Mar Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 U mnie dalej bida z nedza. Nie gra Camby (ma wrocic niby dzis), nie gra AK, a reszta notorycznie wtapia .. Zle sie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żółw Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 No to jedziem po kolei: - Żółwiowi gratulujemy występu Khryapy . No widzę, że jednak znalazłeś czas i analizujesz grę moich podopiecznych. Ale zwróć uwagę, że dopiero po jakiś 2 tygodniach możesz się odegrać z czego już tylko krok do oczywistego wniosku, że jestem najlepszym GM i zmierzam prosto po mistrza FBL, tak tej edycji jak i kolejnych conajmniej pięciu :!: :twisted: 8) - A nie mówiłem Mar, że Camby i wizyta w szpitalu to tylko kwestia czasu :?: A co do Jamisona to nie chciałem tego publicznie mówić, ale ten zawodnik zawsze ma b. dobre początki sezonu, a później gra o klasę gorzej (łups teraz chyba nikt go nie będzie chciał od Ciebie kupić :twisted: ) - No i widzę, że Stro znów ściągnął Swifta do siebie bo przecież "nie po to Van Gundy ściągał go do siebie by trzymać go na ławie" buahahahah :twisted: Ps1. Ostatnio wpuszczam graczy typu Calderon, Mourning by nadrobić średnią punktową, a mimo to wspiołem się właśnie na pierwsze miejsce w średniej. Czyż to nie piękne :?: :twisted: Ps2. Khryapa jeszcze nie raz was wszystkich zaskoczy 8) Ps3. Oj będzie się działo jak do gry wróci Boozio z Amariuszem, a Artesta wreszcie wypuszczą na jakieś boisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 - No i widzę, że Stro znów ściągnął Swifta do siebie bo przecież "nie po to Van Gundy ściągał go do siebie by trzymać go na ławie" buahahahah :twisted: Swift na początku sezonu...miał kłopoty adaptacyjne 8) . Teraz wobec połamanych Yao i Deke powinien pokazać swój potencjał . A gdy wrócą Yao i Deke akurat się połamie Ratliff z Blazers i Przybilla znów będzie grał po 40min i w ten sposób będę miał ciągłość na C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 A nie mówiłem Mar, że Camby i wizyta w szpitalu to tylko kwestia czasu :?: A co do Jamisona to nie chciałem tego publicznie mówić, ale ten zawodnik zawsze ma b. dobre początki sezonu, a później gra o klasę gorzej (łups teraz chyba nikt go nie będzie chciał od Ciebie kupić :twisted: )Chyba cie moi gracze slyszeli i pokazali pazurki. Camby 153fp, Jamison 85fp :twisted: Stro gratulujemy Swifta - az cale 5fp :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żółw Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Stro gratulujemy Swifta - az cale 5fp :roll: Buahahaha niezłe jaja z tym Swiftem, wykorzystał swój pierwszy w ystęp w sezonie w starting five Nie wiem tylko czemu się go juz dziś Stro pozbyłeś :?: I mam jeszcze dla Ciebie radę: nie wpuszczaj tylko J.Howarda bo to on w kolejnym meczu wyczesze 5fp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loqsh1 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 nie martw się stro, u mnie jakiś j. smith (SG - NOH) (pogubiłem się już w tych j. smithach i nie wiem który to) zdobył 2 FP poleciał szybko na FA za mo-peta (dzisiaj zdobył 99). no i pora na war report: wszyscy mieścimy się między 70-80 FPPG. stro dzisiaj wyszedł ponad 70 (70.15) a żółw zszedł poniżej 80 (79.959) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 nie martw się stro, u mnie jakiś j. smith (SG - NOH) (pogubiłem się już w tych j. smithach i nie wiem który to) zdobył 2 FP poleciał szybko na FA za mo-peta (dzisiaj zdobył 99).Możecie się licytować, a mnie i tak nie przebijecie :? W pierwszym meczu sezonu w moim składzie był Nene Hillario... Zdążył zagrać całe 2 minuty, i "zarobił" w tym czasie -13 FP :evil: , po czym połamał się tak skutecznie, że ma sezon z głowy... :? :? :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Możecie się licytować, a mnie i tak nie przebijecie :? W pierwszym meczu sezonu w moim składzie był Nene Hillario... Zdążył zagrać całe 2 minuty, i "zarobił" w tym czasie -13 FP :evil: , po czym połamał się tak skutecznie, że ma sezon z głowy... :? :? :? Rigel spoko spoko ja też miałem Nene i też byłem - 13FP, jednak czytałem ze Nene wraca do zdrowia szybciej niż wszyscy myśleli i zagrana "wkrótce" (luty czy marzec ).. Ciekawe czy wtedy też zapunktuje na minus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 22 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Stro gratulujemy Swifta - az cale 5fp :roll: Buahahaha niezłe jaja z tym Swiftem, wykorzystał swój pierwszy w ystęp w sezonie w starting five Qrna koleś trafia na czarną listę u mnie - nie wystawię go choćby qrczę wszyscy wysocy (łącznie z takimi gwiazdroami jak np. Lonny Baxter) połamali się w Rockets :x Nie wiem tylko czemu się go juz dziś Stro pozbyłeś :?: I mam jeszcze dla Ciebie radę: nie wpuszczaj tylko J.Howarda bo to on w kolejnym meczu wyczesze 5fp To mam propozycję Wujku Dobra Rada - Ty wystawiasz w najbliższym meczu swoich stałych utilowców (Jarić, Livingston, Calderon), a ja Howarda Juwana. I zobaczymy jak wyjdzie to punktowo 8) stro dzisiaj wyszedł ponad 70 (70.15) Jupijajej a żółw zszedł poniżej 80 (79.959) Jupijajej :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żółw Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 To mam propozycję Wujku Dobra Rada - Ty wystawiasz w najbliższym meczu swoich stałych utilowców (Jarić, Livingston, Calderon), a ja Howarda Juwana. I zobaczymy jak wyjdzie to punktowo 8) Deal :!: Z jednym tylko ale: najprawdopodobniej mecz z ławy poogląda Calderon bo ostatnio robi troszkę za dużo strat, więc taki mecz na przemyślenia mu się przyda. Natomiast jak najbardziej Żul Howard zdobędzie około 1/3 tego co Jaric i Livingston we dwójkę 8) Strasznie mi się chciało śmiać Rigel jak już kiedyś czytałem o Twoich doświadczeniach z Nene, a przecież reszta Twoich wysokich też dokonała niezłych występów w tym sezonie :wink: U mnie nie licząc ostatniego szaleństwa ze strony Khryapy, jeszcze kiedyś nieźle pozamiatał Collison, który to dostarczył mi -8 Ale się tym nie martwię i wiecie czemu? Bo i tak mam najlepszą średnią i wygram tą ligę :!: :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 22 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Deal :!: Z jednym tylko ale: najprawdopodobniej mecz z ławy poogląda Calderon bo ostatnio robi troszkę za dużo strat, więc taki mecz na przemyślenia mu się przyda. Natomiast jak najbardziej Żul Howard zdobędzie około 1/3 tego co Jaric i Livingston we dwójkę 8) Nie no, nie przeginajmy . Nie mówię, że Juwan pyknie tyle co Twoi utilowcy razem wzięci, tylko, że będzie lepszy od każdego z nich . Jak chcesz bitwę utilowców, to ja mogę dodać Szczerbiaka i Diawa i wtedy mozna zrobić 3 na 3 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żółw Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Nie mówię, że Juwan pyknie tyle co Twoi utilowcy razem wzięci, tylko, że będzie lepszy od każdego z nich . Jak chcesz bitwę utilowców, to ja mogę dodać Szczerbiaka i Diawa i wtedy mozna zrobić 3 na 3 . Juwan to będzie lepszy jak zsumujemy mu chyba ze 3 kolejne wystepy :twisted: Narazie Diawa (ten chłopak mnie poytywnie rozwala w tym sezonie) i Szczerbiaka (ten z kolei już za niedługo wróci do swojej formy z początku sezonu :wink: ) zostawię w spokoju. Popastwię się jedynie nad Twoim nowym nabytkiem ze stanu Texas :twisted: Ps. Acha ogłaszam wszem i wobec, że znów wszyscy zaspaliście i zrobiłem niezłego steala z FA Już niedługo zobaczycie, że Kenyon Martin nie będzie jedynym z rodzimy Martinów punktującym w naszej lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loqsh1 Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Tydzień 8 ( 2005-12-17 - 2005-12-24 ): Żółw - srednia: 86.13 (26) przyrost: 1.08 fpg: 80.15[/*:m:3num40wq] Xeus - srednia: 80.35 (27) przyrost: -3.26 fpg: 79.34[/*:m:3num40wq] spabloo - srednia: 79.82 (28) przyrost: 1.65 fpg: 75.44[/*:m:3num40wq] Szakil - srednia: 76.73 (26) przyrost: -4.04 fpg: 73.85[/*:m:3num40wq] Stromile - srednia: 76.38 (28) przyrost: 1.48 fpg: 70.16[/*:m:3num40wq] Rigel - srednia: 75.34 (28) przyrost: -6 fpg: 73.18[/*:m:3num40wq] Vitaly - srednia: 74.97 (29) przyrost: -7 fpg: 74.71[/*:m:3num40wq] Mar - srednia: 74.56 (27) przyrost: -5.86 fpg: 79.57[/*:m:3num40wq] loqsh1 - srednia: 72.35 (30) przyrost: -14.71 fpg: 78.52[/*:m:3num40wq] Borys - srednia: 68.71 (28) przyrost: -11.95 fpg: 77.78 [/*:m:3num40wq] Graczem Kolejki w FBL #1 został: Żółwświetnie, chłopaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żółw Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 No nareszcie pierwsze miejsce A więc stało się praktycznie to co zapowiadałem: Jaric zdobył 84fp, a Livingston 67fp, co w sumie daje nam 151fp, a więc jest to prawie 3 razy więcej niż 58fp Juwana Howarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 24 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Bitwę wygrali Twoi, ale Juwam to inwestycja długoterminowa, przynajmniej 5 tygodniowa PS. Pozdrów ode mnie Zo i jego 8fp Najśmieszniejsze, że w sumie to nie masz większego wyboru jak grać ludźmi tego pokroju, przynajmniej dopóki Artest nie wróci :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żółw Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 PS. Pozdrów ode mnie Zo i jego 8fp : Zo już wie, co zrobił nie tak i obiecał, że to się więcej nie powtórzy :wink: Najśmieszniejsze, że w sumie to nie masz większego wyboru jak grać ludźmi tego pokroju, przynajmniej dopóki Artest nie wróci :twisted: Nie to co mieć na C Przybille i Chandlera :twisted: Poza tym to i tak grając takimi ludźmi wyciagam ponad 80fp, a po powrocie wspomnianego Ron Rona i debiutach Boozera i Amarego to dopiero moja gwiazda będzie świeciła :D Acha i podpowiedcie mi kogo mam wziąść za rok z numerem jeden: Garneta, Lebrona czy Duncana :?: (bo nie chcę skończyć jak Stro) :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 24 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Nie to co mieć na C Przybille i Chandlera :twisted: Zgadza się, C nie jest mocną pozycją. ale i tak biorę w ciemno ten duet ponad Zo :twisted: Poza tym to i tak grając takimi ludźmi wyciagam ponad 80fp, a po powrocie wspomnianego Ron Rona i debiutach Boozera i Amarego to dopiero moja gwiazda będzie świeciła :D Też się tak pocieszam jak Ty - Marbury znow zacznie pykać pod 100 - Vince do końca seoznu będzie grał to co grał przez ostatni tydzień - Ratliff się połamie i Przybilla będzie dostawał +35min - KG będzie znów ładował 140fp jak kiedyś - Chandler w końcu zacznie grać te 11/12/3 - itd I tak samo jak Ty nie liczyłbym, że się spełnią :twisted: Choć kto wie - w końcu dzisiaj gwiazdka . Wesołego wszytkim forumowiczom ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 2 osoby ze srednia ponad 80 fp mamy w lidze :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żółw Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 2 osoby ze srednia ponad 80 fp mamy w lidze :wink: Ja i Stro :?: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 27 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Ja i Stro :?: :twisted: Co to, wypływ tłamszonych emocji po 3 szarych latach :?: :twisted: (...) - Vince do końca seoznu będzie grał to co grał przez ostatni tydzień (...) - KG będzie znów ładował 140fp jak kiedyś (...) - itd (...) Choć kto wie - w końcu dzisiaj gwiazdka KG wczoraj 141.5fp Najgorszy występ VC od tygodni to 88.5fp (najlepszy 143.5 8) ) Chandler wczoraj nawet powyżej 65fp Nie ma to jak gwiazdka (Jeszcze tak kilka razy i może nawet ucieknę ze strefy spadkowej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi