ms9 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Nazwy drużyn na Yahoo powinny być takie jak u nas na 1 stronie. Maile poszły wg danych z zeszlego sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z33 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 ja nic nie dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 bo cie wyjebalismy w tajnym głosowaniu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 vucevic za humphriesa z33 potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 o k**** antek widzę na Shabaaza polujesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z33 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 w FBX mam zasadę: nie ufam białasom. Vucevica nie widziałem na oczy ale zakładam że z takim nazwiskiem jest biały, więc pozbywam się białasa biorąc w zamian mulata, im też nie ufam w sumie ale wolę takiego niż białe drewno. tak więc potwierdzam ten trejd. pozdrawiam z Kazimierza Dolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Vucevic białe drewno hihi, dobre sobie. Humphries jest 4krotnie bardziej drewniany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z33 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 no cóż, zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Do Koelnera wedruje Augustin, moj 6, 8 i 15 pick Do mnie natomiast Bynum i 5 pick Koelnera Do Macka za Augustina idze Brooks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Potwierdzam, biorę Brooksa za DJa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Potwierdzam. ufffffff.. chcialoby się napisać. blaugrana to najtwardszy z negocjatorów z jakim miałem do czynienia. po kolejnych wiadomościach w skrzynce czułem się jak 3 lata temu w Hurgadzie w Egipcie targując się o popielniczkę w kształcie Faraona. Mam nadzieje, że Bynum i pick 5 będzie mu służył za to ile musiał wycierpiać tracąc na mnie czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Seriously? Bynum i 5 pick są warci tylko Augustina, 6, 8 i 15 picku? Wow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 może chodzi o Willa Bynuma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 ja to widzę że Bynum poszedł za mniej niż 8 i 15pick tanioooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 ej chłopacy bez jaj koelner mogłeś pisać że bynuma za fryty oddajesz rok temu, dwa lata temu taki trejd jest ok, ale teraz kiedy bynum poszedł do sixers i prawdopodobnie będzie tam dzielił i rządził, bo z regularnych rywali tylko tyson chandler bedzie w stanie go ograniczyć, fok. ronnie za takie trejdy poleciał z ligi kiedys :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 uwielbiam ludzi wprowadzać w zdumienie. Bynum dość długo był na liście transferowej i nikt nic lepszego mi nie zaoferował. ale lepiej teraz wyjebać Bynuma niż w przyszłości gdy dostanie tłusty kontrakt i zanudzi sie na śmierć przenosząc się z Los Angeles do zimnej i ponurej Pennsylwanii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 nie ma to jak spuścić TOP1 z punktu widzenia FBX Centra za dwa c***owe picki... Koelner może Ty jesteś tym nowym GM Orlando Magic ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 muszę zejść jeszcze 4 fp z salary więc jak ktoś ma jakąś propozycję to pisać. Sg mile widziany A.Millera oddam za pick 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 o stary, pięć minut wcześniej może byś za AndreMillera dostał Bynuma, teraz to tylko FA ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 i kto ma wpizdu telefon do DeTe ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi