Lukacs Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Oddam asysty za pkt, 3pt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 jutro mam trade deadline [TABLE=class: teamtable, width: 1] [TR=class: row1] [TD=class: typeStandard, align: left]Trade End Date:[/TD] [TD=class: typeStandard, width: 410, align: left]February 28, 2013[/TD] [/TR] [/TABLE] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 wyglada na to ze mamy ciekawsze trade deadline niz to niedawne w NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Spodziewałem się większego ruchu może jeszcze coś pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 poszło ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 i jeszcze jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 w sumie już 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 jest zapotrzebowanie na tabelę w przeliczeniu na ilość rozegranych meczy? bo nie wiem czy robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 zrób jeśli chcesz i masz czas, moment po samym deadline jest dobry, teraz nie będzie już wielkich zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 ok, to usiąde sobie jutro na wykładzie i zrobię na wykładach zawsze jest czas ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 tabelka zrobiona, wrzuce wieczorem btw Zalias się nie doczekał Bynuma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 http://www.sendspace.pl/file/c57097bd4e7cf649ea7d590 Florida Pensioners 130 i'm real baller 99 QAS 99 Red Panthers 97 Jedi Order 96 Sa Gorsi 91 Zalias Sabonis 87 Zdunia Squad Masud 86 Golden Boy's 81 Go Hard Or Go Home 78 Armia Borsuków 68 Gorlice Grzaniec 67 Menelegame 64 Sea Wolves 62 Podpalacze Mostów 61 Qooniu Blazers 58 Wrony z Travemunde 53 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Obyś się pomylił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 W sumie pomyślałem w tej chwili, że nie ma co patrzeć na te średnie. Część już nie gra i np. Jedi Order jest tutaj 5 w średnich, a nie skończy nawet w 10 pewnie. Poza tym psuje zabawę innym, ale to sprawa tych, którzy będą z nim grali za rok. Najważniejsze, że po kilku ostatnich ruchach mogę być spokojny o II ligę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Jedi się pojawił pare dni temu na yahoo. mhm ( go hard or go home ) went home w grudniu. Wrony, Menele, Gorlice, Jedi i GoHard są strasznie do tyłu z meczami, więc to też troche fałszuje statystyke. Ale zobaczymy, po ostatnich ruchach kadrowych może być różnie. Czas pokaże bo walka trwa, a ja mam nadzieje na top6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Pojawił się w deadline, a przed tym to ostatnio był na początku stycznia. Zobaczymy. mhm w ***** przyciął z grą tak jak rok temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 chyba nie wygram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 peszek <hug> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Hmm, też macie problem z ustawianiem składu na dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi