gogalq Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Z Pistol Pete'm to steal imo, chciałem go brać w kolejnej rundzie. Idealna opcja z ławki.wiesz co mówisz, dodałem krótkie uzasadnienie wyboru Pete jest niedoceniany, no ale musi sie przyzwyczaic z mysla ze nie bedzie pierwsza opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Co jest z wami chłopaki.?.?.?. Sobota i taka cisza zarówno w dyskusjach jak i pickach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Szkoda, że Robinson nie wylosował jeszcze drabinki to byśmy mieli o czym dyskutować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Szkoda, że Robinson nie wylosował jeszcze drabinki to byśmy mieli o czym dyskutować szybko zmieniasz zdanie, niestety Robinson raczej juz nam nie pomoze po reakcjach niektorych na jego propozycje i ruszajcie sie z tymi pickami. k**** jest weekend a idzie jak krew z nosa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 wyluzuj, przecież nikt tu go nie obrażał - wyrażałem tylko swoje zdanie i pewne wątpliwości . A skoro większość miała inne zdanie- podporządkowałem się tej decyzji i na nią nie narzekałem. Myślę, że mimo wszystko Robinson nam pomoże - spokojnie. I wtedy ślicznie mu podziękujemy, oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 szybko zmieniasz zdanie, niestety Robinson raczej juz nam nie pomoze po reakcjach niektorych na jego propozycje nie to nie, łaski chłopak nie robi, zaraz zrobie drugie konto i też moge pomóc. A tak na powaznie, poprosi sie kogos innego, tylko robinson na tym swiecie jedyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 a ja dalej wierze, że nam pomoże:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor94 Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 i ruszajcie sie z tymi pickami. k**** jest weekend a idzie jak krew z nosa... Spokojnie, przy początkowych pickach można było szybko dokonać wyboru, bo wtedy przewijają się najpopularniejsze nazwiska. Na tym etapie zabawy wybór jest według mnie nieco trudniejszy. Ale mam nadzieję, że jutro już będę miał przyjemność dobrania sobie kolejnego rezerwowego. PF poczeka :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 @Kaczor No tak, wszyscy już mają PF, więc Twój Kemp nie jest zagrożony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 nie byłbym tego taki pewien :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor94 Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Jaki Kemp panowie, jaki Kemp? Mamy lockout, a wiemy co się stało z Shawnem wtedy, wolę nie ryzykować :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 nie byłbym tego taki pewien :mrgreen: No już nie straszmy Kaczora, może zresztą wcale nie poluje na Kempa tylko np. na Griffina:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Jaki Kemp panowie, jaki Kemp? Mamy lockout, a wiemy co się stało z Shawnem wtedy, wolę nie ryzykować :mrgreen: Spójrz na to w ten sposób: miałbyś chyba najcieższy frontcourt z nas wszystkich, nie wiem czy z Eweingiem by się zmieścili w pomalowanym:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor94 Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Nie zgadniecie, dlatego nie boję się zostawić go do ósmej rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek123 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Przyznam ze nawet przez chwile myslalem nad Kempem, no ale mam juz Garnetta i Rodmana :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 a tymczasem Tomek wziął Hilla. Szkoda, był moją opcją rezerwową a boję się, że pierwsze opcje mi podbierzecie:) Kaczor brzmisz tajemniczo:) No i brzmi to jak wyzwanie - dlatego dam moje typy. Biorąc pod uwagę twoje zamiłowanie do graczy z ostatnich 20 lat- odrzucam starszych. Lubisz 3pointowców - to może Clifford Robinson? EDIT: albo Sheed? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor94 Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Pudło :wink: Zedytowałem ładnie składy, teraz post jest o wiele bardziej przejrzysty, nawet zawodników jako tako poukładałem pozycjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Ej no spoko, nie ma żadnej afery, jeśli checie mogę zrobić losowanie. Ale teraz? Myślałem, że po wszystkich pickach, aby ostatnie wybory nie były dobierane pod konkretnego przeciwnika. Ale jak uważacie, jutro wieczorem wylosuje drabinkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor94 Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Możesz wylosować, ale nie wklejaj na forum, bo wtedy właśnie może być dokonywanie wyborów pod tego konkretnego przeciwnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 sirkozi byles na forum co najmniej dwa razy od ostatniego wyboru. rzuc swoj pick i nie opozniaj kolejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi