Skocz do zawartości

ROTO-FANTASY DRAFT - 2011-12

croolick

Rekomendowane odpowiedzi

croolick, mozliwe ze przespalem :P w kazdym razie na waiverow sie chyba nie zgadzam, po prostu nie widze w tym sensu, tak bylo ustawione i niech juz tak zostanie. Zreszta nie wiem, powiedzmy ze ja sie wstrzymuje od glosu.

matek, szczerze mowiac nie polecam odpuszczania ktoregokolwiek ze stat, jeszcze moze sie duzo rzeczy odwrocic, ja wybieralem w drafcie graczy pod katem malej ilosci strat a i tak obecnie prawie zamykam tabele. Caly czas licze ze w TO sie poprawie. Z jedna statystyka na 1pkt praktycznie przekreslasz chyba szanse na zwyciestwo moim zdaniem. Male szanse ze reszte wyciagniesz na 9-10 zwlaszcza ze ci zawodnicy ktorych napisales daja niski FG. Aha i wymienilbym nawet bo takim swietnym wystepie jak wczoraj Jamala :D i Raya ale chce w wymianie rowniez dostac w zamian jakies 3Pointers ;)

Fajnie ze tak sie rozruszalo towarzystwo bo na poczatku myslalem ze bedzie niewypal i mialem wrazenie ze gram sam :(

Edytowane przez gogalq

Kurcze, czy tylko mi przeszkadza to, że wasze zespoły nazywają się tak, że nie mozna rozpoznać kto jest kto? Może chociaż nazwę menedżera zmieńcie na taką jak nich na forum. Zapomniełem znów jaki team ma cubebrick i musze znów sprawdzać...

EDIT: póki co stworzyłem temat osobny z menedżerami drużyn

EDIT2: z ciekawości sprawdziłem naszą aktywność na ESPN - i widzę, że niektórzy nie zrobili żadnego ruchu od grudnia.

Kaczor (Ryppin Niggaz) ostatni raz modyfikował skład 29.12

Havlicek (Bean Town) 27.12

Ja wiem, że na dobą sprawę to nie musi nic znaczyć - ale mam wrażenie, że chłopaki odpuścili... JEśli to prawda - to bez sensu, po co było w ogóle zaczynać? Mam nadzieję, że się mylę

Edytowane przez croolick

mi zalezy na jenningsie ale croolick zazyczyl sobie cousinsa... croolick emeka zadowala? daje to co chcesz czyli bloki

batum za barnesa to chyba tez uczciwa propozycja? bym tego nie proponowal i nie zabiegal gdybym tak go nie lubil :)

Przemyślę później. Wróciłem z pracy dopiero, muszę odsapnąć.

croolick nie rozumiem jednego rozumowania - stracilem duzo w asystach a zyskalem malo w blokach... dobrze wiesz ze o asysty latwiej niz o bloki:)

kto ode mnie zainteresowalby Cie za:

barnesa

jenningsa

lub za nich obu

nie wliczaj untouchable

kto jest u CIebie na wylocie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.