havlicek Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 chłopaki róbcie każdy pojedynek na ogólnym forum ja z racji lockoutu zaglądam rzadko, ale jak już nie ma nic ciekawego to patrzę kogo wybraliście, skoro macie jaja wybierać all-time draft, to trzeba się zmierzyć z oceną ogółu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 chłopaki róbcie każdy pojedynek na ogólnym forum ja z racji lockoutu zaglądam rzadko, ale jak już nie ma nic ciekawego to patrzę kogo wybraliście, skoro macie jaja wybierać all-time draft, to trzeba się zmierzyć z oceną ogółu Co Wy na to? wydaje mi się, że mamy dwie opcje teraz: forum albo sposób Kaczora (i CubeBricka poniekad). może zróbmy małe glosowanie, co? żeby nie było potem narzekania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 jestem zdecydowanie za opcja havlicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 przeciez poza robinsonem i havlickiem nikt inny sie tu nie wypowiada, malo tego, 50% uczestniczacych w zabawie zalozylo konto specjalnie na draft. Znaczy to tyle, ze poza nami i modami nie ma tu nikogo aktywnego na forum :wink: jak dla mnie moze i byc na ogolnym, ale nie bierzmy pod uwage kont ktore zostaly zalozone w trakcie naszej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 chyba wiecej niz 50%... do tego mam wrazenie ze ci ktorzy zalozyli konto na zabawe "boja sie"(dobre slowo?) konfrontacji z uzytkownikami forum i ich zdaniem zaloze sie ze kilka osob poza Robem i havlickiem tutaj zaglada co jakis czas zeby zobaczyc wybory, tylko nie chce i nie ma potrzeby sie wtracac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 jestem za zasadami spisanymi przez Kaczora, w sumie to wynikają one z dyskusji, która odbywa się na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgadzam się z gogalq - faktycznie można wrzucić na forum i jednocześnie nie wykluczać nas z głosowania. @ Matek Po co podkręcasz i tak już nerwową tu ostatnio atmosferę? I czemu ci którzy założyli konto na zabawę (w tym ja) mielibyśmy się bać opinii starych wyjadaczy forum? To, że nas tu nie było wcześniej nie oznacza, że nie potrafimy obronić swoich wyborów. @ Kaczor Kaczor- podsumowując: możemy zastosować reguły które opracowałeś (czyli każdy głosuje, małe punkty etc.) - ale jednocześnie włączając w to innych forumowiczów (oczywiście bez tych którzy założyli konto w ostatnim czasi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 CubeBrick bo mnie już tu skręca z niecierpliwości i z obawy, że mi podpieprzysz grajka - pickuj! EDIT: Upss, nie zauważyłem, że przed Tobą był jeszcze Drugiej No ale teraz już możesz pickować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor94 Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Na ogólnym robić głosowanie? Nie, dzięki, kilku osobom się nie podobało, że w ogóle tam rekrutację graczy prowadziłem, gdybym pozakładał tam tematy z meczami zostałyby one pewnie zaspamowane narzekaniami, że śmiecimy w nieodpowiednim dziale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Nie musimy na ogólnym - jeżeli ktoś obserwuje naszą zabawę to po prostu zagłosuje na "naszej" części forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Nie musimy na ogólnym - jeżeli ktoś obserwuje naszą zabawę to po prostu zagłosuje na "naszej" części forum.dokladnie dzieki za podjebanie Derricka liczylem ze uda mi sie zebrac na lawce gosci zwiazanych z Bulls czyli Artest-Derrick-Wallace...rozczarowalem sie szczerze mowiac, nie mam narazie planu awaryjnego ale do jutra napewno cos wymysle :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor94 Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Jakiś zajebiście penetrujący SF, który jeszcze został w puli zawodników do wybrania. Help! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Carmelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 milcz ziomek :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 milcz ziomek :evil: myślisz, że o nim zapomniał? Kurka, to już się nie odzywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 milcz ziomek :evil: myślisz, że o nim zapomniał? Kurka, to już się nie odzywam szukam juz kogos innego pomalu w takim ukladzie :? bulls dawaj te swoje wybory! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor94 Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Spokojnie, nie wezmę Carmelo, chodziło mi o graczy mniej znanych np. z lat 60, o których mogłem nie słyszeć :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Przepraszam od razu, że wbijam nie do swojej piaskownicy, ale od tak sobie z nudów trochę przejrzałem ten draft - trwa 7. runda, poszły już te wszystkie Dominiki Wilkinsy oraz Timy Hardawaye i nikt jeszcze nie wziął Billa Waltona? To tak jakbyście dzisiaj wzięli Coreya Maggette over Andrew Bogut ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 k**** nie gram z wami! cooper, billups, rice tak wygladala dzis rano moja lista nie dosc ze sie opierdalacie z pickami to jeszcze gina ciagle moi gracze z listy najczesciej wlasnie po takim dluzszym oczekiwaniu na kolejny pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Przepraszam od razu, że wbijam nie do swojej piaskownicy, ale od tak sobie z nudów trochę przejrzałem ten draft - trwa 7. runda, poszły już te wszystkie Dominiki Wilkinsy oraz Timy Hardawaye i nikt jeszcze nie wziął Billa Waltona? To tak jakbyście dzisiaj wzięli Coreya Maggette over Andrew Bogut ;] Hmm, mimo wszystko wybrani przez nas centrzy są w większości mocniejsi, pozostali w moim przekonaniu nie odstają od Waltona. No i te jego kontuzje... A to, że nie bierzemy rezerwowych centrów (są wyjątki ) - no cóż, mamy tylko 3 rezerwowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi