RappaR Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Bogowie - film doskonały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Bogowie - film doskonały. Serio? Dla mnie co najwyżej dobry. Nie rozumiem zachwytów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Serio? Dla mnie co najwyżej dobry. Nie rozumiem zachwytów. Docenienie klasy zbyt mainstreamowe? Przy okazji Zembala jest z tego co słyszałem od znajomych niesamowicie sympatycznym człowiekiem, pełnym energii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Docenienie klasy zbyt mainstreamowe? Wiem, że jest lekka nagonka na Ciebie ale zastanawiam się, czy takie odzywki są jej powodem czy rezultatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Wiem, że jest lekka nagonka na Ciebie ale zastanawiam się, czy takie odzywki są jej powodem czy rezultatem. Ja tam żadnych znacznych odchyłów u Rappiego nie odnotowałem, raczej przyszła zima i co poniektórym menopauza na łeb siadła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Gdzie sie podziały takie filmy jak "Nagi Instynkt"? ehhh btw. polecam na jesienny wieczór ze swoją dziewuchą lekki film "Up close and personal" ze znakomintym, moim zdaniem, Redfordem i Pfeiffer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikas22 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Polecam film "Sugar Man" - jest to historia muzyka Sixto Rodrigueza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 nie jest to odpowiedź na beef seriale vs filmy ale z tym filmem kojarzy mi się kino niezależne no i żeby każdy na forum wiedział co to jest Władek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Gorąco polecam polski film "Jutro idziemy do kina". Bardzo przyjemny, obyczajowy obraz z dobrą obsadą. Za Julię Piertuchę dałbym sobie obciąć ucho, wyciąć nerkę i wydziarać logo Bucks na klacie... ehhh <zakochany> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Gorąco polecam polski film "Jutro idziemy do kina". Bardzo przyjemny, obyczajowy obraz z dobrą obsadą. Za Julię Piertuchę dałbym sobie obciąć ucho, wyciąć nerkę i wydziarać logo Bucks na klacie... ehhh <zakochany> dobra dawaj nerkę a ja załatwiam Tobie Pietruchę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 dobra dawaj nerkę a ja załatwiam Tobie Pietruchę no wiesz, takie rzeczy w internetach?? ja chcę Julię, Julię Pietruchę, ta o której mówisz wyczyniła u mnie same szkody, nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 kozak film "dla niej vszystko" choc tytul nie sugeruje dobrze, film kozacki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 kozak film "dla niej vszystko" choc tytul nie sugeruje dobrze, film kozacki Tylko, który bo znajduje dwa o takim tytule. Ten z 2008 czy 2010? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ten z Russellem Crowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remisiek22 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Polecam film "Ziemia niczyja" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Siedem dusz ostatnio oglądałem - kozak Miasto gniewu - też kozak Edytowane 11 Grudnia 2014 przez kiwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ostatnio trochę kino europejskie oglądam. Większość niestety niezbyt się nadaję do polecenia, ale 2 zrobiły na mnie wrażenie. Mandarynki - w sumie podobne do ziemi niczyjej więc koledze 2 posty wyżej polecam (imo mandarynki lepsze, szczególnie jak ktoś był w abchazji) The hunt - nie pamiętam oryginalnego tytułu z Madsem Mikkelsenem (czy jak mu tam - ten od Hannibala) - historia pracownika przedszkola oskarżonego o molestowanie podopiecznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 The hunt - nie pamiętam oryginalnego tytułu z Madsem Mikkelsenem (czy jak mu tam - ten od Hannibala) - historia pracownika przedszkola oskarżonego o molestowanie podopiecznych. Jagten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Jagten. O własnie? A jak wrażenia? Podobał się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Oglądałem go już dość dawno, bo akurat tak się składa, że mówię po norwesku i troszkę się interesuję Skandynawią. Film dość mocny i akurat w mój gust trafił świetnie. Nie wiem jak będzie trafiał do tych, co najpierw oglądali Hannibala Klimat jest ekstra stworzony, ale z tego już Skandynawowie słyną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi