Kaczor94 Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Rany, niedziela jest, tak ciężko ci kogoś wybrać sirkozi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Już się tak nie napinajcie. Nie miałem czasu przemyśleć picku, wpadłem tylko zobaczyć co inni wydraftowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Zostawcie Sirkoziego - kto powiedział, że w niedziele kazdy musi mieć więcej czasu? Mnie np. dopiero teraz zona wypuscila z Ikei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Zmienię temat. Czysto hipotetycznie: a co zrobimy, jeśli w jakiejś rywalizującej parze głosy rozłożą się 5 do 5...? Co wcale nie jest wykluczone biorąc pod uwagę wyrównany poziom zespolów. Może rozszerzymy kompetencje Robinsonowi...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor94 Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Myślałem nad podliczaniem jakichś statystyk zawodników, ale to raczej głupie by było, bowiem ci koszykarze nie grali nigdy w warunkach jakie im tu stworzyliśmy (pomijając ASG). Rob, chcesz rzucać monetą w razie takich przypadków tzn. gdy jest remis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Myslalem raczej o tym, zeby Rob mial decydujacy glos a nie o rzucie monet:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 myślę, że Robinson ma już swój udział w zabawie, w przypadku remisu, co może się zdarzyć, ale częste nie będzie, można np. przyjąć za rostrzygajacą ilość występów w ASG lub mistrzostw i wszystko będzie jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor94 Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Nie, bo wtedy np. Adam Morrison ma większą wartość od mojego Millera :wink: A czy to będzie wybór za pomocą monety, czy za pomocą jego opinii - to nie ma znaczenia moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgadzam się z Kaczorem, ilość ASG, pierscieni itd nie swiadczy o sile zespołu - a to oceniamy. Niech decyduje Robinson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Morrisona nikt nie wybierze :wink: a jak wybierzę, to nikt na niego nie zagłosuje, wybieramy najlepszych z najlepszych ASG czy mistrzostwo to dla mnie wtedy najlepszy wyznacznik w wypadku gdy głosowanie 10 osób dało remis, i też dużo ciekawszy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Moim zdaniem w przypadku remisu możecie założyć temat z sondą na np. 2 dni i niech ogół forumowiczów zdecyduje. Jakbym to ja mial wybierać kto przechodzi dalej, to dopiero byłyby kontrowersje ... Wylosowałem pary. Przejrzałem kilka ostatnich stron tematów i nie znalazłem jasnej odpowiedzi na jakie zasady w końcu gracie. Czy od razu drabinka, czy może jakieś grupy? Niech komish napisze mi najlepiej PW, w jakiej formie mam przedstawić pary i kiedy to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 dokładnie, ja się nie zgadzam żeby Robinson wybierał kto przechodzi w przypadku remisu. trzeba wymyslic cos innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 pomysl Robinsona z ankieta swietny moim zdaniem. ale jeszcze lepiej byloby gdyby to wszystko ruszylo troche do przodu...weekend sie konczy a my prawie w miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Raffu, nienawidzę Cię I coś mi się wydaje, że znając jego uwielbienie do żółtego także Matek nie pała do Ciebie sympatią po tym wyborze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 wkurwilem sie bo jest to trzeci gracz po Durancie i Pau ktorego zajebal mi Raffu :evil: i cala koncepcja mojej lawki poszla sie jebac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffu Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Przepraszam bardzo, ten wybór to nie do końca mój wybór Miałem ochotę na English'a, ale mi zniknął Potem chciałem Hill'a, ale z tym samym skutkiem... A wiecie co jest najśmieszniejsze? Myślałem żeby wziąć nie Artesta, a Bruce'a Bowena... EDIT: Hahaaa! Widzisz matek, myślimy podobnie ;> Ale spoko, to Ty podprowadziłeś mi Worthy'ego i tego Ci nie wybaczę! :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor94 Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 No to dalej dalej, rzucajcie pomysły co robić w wypadku remisu. Ankieta może być, coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Możemy zrobić tak, że zawsze jedna z osób nie bierze udziału w głosowaniu. Kolejność jak przy pickach, czyli w pierwszym głosowaniu nie bierze udziału Bulls, potem ja itd. Oczywiście jeśli w pierwszej parze będzie rywalizował Bulls ze mną to pierwszym który nie głosuje jest CubeBrick. itd, itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Możemy zrobić tak, że zawsze jedna z osób nie bierze udziału w głosowaniu. Kolejność jak przy pickach, czyli w pierwszym głosowaniu nie bierze udziału Bulls, potem ja itd. Oczywiście jeśli w pierwszej parze będzie rywalizował Bulls ze mną to pierwszym który nie głosuje jest CubeBrick. itd, itp...slaby pomysl, lepszy z ankieta to Ty podprowadziłeś mi Worthy'ego i tego Ci nie wybaczę!juz wiem kto na mnie nie zaglosuje ja Tobie tylko jednego, Ty mi trzech a tak chcialem stworzyc duo RonRon-Ben Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Matek Rozumiem, ze pomysł może ci sie nie podobać - ale na czym polega jego słabość? Bo ja widze jedna zalete w porownaniu do ankiety: rozstrzygamy to w swoim towarzystiwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi