croolick Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 k**** nie gram z wami! cooper, billups, rice tak wygladala dzis rano moja lista nie dosc ze sie opierdalacie z pickami to jeszcze gina ciagle moi gracze z listy najczesciej wlasnie po takim dluzszym oczekiwaniu na kolejny pick Zaraz opieradalamy... Myślisz że to takie proste czytać w twoich myślach?! Na to trzeba czasu, chłopie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 No i poszedł do CubeBricka jeden z moich ulubieńców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Zaraz opieradalamy... Myślisz że to takie proste czytać w twoich myślach?! Na to trzeba czasu, chłopie!dobre mam 3 kolejnych. juz nie ta klasa ale... a cooper marzyl mi sie od poczatku draftu bo w rose do 7 kolejki czy artesta srednio wierzylem ale mialem na nich maly plomyczek nadziei w tej chwili moge zdradzic payton-kobe-worthy-kg-bigben plus cooper/rose-artest/mcgrady-JO taki sklad mi sie marzyl na poczatku tej zabawy i wydawal sie nawet czesciowo realny i edytuj posty croolick :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Shawn Marion w top100 ever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor94 Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 croolick, jak śmiałeś zabrać mi Rice'a? To ja tu specjalnie PF zostawiam na koniec a ty mi takiego psikusa robisz :roll: BTW zna ktoś stronkę ze statystykami gdzie są gracze nawet z lat 80? Nieco bardziej zaawansowane niż zwykłe ppg itp. np. ilość trójek na mecz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 basketball reference Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 @ Kaczor Chyba nie kumam - co ma mój Rice do Twojego PF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Dumars juz byl! czytajcie sklady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 gogalq wybieraj. Drugiej pozniej zedytuje, jego strata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Shawn Marion w top100 ever też z tego leje jest jeszcze pare innych "fajnych" kwiatków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Shawn Marion w top100 ever też z tego leje jest jeszcze pare innych "fajnych" kwiatków Ze strachu nie spytam jakie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Shawn Marion w top100 ever też z tego leje jest jeszcze pare innych "fajnych" kwiatków Ze strachu nie spytam jakie pytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 @Matek No to pytam:) BTW - kara dla Drugiej chyba za wysoka, wstrzymajmy się z dalszym pickowaniem, w końcu ma jeszcze czas zgodnie z regulaminem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 no to spoko, pisaliscie wiec wybrałem. z reszta na pewno mu nie podkradlem rondo bo watpie by w ogole o nim myslal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 @Matek No to pytam:) BTW - kara dla Drugiej chyba za wysoka, wstrzymajmy się z dalszym pickowaniem, w końcu ma jeszcze czas zgodnie z regulaminem... moim zdaniem nie ma co czekac tylko wybierac dalej, jego strata jak nie chcialo sie sprawdzic listy wczesniej. zedytuje jak zmieni zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor94 Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 No niestety. Drugiej - FAIL! Tracisz pick, przykro mi No i niestety - na mój pick musicie poczekać do późnego wieczora. Chciałem Glena Rice'a, ale teraz muszę pomyśleć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 No niestety. Drugiej - FAIL! Tracisz pick, przykro mi No i niestety - na mój pick musicie poczekać do późnego wieczora. Chciałem Glena Rice'a, ale teraz muszę pomyśleć.. Całkowicie traci pick? Czy może zedytować? I co to znaczy, że traci pick - spada na ostatnie miejsce? Jeśli tak to naprawdę uważam, że to przegięcie... Kara jaką proponuje Matek jest wystarczająca IMHO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 @Matek No to pytam:) ok W top 100 oprócz Marion to na pewno zabrakło by miejsca dla Artesta, Billupsa, D-Rose też na wyrost (za szybko, nic nie pokazał), ROndo Pod zastanowienie poddałbym: Tracy McGrady, Ben Wallace i może Manu.... Rozumiem, że nie wybieracie top 100 ever tylko to jest draft i że pewnie wybrani koszykarze bardziej pasują do waszych koncepcji gry niż inni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drugiej Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Sorka, jebnąłem się z tym Joe D :mrgreen: Jeśli to nie problem dobrałbym teraz - o żadnym traceniu picków w żadnym regulaminie nie było mowy, więc niektórzy z dupy jakieś farmazony wyciągają. Earla Monroe bym wziął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Tracy McGradywymien lepszych niz prime t-mac, ktorzy nie poszli. Artest i Big Ben jako zadaniowiec z lawki tez idealny, nie mozna miec samych scorerow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi