matek Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 @Raffu jak sie czujesz podjebujac mi kandydata na sg? musze teraz lekko zmienic strategie wyborow, moj kolejny pick powinien pojawic sie w ciagu godziny :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymczasowy0 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Panowie wybaczcie, że musieliście trochę czekać, no ale jak sami pisaliście wczoraj było święto ale znalazłem czas i uzupełniłem skład, a dzisiaj też dałem uzasadnienie do wszystkich wyborów. @ Kaczor94 Obiecuję poprawę w zabawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffu Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 @matek doskonale! ;D Zdziwiłem się że nikt wcześniej nie wziął Duranta. Czułem, że będzie idealnym członkiem mojej drużyny za to Ty... Jak się czujesz z podkradnięciem mi mojego PF'a? Nowtizki był pierwszą opcją dla mojej drużyny. Mam nadzieję że moja druga opcja tak szybko z niej nie zniknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 szczerze mowiac tez wlasnie przed ta kolejka zobaczylem ze Durant nadal jest dostepny i byl moim priorytetem. to nic na 2 jeszcze ktos sie znajdzie. za to dirk... moim zdaniem idealne pasuje do shaqa, nie zabiera mu miejsca pod koszem (jak i nie blokuje drogi wjezdzajacym obwodowym), dodatkowo rozciaga gre i wyciaga spod kosza innych pf (czesto bardzo dobrych shotblockerow odstraszajacych obwodowych) zostawiajac shaqa 1on1. na dwojke mam juz pewne 2 pomysly zaleznie od sytuacji i drogi jaka obiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Ofensywnie brzmi nieźle, ale w defensywie pod koszami możesz mieć duży problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 ja liczę, że ktoś mi podbierze gracza i ułatwi wybór, bo w tym momencie jestem w kropce. Jeszcze pytanie, ilu zawodników wybieramy? gdyby skończyć starting 5 to bulls byłby w korzystniejszej sytuacji niż reszta proponowałbym minimum 6 :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Wydaje mi się, że było ustalone na 8 rund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor94 Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Owszem, w pierwotnych założeniach było 8 wyborów. Ośmioosobowa rotacja meczowa sprawi, że trzeba się będzie bardziej wysilić przy wyborach rezerwowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffu Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 ŚWIETNY wybór! Dosłownie! Wziąłbym Baylora do siebie, ale do mojej koncepcji drużyny pasuje... Średnio. Cóż, miałem nadzieję że zostanie u mnie pierwszym człowiekiem z ławki, ale poszedł wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drugiej Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Gogolak, skąd bierzesz takie fajne ludziki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 kurka, panowie - ale macie tempo! postaram się jeszcze dziś wrzucić mój typ. Bulls może spokojnie myśleć o swoich pickach- nie wezmę ani PG ani C:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 łudziłem sie ze uda mi sie zdobyc Dwighta na lawke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Gogolak, skąd bierzesz takie fajne ludziki? jak przepiszesz poprawnie mój nick to Ci powiem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffu Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Tempo niesamowite, tak samo jak picki Teraz idealnie widać jak każdy ustawia swoją drużynę i czeka na ten "ostatni puzel" w swojej układance NIe mogę się już doczekać wyboru bulls2006! Chcę zobaczyć pierwszej piątki w całej okazałości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffu Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Cholera, przeczytałem trzeci akapit postu croolicka w drafcie, i już wiedziałem że mogę szukać sobie innego PF'a niż Webber... No ale cóż, zostały mi jeszcze dwie bardzo ciekawe opcje ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 ja po wyborze C-webba drżę o mojego sg ktorego upatrzylem...a Allen byl opcja na lawke :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 @matek Nie bój żaby, na 99% wybiorę SF:) na SG będzie u mnie grał Havlicek. I nie liczyłem na Allena na ławkę - pójdzie przed twoim wyborem:) EDIT: kurka, nie zauważyłem, że Allena wziął Bulls, sorry:) A Bulls nieźle to sobie wykombinował swoją drogą - raczej nie miałby szans na Allena (pewnie większość z nas miała na niego chrapkę jako pierwszą-drugą opcję z ławki) w kolejnej rundzie. Co prawda dalej nie ma PG - ale oprócz niego w takiej sytuiacji jest tylko jeszcze dwóch zawodników, a więc coś tam jeszcze sensownego ustrzeli. Co do mojego picka - to jak wrócę z pracy to dam wam znać jaki jest mój wybór. Mam dwa typy, jeden zielony drugi biały - pozgadujcie sobie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 właśnie kombinowałem by wziąć raya na ławke a potem PG bo bardzo watpie by mi go ktos podebral, a czaje sie na niego juz od 3 rundy poza tym myślę, że bulls planuje lebrona ustawic na PG co wg. jest średnią opcją. ten zielony to pierce? 8) białego chyba tez wykombinowałem, ale nie bede mowil na glos teraz tylko czekam na mój pick, ludzika już przygotowałem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Co do mojego picka - to jak wrócę z pracy to dam wam znać jaki jest mój wybór. Mam dwa typy, jeden zielony drugi biały - pozgadujcie sobie:) Hehe ... to chyba mamy ten sam zgryz (główkuje od dwóch dni nad tym) ale widze że mi ułatwisz mocno sprawę croolick... Chyba ,że w tym wypadku nie wiem czy nie pokusze się na zmianę układu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffu Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 A ja powiem szczerze - o ławce jeszcze nie myślałem. Uzupełnienie takiego składu nie powinno być żadnym problemem, dlatego pomyślę o niej dopiero jak skompletuję pierwszą piątkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi