Maciek9020 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Spierdolili to brytole koncertowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Anglicy 6 raz z rzędu przegrywają karne na turnieju. Oni chyba mają to w genach. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ale co mieli spi*****ić? Spi*****ić to mogli Włosi, bo kontrolowali spotkanie i spokojnie powinni to wygrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pln2003rok Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Angole miekkim c***em robieni. Że tak chamsko powiem. Wallcot czy jak to sie pisze widać że z szwecją miał farta. Angole nic nie pokazali. Włosi wygrali zasłużenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRESHMAN Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Tak czy owak wygrali,choć fakt,trochę przeciągali.Kogo widzicie w finale ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
han solo Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Pyrlo to jest gość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 zasłużyli na awans. odpadły już wszystkie moje drużyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pln2003rok Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 ładnie pyrlo pokazał jak sie strzela:D A w finale widze włochów kontra portugalia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Oby nie Niemcy - Hiszpania. Trzeci raz z rzędu (po finale 2008 i półfinale 2010) to byłoby lekkie przegięcie pały, zresztą ich poprzednie dwa mecze były nudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRESHMAN Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 A ja widzę powtórkę z 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pln2003rok Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Niemcy z grecją wygrali ale grecja to grecja. Zobaczymy co pokażą z włochami. A ballotelli pokazał że nie jest leszczem. Mimo że sam był z przodu to wygrywał pojedynki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Już się przyzwyczaiłem do murzynów w Niemczech ale we Włoszech trochę dziwnie ten Balotelli wygląda. Ciekawe czy w Hiszpanii kiedyś jakiś się pojawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Już się przyzwyczaiłem do murzynów w Niemczech ale we Włoszech trochę dziwnie ten Balotelli wygląda. Ciekawe czy w Hiszpanii kiedyś jakiś się pojawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KotBehemot Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Dobrze Włochy wyglądają, w defensywie tłamsili angoli strasznie. Pirlo gra takim poziomie jak na pewnej imprezie 6 lat temu, każdy pamięta jak to się skończyło. Z Niemcami może być wielki mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 To jest Marcos Senna? Fakt, zapomniałem o nim a koleś miał przecież świetne EURO 2008 i nawet wkurzyłem się, że Del Bosque nie zabrał go na Mundial. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Oby Hiszpania nie wygrała Euro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Senna był zajebisty ale do dzisiejszego stylu Hiszpanów już by się chyba nie dopasował. Busquets lepiej gra piłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Czytam w "The Sun", że wg. Angoli remisy powinny rozstrzygać rzut monetą, ciągnięcie słomek albo "kamień, papier, nożyce" bo oni karnymi już rzygają. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pln2003rok Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Czytam w "The Sun", że wg. Angoli remisy powinny rozstrzygać rzut monetą, ciągnięcie słomek albo "kamień, papier, nożyce" bo oni karnymi już rzygają. ;] gdzieś słyszałem, że był pomysł by zlikwidować karne i kazać zawodnikom grać do upadłego aż przegrają. A ciekawi mnie ile koszykarze przebiegaja średnio w ciągu meczu? bo u piłkarzy to jest jakieś 6 km/45 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Jak dla mnie to kto ile przebiega to najgłupsza i najmniej potrzebna statystyka ever. To zresztą żenada, że UEFA zajmuje się takimi pierdołami a nie chce się zgodzić na powtórki sędziowskie na monitorze. Choć oczywiście zaciekawiło mnie to, że Polacy wypadli w tej statystyce żenująco - to tylko potwierdziło ich kompletny brak zaangażowania i przygotowania kondycyjnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi