Qooniu Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Ale huj.nia Te logo sie nadaje, ale chyba do ligi chińskiej. Gowno widac. Teraz trzeba bedzie LA Clippers mowic ta? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Paul Lukas potwierdził, że jego źródła potwierdziły iż to logo jest prawdziwe. Dla mnie nie nie i jeszcze raz nie. Orkągłe logo po raz kolejny, czarny to chyba wprowadzili na złość Sterlingowi, a koszulki wyglądają tandetnie przy takim położeniu numerów i z logotypami zamiast wordmarkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Było tak sobie (wzorowanie się na Lakers przy logo od dzieciaka było dla mnie śmieszne), a jest fatalnie. Katastrofa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Kolejny powód do tego, żeby hejtować Clippers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Było tak sobie (wzorowanie się na Lakers przy logo od dzieciaka było dla mnie śmieszne), a jest fatalnie. Katastrofa. Nie jestem pewien czy tak było bo oni takie logo mieli już w czasach San Diego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Nie jestem pewien czy tak było bo oni takie logo mieli już w czasach San Diego Celna uwaga, tego nie wiedziałem. Ale przez to, że są w LA krócej, porównania nasuwały się same. Ale mieli takie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 A mnie się nawet podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Nike zaczęło już rozmowy z NBA na temat kontraktu. Nowa umowa miałaby wprowadzić logo producenta (Swoosh lub Air Jordan) na koszulki i spodenki czyli coś co dotychczas było tylko na replikach/swingmanach i nie jest to wymysł nike'a tylko Silvera. Na razie nie wiadomo co zrobi Under Armour, czy też złoży ofertę i zasiądzie do rozmów. Z innej beczki za rok Sprite nie będzie już sponsorował konkursu wsadów gdyż NBA podpisało umowę z Pepsi kończąc tym samym erę Coca-Coli w NBA, za to Coca-Cola podpisała kontrakt z MLS kończąc tym samym panowanie Pepsi w MLS, ot taka zamiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Okropny rebrand Clippers. W sumie to czasami mnie zastanawiało dlaczego ich logotyp jest tak bardzo podobny do Lakers, że zalatuje plagiatem, ale droga, którą obrali jest beznadziejna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Pozostałe Clippers: Więcej: www.uni-watch.com/2015/04/20/uni-watch-exclusive-more-clippers-leaks/] Dalej brzydkie to jest. Okej zgodzę się, że główne logo jest do zmiany, bo zbyt podobne do Lakersów, ale cała reszta jest w porządku i nie potrzeba zmian. Na CCSL widziałem kilkanaście lepszych projektów od tego co ma być w nowym sezonie. Swoją drogą ktoś na CCSL kiedyś wspomniał, że: I can't confirm nor deny the existence, but if you like the new UNCW logo or the 1980's Detroit Pistons logo, you might be happy. I faktycznie: + = nowe logo Clippers Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Mi się akurat jersey biały i jersey niebieski podobają Ta kombinacja liter L, A i C jest tragiczna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Mamy zmianę w NBA otóż nowym dostarczycielem skarpetek będzie firma Stance (ta sama, która ma kontrakt z Wade'm) tym samym zastępując markę For Bare Feet (w skrócie FBF). Jak ważna jest to zmiana? Otóż nowa umowa zerwie z dotychczasowym wizrerunkiem gdzie u siebie grano w białych skarpetkach a na wyjeździe w czarnych. Teraz kolory skarpet mają być dopasowane do kolorów drużyny, a możliwe także, że wariacje na temat wzorów będziemy mieli nie tylko na święta. Dodatkowo logo Stance pojawi się na skarpetkach obok loga NBA co wcześniej też nie miało miejsca (a to już tylko kroczek od pojawienia się loga producenta na koszulkach i spodenkach): Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) 76ers odświeża swój wygląda oraz jest kolejnym zespołem, który dołącza do klubu okrągłego loga: choć akurat w ich przypadku ma to rację bytu, gdyż wg mnie ten prostokąt wyglądał trochę jak pół dupy zza krzaka. Przy okazji poprawiono linie na piłce. 18 czerwca mają za to zostać pokazane nowe stroje, które mają łączyć lata 60-te, 70-te i 80-te. Kilka dni wcześniej, bo 6 czerwca swoje stroją zaprezentują Bucks. Edytowane 13 Maja 2015 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 (edytowane) Pojawiły się przcieki świątecznych strojów na nowy sezon: https://s3.amazonaws.com/adidas-team/SLD_Licensed/NBA/2015/NBA_EV15_AP_XMAS/index.html#?page=0 Nie ma jednak w nim wszystkich uniformów. Tutaj jeden z ciekawszych pokazany przez Paula Lukasa z Uni-Watch dla Hawks: Now logo na gumce, dodany kolor limonkowy, czerń plus wzorek (świąteczny?). Szykuje się zmiana u Hawks i to duża. Niestety Lukas nie chce ujawniać strojów dla Bucks, 76ers i Raptors, a w innym katalogu, który znalazłem nie są one ujawnione: https://s3.amazonaws.com/adidas-team/SLD_Licensed/NBA/2016/NBA_SP16_AP_INLINE/index.html#?page=18 (możecie zobaczyć nowe HWC oraz poczytać o zmianach jakie będą w przyszłym sezonie). Logo, które będzie na plecach świątecznych koszulek: Przyznam się szczerze, że mi się te koszulki podobają, o wiele lepsze niż te jednokolorowe, z rękawkami czy te co były w tym sezonie. Przypominają mi trochę koszulkę Detroit Red Wings z Winter Classics z zeszłego sezonu Edytowane 13 Maja 2015 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 to logo jak kapsel wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Raczej wygląda jak powinno czyli swoista pieczęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Jezus Maria.. Kapsel? Serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Logo ASG 2016: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi