ely3 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 imo jest ok. to logo i kolory sa tak wdzieczne, ze nie wiem co by tu trzeba bylo zrobic, zeby spieprzyc. uciete paski tez ok. generalnie stroje sa proste, lekkie w odbiorze. logo to mistrzostwo swiata, nawet logo sponsora jakos tego nie psuje. jest ok! w wolves te sciagacze w koszulkach sa minimalne, wiec tez w miare ok. czekamy na reszte. ciekawe co spurs wymyslili... No problemem zawsze jest ten trzeci kolor. Rok temu był ciemnozielony, który był dziwaczny. Teraz Nike zaproponowało złoty i jako czwarty kolor pomarańczowy Ale ogólnie jakoś ten fason mi nie odpowiada. Dziwne są te wcięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Bucks oficjalnie z Harleyem Davidsonem. Po zdjęciach widać też, że stroje nic się nie zmieniły w porównaniu do tych z zeszłego sezonu. Jak widać powyżej nie widzimy czarnych koszulek, ale tam chyba też obędzie się bez zmian. I dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) Minnesota Timberwolves: Więcej: http://www.nba.com/timberwolves/NewThreads#0 Dla mnie stracona szansa na wykreowanie nowego wizerunku, wyglądają jak połączenie Washington Wizards + spora część drużyn NCAA z przełomu wieku + Dallas Mavericks, choć nie powiem tamta zielona wygląda akurat dosyć znośnie. Plus chociaż taki, że w końcu będą mieli porządny parkiet. Nuggets tą granatową projektowali chyba nie do końca z głową, bo nie wygląda ona zbyt dobrze, wordmark dzięki białej obwódce jest słabo czytelny (szczególnie z dystansu), samego białego jest zbyt dużo (choć numery są spoko) przez co zwraca za bardzo na siebie uwagę. Według mnie jak już chcieli zamienić błękit na granat to powinni się wzorować na alternatywnej jaką mieli w latach 2005 - 2012, gdyż tamta była bardziej zbalansowana pod względem kolorów i po prostu była ładniejsza. Przerobiłem zresztą ją na wzór w/w trzeciej i moim zdaniem wygląda o niego lepiej: http://i.imgur.com/hAlAd9I.jpg Jazz, w sumie poza kołnierzem to nic się zmieniło, jest okej. Clippers (jutro prezentacja) podjumali spodenki od Suns (O ile się nie mylę to dzisiaj mają pokazać swoje strone): Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcelW. Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 2k nie przestaje puszczać przecieków: 8 sierpnia Nuggets będą mieli prezentację. Toż to gwałt na Minnesocie ! Wiem, że moje miejsce powinno być w dziale " Żale zgredów i tetryków" ale to co się odwala w tej coraz bardziej zniewieściałej lidze przechodzi ludzkie pojęcie. Oprócz gumy Donald, 18% śmietany w butelce, telewizji edukacyjnej i brązu w hali Nuggets brakuje mi również tego czego nigdy w Wolves nie brakowało - dobrego stylu. Na tych zielonych / seledynowych koszulkach( prawdziwą głębie koloru zobaczymy dopiero na prezentacji) brakuje tylko Qatar Airways i mamy Barcelonę... VHS - y, gdzie są moje VHS - y ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 wolves bieda na maksa, wyglądają jak treningówki z d-league Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) takie se, ani dobre ani złe. Zresztą coś niedługo bedzie od Mavs oficjalnie bo dają jakies mini spojlery koszulek typu zoom na łączenie kolorów Edit, zresztą tu jest niebieska Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez iglo13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 DSJ tylko 76 ovr?? skandal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) https://twitter.com/Suns/status/895723198104322049/video/1 http://www.nba.com/suns/gallery/new-nike-uniforms-2017-18-phoenix-suns Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez danny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Fatalne. Nic więcej nie potrafię napisać. No może to, że nigdy nie podobały mi się stroje Suns... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) Magic, mała zmiana po boku, pasek został wyprostowany i pociągnięty do końca koszulki: Heat, poza usunięciem kreski z kołnierzy (czyli tak jak we wszystkich "wishbone'ach") to dalej to samo i dobrze: Hawks jednak nie pozbyli się wzorka, choć mam wrażenie, że jest on mocniej wyeksponowany niż w koszulkach od adidasa: Pelicans, tutaj lekkiej zmianie uległ wordmark, jest większy i mniej wygięty: Rockets już oficjalnie, ktoś dobrze napisał, że wyglądają trochę jak Chińska podróbka Raptors: Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Miami powinno powrócić do strojów z końcówki lat 90, były piękne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spabloo Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Tu pokazane niebieskie stroje Magic w realu: https://twitter.com/PaniniAmerica/status/895837774179438592/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Forlandomagicdaily.com%2F2017%2F08%2F11%2Forlando-magics-nike-jerseys-leak-twitter-offer-changes%2F Wiele się nie zmieniło. Kreski trochę inaczej puszczone przez co optycznie wydaje się ich więcej (chociaż chyba jest 1 lub 2 więcej ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Grizzlies: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 (edytowane) Clippers też już pokazali: Wg mnie zmiana na plus choć jest trochę piłkarsko. Edytowane 11 Sierpnia 2017 przez Kraso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 (edytowane) San Antonio Spurs: Więcej: http://www.nba.com/spurs/nike Brooklyn Nets: Swoją drogą Lakers są kolejną po Bulls drużyną, która traci obwódkę na nazwiskach: https://pbs.twimg.com/media/DG86Ml_WAAAmiO-.jpg Edytowane 11 Sierpnia 2017 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Ktoś wie jaki model butów ma Conley? Jest tu jakiś ekspert? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Spurs jako jedyni nie mają logo na środku spodenek? Stroje Nets bez zaskoczenie i to świetna wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Co to za koleś z #3 ze Spurs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Co to za koleś z #3 ze Spurs? Brandon Paul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi