Skocz do zawartości

2011 FANTASY DRAFT - ZASADY I DYSKUSJA

matek

Rekomendowane odpowiedzi

I'm in, nigdy nie grałem na ESPN, pora zacząć chyba :wink:

1. croolick

2. bulls2006

3. gogalq

4. havlicek

5. CubeBrick

6. Raffu

7. Kaczor94

Też nigdy nie grałem - ma ktoś w tym doświadczenie i chce być komisarzem...? JEśli nie- to tak czy siak od godziny bawię się tymi narzędziami ESPN więc prędzej czy później to rozpykam.

Aha- mimo że jestem pierwszy na liście to jestem za losowaniem miejsc - zdaje sie, że ESPN umożliwia nam to.

10 graczy - dla mnie ok, będzie może sprawniej. Choć jak się zgłosi 12 to jestem za tym,zeby nie blokowac nikomu zabawy.

ROTO- bardziej wymagające szczególnie czasu- ale z drugiej strony w ten system z Eval bardziej chyba premiuje tych którzy wybierają pierwsi. Ja jestem za.

ESPN sugeruje wybór 13 zawodników, z czego 10 gra a 3 sadzamy na ławkę- grajmy zatem w ten sposób.

kategorie ROTO- standard przyjęty chyba wszędzie:

Points (PTS) Blocks (BLK)

Steals (STL) Assists (AST)

Rebounds (REB) Three Pointers Made (3PM)

Field Goal Percentage (FG%) Free Throw Percentage (FT%)

Draft- widzę, że ESPN umożliwia przeprowadzenie draftu live przy pomocy ich narzędzi. Określamy sobie sami dzień i godzinę i wybieramy w okreslonej kolejności w systemia abba. Uwaga- na wybór maksymalnie ma się 120sekund :) Ewentualnie możemy zrobić to offline - ale wtesy zdecydowanie musielibyśmy skrócić czas na wybór. przy 10 teamach i 13 zawodnikach mamy 130 picków, każdy x12h to daje nam 65 dni - za mało czasu. Dlatego proponuje jednak draft on-line w ESPN - będzie coś nowego :)

panowie, tu na forum jest dział dla fantasy tego typu :)

viewforum.php?f=34

ligi z wieloletnimi tradycjami, tylko że niestety w systemie FP. ale jeśli chcecie grać w roto (słusznie zresztą) to i tak bym polecał wam się tam przenieść, ogłosić, może znajdziecie więcej chętnych na roto i też stworzycie kilka lig (po 10 drużyn w każdej) z systemem spadków i awansów.

panowie, tu na forum jest dział dla fantasy tego typu :)

viewforum.php?f=34

ligi z wieloletnimi tradycjami, tylko że niestety w systemie FP. ale jeśli chcecie grać w roto (słusznie zresztą) to i tak bym polecał wam się tam przenieść, ogłosić, może znajdziecie więcej chętnych na roto i też stworzycie kilka lig (po 10 drużyn w każdej) z systemem spadków i awansów.

Jestem za, choć nie wiem kto z nas to wszystko ogarnie. lorak, może ty nam pomożesz na starcie?

chetnie wchodze w ten kolejny draft, jesli tylko mnie przyjmiecie po starej draftowej znajomosci :D

również jestem za ;) wybaczcie że pick dopiero jutro popołudniu, ale teraz ledwo żyję i nie wiem czy byłby rozsądny ;)

bez jaj no...ciezko wrzucic nazwisko z listy

również jestem za ;) wybaczcie że pick dopiero jutro popołudniu, ale teraz ledwo żyję i nie wiem czy byłby rozsądny ;)

bez jaj no...ciezko wrzucic nazwisko z listy

no własnie, bez jaj, chyba traktujecie ta zabawe zbyt powaznie. Po prostu nie uwierze w to ze siedzisz 2 godziny i zastanawiasz sie nad kolejnym pickiem. Poza tym masz czas do dzis 22:00 z tego co widze, poprzedni pick byl wczoraj.

Co do fantasy to na jakiej to stronie jest? ja zapisalem sie z miech czy dwa temu na yahoo, myslalem ze tylko tam jest ;) a tu mowa o espn

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.