matek Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 z mojej strony brak croolick kogo za jenningsa i barnesa? ewentualnie moge kogos jeszcze przyjac i ogloszenie do wszystkich - przyjme graczy z duza liczba strat, ale nie wszystkich oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 haha matek chcesz poswiecic statystyke TO ? co do skrocenia czasu trade'ow moge sie zgodzic, natomiast przy drop do FA nie widze celu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 cel ten sam jak przy trejdach - skoro ktoś chce sobie wziąć kogoś z wolnych graczy (ale jeszcze waiverów) to po co czekać 3 dni? Zresztą czas trejdów jest już skrócony gdzieś od tygodnia, było w tej sprawie małe referendum które chyba przespałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 haha matek chcesz poswiecic statystyke TO ? mam w skladzie Kobe-Durant-Wall-Cousins...cos trzeba poswiecic takze mozecie skladac propozycje jesli ktos was zawodzi pod wzgledem strat;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 (edytowane) croolick, mozliwe ze przespalem w kazdym razie na waiverow sie chyba nie zgadzam, po prostu nie widze w tym sensu, tak bylo ustawione i niech juz tak zostanie. Zreszta nie wiem, powiedzmy ze ja sie wstrzymuje od glosu. matek, szczerze mowiac nie polecam odpuszczania ktoregokolwiek ze stat, jeszcze moze sie duzo rzeczy odwrocic, ja wybieralem w drafcie graczy pod katem malej ilosci strat a i tak obecnie prawie zamykam tabele. Caly czas licze ze w TO sie poprawie. Z jedna statystyka na 1pkt praktycznie przekreslasz chyba szanse na zwyciestwo moim zdaniem. Male szanse ze reszte wyciagniesz na 9-10 zwlaszcza ze ci zawodnicy ktorych napisales daja niski FG. Aha i wymienilbym nawet bo takim swietnym wystepie jak wczoraj Jamala i Raya ale chce w wymianie rowniez dostac w zamian jakies 3Pointers Fajnie ze tak sie rozruszalo towarzystwo bo na poczatku myslalem ze bedzie niewypal i mialem wrazenie ze gram sam Edytowane 12 Stycznia 2012 przez gogalq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 wiesz, nie przyjme byle czego croolick... jestes sklonny oddac barnesa/jenningsa? co w zamian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 brak sprzeciwu co do skrócenia waiverów.... ale i tak mam doła z Al'em ;(.......;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 ale i tak mam doła z Al'em ;(.......;P ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 (edytowane) Kurcze, czy tylko mi przeszkadza to, że wasze zespoły nazywają się tak, że nie mozna rozpoznać kto jest kto? Może chociaż nazwę menedżera zmieńcie na taką jak nich na forum. Zapomniełem znów jaki team ma cubebrick i musze znów sprawdzać... EDIT: póki co stworzyłem temat osobny z menedżerami drużyn EDIT2: z ciekawości sprawdziłem naszą aktywność na ESPN - i widzę, że niektórzy nie zrobili żadnego ruchu od grudnia. Kaczor (Ryppin Niggaz) ostatni raz modyfikował skład 29.12 Havlicek (Bean Town) 27.12 Ja wiem, że na dobą sprawę to nie musi nic znaczyć - ale mam wrażenie, że chłopaki odpuścili... JEśli to prawda - to bez sensu, po co było w ogóle zaczynać? Mam nadzieję, że się mylę Edytowane 12 Stycznia 2012 przez croolick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 No w sumie po wczorajszej passie LeBrona i Smitha mogę śmiało ułatwić wam rozpoznanie mojej drużyny... Nowa nazwa to "Łódzcy Ceglarze".... prawda że ładnie nawiązuje do budownalnych i Brick'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 no proszę - to jest nas dwóch z Łodzi:) U mnie nazwa jest chyba jasna - ale dla pewności: croolick=królik=rabbit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Najbardziej mnie śmieszy zbieg okoliczności że w zeszłym sezonie wszystkie swoje drużyny fantasy nazywałem rabbits... tak w sumie z dupy... ale miałem Hat Rabbits, Roger Rabbits i Rab-beats... i nagle taki croolick bez jaj, na serio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 no a czemu tak je nazywałeś? Ja mam powód- mam taką ksywę Grasz w kosza, np. w CNBA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 o co chodzi z tym alem cubebrick? jesli sa nieaktywni to niech w c***a nie leca i oddadza komus druzyny...moze ktos chetny sie znajdzie croolick zloz mi oferte z Barnesem i Jenningsem (ewentualnie kims jeszcze kogo chcesz sie pozbyc). wez tylko pod uwage untouchable Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Studiuję w wawie więc i gram na miejscu... a z tymi królikami to sam nie wiem co mnie naszło ale nic głębczego Matek chodzi o Jeffersona.... strasznie mi zależało żeby go ściągnąć, ale nici wyszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 mi zalezy na jenningsie ale croolick zazyczyl sobie cousinsa... croolick emeka zadowala? daje to co chcesz czyli bloki batum za barnesa to chyba tez uczciwa propozycja? bym tego nie proponowal i nie zabiegal gdybym tak go nie lubil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 mi zalezy na jenningsie ale croolick zazyczyl sobie cousinsa... croolick emeka zadowala? daje to co chcesz czyli bloki batum za barnesa to chyba tez uczciwa propozycja? bym tego nie proponowal i nie zabiegal gdybym tak go nie lubil Przemyślę później. Wróciłem z pracy dopiero, muszę odsapnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Matek- dałem Ci odpowiedź, odmowną niestety. NIe przekonują mnie wasze oferty - choć analizuję każdą dokładnie. Powiem wam, że póki co najlepiej wyszedłem na FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 croolick nie rozumiem jednego rozumowania - stracilem duzo w asystach a zyskalem malo w blokach... dobrze wiesz ze o asysty latwiej niz o bloki:) kto ode mnie zainteresowalby Cie za: barnesa jenningsa lub za nich obu nie wliczaj untouchable kto jest u CIebie na wylocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 no na FA sledzac mecze mozna wyjsc na ogromny +. Panowie, jak mogliscie zwolnic Parkera, jeszcze wtedy kiedy nie ma Manu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi