. Reszta przerwy ( plusy i minusy, typowania, pogawędka) także na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Czy ktoś, kto skusił się na darmowy tydzień, a wcześniej nie korzystał z 6g może opisać swoje wrażenia? Jak wygląda jakość tekstów oraz ich regularność? Warto wykupić roczny abonament? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash7 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 http://szostygracz.pl/2015/08/04/kwame-brown/ Poprosze o wklejenie tylko tego artykulu, nie subskrybuje juz 6G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Tekst zajebisty trzeba przyznać, zmieniłem po nim trochę punkt patrzenia na karierę Kwame. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi