Benon Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 bulek, tak sobie myślę, że sprawiedliwie będzie jeśli zaoferujesz taki sam % swojego budżetu jaki dałeś kiedy myślałeś, że masz ponad 100$. Ewentualnie mogę po prostu zabrać Ci z budżetu odpowiednią kwotę i dodać Price'a Panowie trochę bez sensu jest operowanie tutaj procentami i mówienie, że zmienia sie tylko skala. W przypadku $100, po wydaniu 10% zostaje nam $90, czyli mamy potencjalną możliwość wyciągnięcia z waiverów dziewięćdziesięciu zawodników, przy dziewięciu w opcji $10... W obronie Bulkowego Dólara... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 15 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Benon, Bulek Mi to szczerze mówiąc wisi:) jesli innym nie przeszkadza- to niech sobie bulek kupuje za ile chce. Choć pewnie jesli weźmie za darmo z FA będzie to pewna przesada:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Jeśli to jest wg Ciebie uczciwe, to możesz mi dać tego Price'a i odjąć 1 dolar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Nie no szczerze mówiąc, to mi też jakoś specjalnie kością w gardle nie stoi i to o obronie Bulkowej fortuny, to żarcik. Pomyślałem tylko, że warto trochę nabruździć i wspomnieć o tym, o czym wspomniałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 15 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Jeśli to jest wg Ciebie uczciwe, to możesz mi dać tego Price'a i odjąć 1 dolar. done. W gratisie dostałeś też Sheeda. Taki żarcik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 zreszta ja to widze nawet po tym, jak musze grac. np. w zeszlym sezonie w 10 zespolowej FB1 wygralem majac stosunkowo malo ruchow na FA, bo wystarczylo miec dobry draft plus jakies tam drobniejsze zmiany pozniej. natomiast w 18 zespolowej LE (liga roto Mac) zajalem drugie miejsce, czy rok wczesniej pierwsze i mimo tez dobrych draftow musialem nakombinowac na FA, bo kazdy nowy gracz dochodzacy do puli wartosciowych dawal przewage - wieksza niz nowi wartosciwi FAs w FB1.Wg mnie mieszasz dwie perspektywy. Zgadzam sie, ze wplyw dobrego FAsa na jedna druzyne w glebszej lidze jest wiekszy niz w plytszej [co argumentujesz i czego zdaje sie doswiadczyles]. Natomiast uwazam za totalna bzdure twierdzenie, ze 10 zespolowa lige wygrywa sie draftem, a 18-osobowa FAsami. Jest wrecz przeciwnie! W jaki sposob draft w glebszej lidze ma mniejsze znaczenie gdy pobierasz znacznie wiecej zawodnikow??? Ergo dobrym draftem odskakujesz bardziej od konkurencji. Co wiecej, jak spudlujesz gracza za przecietna pensje w "10" to na FAsach mozesz ich w miare latwo zastapic natomiast jak spudlujesz takiego gracza w "18" to juz gorzej tylko dlatego, ze jest o 100 mniej kandydatow i poziom dostepnych za darmo graczy jest duzo nizszy. Dlatego z perspektywy ligi, im glebsza tym mniejszy wplyw na wyniki maja FAsy. Ale nie pojedynczej druzyny - pewnie, ze jak wyciagniesz w "18" kilku swietnych FAsow to Ci pomoze wygrac, ale to samo dotyczy "10" i kazdej innej, ot sprowadza sie to do oczywistej oczywistosci, ze dobrzy gracze za darmo pomagaja wygrac ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Wilq, to wszystko racja, ale weź pod uwagę jedno. Dany zawodnik wziety z FA w "18" może sie wydac nawet kluczowy, poczas gdy ten sam gracz w "10" może sie nie przydać do niczego. Po prostu, poziom danej drużyny trzeba odnieść do poziomu konkurencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 bulek, nie bardzo rozumiem ten argument, tzn np ktos warty Top120 ma inna wartosc w "18" niz w "10"? BTW, co sie stalo z aktywnoscia na forum? Albo gdzie sie podzialy trejdy? A juz wiem, wszyscy tradycyjnie za bardzo lubia swoj sklad... rzeczywistosc szybko to zweryfikuje ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 W moim przypadku, przyznaję się z góry, o jakiekolwiek trejdy przed rozpoczęciem jest trudno. Draftuje zazwyczaj tak, aby stworzyć w miarę możliwości kompletną drużynę, nie wybierając, tudzież licytując "best available", więc po drafcie nie mam raczej deficytu na żadnej pozycji i po prostu czekam, co z tego mojego bajzlu wyniknie... Niemniej jednak na wszelkie propozycje ekspresowo odpowiadam, ale jak do tej pory nic mi dupy nie urwało... Stąd ta stagnacja w moim teamie... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Love złamał rękę, do 8 tygodni bez gry. No to Lajkersik będzie miał pociechę z Derricka większą niż się pewnie spodziewał. Team Warrior duży pech na początek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Złamał dwa palce a nie rękę, więc może nie będzie tak źle. Tez go mam :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 a gdzie info o tych palcach? na twiterze nic nie ćwierkają, na nba.com też piszą o ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k1x Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Dokładnie to złamał dwie kostki śródręcza prawej dłoni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Love broke the third and fourth metacarpal in his right (shooting) hand and the Timberwolves estimate he'll be out six to eight weeks, the Minneapolis Star Tribune reports. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Taaaaa, kontuzja Love'a o ile pechowa o tyle to piekny przyklad dlaczego nie jestem fanem strategii gwiazdy i wypelnienia... bo to by bylo na tyle jesli chodzi o sezon Team Wariera i jak dla mnie dolacza do grupy "skazany na 3 lige". Benon, kompletna druzyna zazwyczaj ma trojki i FT% ;-) Zreszta w tej uwadze nie chodzilo o Wasze wyjasnienia, w koncu tez znam to wrazenie z podraftowej druzyny kiedy wydaje sie taka fajna i nie ma obowiazku wymian, ot stwierdzilem fakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Blatche był na FA? Nawet nie zwróciłem kurcze uwagi, a brałem Cunninghama, ktory nie wiadomo, czy na tym skorzysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 do mnie nikt oprócz maca się nie zwracał z tradem więc się nie udzialem jakoś na forum sam żadnej oferty jeszcze nie wystosowałem ale może się na jakąś skuszę -jak będę miał więcej czasu póki co czekam btw kiedy jest koniec tradów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 w fantasy to przez caly sezon mozna robic wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 no to luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 No raczej nie...jest trade deadline tak samo jak w NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi