Pepis21 Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Update na temat Bucks. Czyżby to miało być ich nowe logo? Zwróćcie uwagę na przemyconą literkę M w szyi jelenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Jest szansa na zmianę lub choć "podrasowanie" barw? Bo ten aktualny miks ciemnej zieleni i czerwieni jest imo nie za ciekawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Podobno Blazers w 2017: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 A gdzie dach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 To ma być taka hybryda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Microlab, będzie coś więcej, będzie pełny rebranding (mam jednak nadzieję, że oszczędzą parkiet i zmienią na nim jedynie loga). Tutaj przegląd logotypów: a tutaj strona jaką stworzyło Bucks na tę okazję: http://www.nba.com/bucks/SeeTheFuture ("impreza" ma się zacząć 3 dni wcześniej niż zakładali na początku). Schemat kolorów będzie zbliżony do tego jaki ma Reno Bighornes (drużyna z D-League, która jest podrużyną dla Kings). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Już oficjalnie: http://twitter.com/ericbuenning/status/587773146947698688/photo/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Dokładnie tak, to już oficjalne. Kolory: Zielony - oznacza lasy i rozmaite krajobrazy znajdujące się w Wisconsin, dodatkowo to kolor, który jest z Bucks od początku istnienia Kremowy - nawiązuje do kremowych cegieł które wytwarzane są z gliny wydobywanej w Milwaukee Niebieski - rzeki i jeziora, które znajdują się w stanie Wisconsin. Stroje mają być pokazane pod koniec maja/na poczatku czerwca. Parkiet zaś w sierpniu. a tutaj pogląd na koncepty logotypów: Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie podoba mi się. Jakieś to wszystko takie niewyraźne. Dziwna kombinacja kolorów. Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Ciekawa fotka: To co mi się poboda to to, że nie zmieniają parkietu calkowicie tylko aktualizują ten obecny o nowe loga czyli tak jak miałem nadzieję, że zrobią. Druga rzecz to na stroje powraca to czego wyczekiwała rzesza fanów Bucks czyli "Irish Rainbow". Przy okazji widać jeszcze kilka innych konceptów. Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Kolejna zmiana, tym razem taka ni z gruchy ni z pietruchy czyli nowe logo Wizards: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian277 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Słabo to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zastąpili to? Czy jakieś inne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Primary czyli główne. Mi się podoba bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Niby czerwony gryzie się z zielenią, ale wcześniejsze logo Bucks bardziej mi się podobało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 To z rękami zostaje dalej za to Czarodziej odchodzi za to na emeryturę, bo nie przewidzieli go nawet w roli trzeciego loga. Swoją drogą to kolejny nowy logotyp oparty na kole (w stylu Netsów) po Raptors i alternatywnym Bucks a jeszcze czeka nas zmiana identyfikacji Clippersów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Nowe grafiki Bucks są bardzo fajne. W sumie to tylko unowocześnienie. Podobają mi się odniesienia do regionu, cenię coś takiego Natomiast Czarodzieje mają jak dla mnie chyba najsłabszy parkiet w lidze i logotypy (szczególnie to alternatywne, z dłonią ). Zmiana na tarczę to jednak IMHO krok w dobrym kierunku. Wygląda to nowe lepiej niż poprzednie no i doceniam też umieszczenie pomnika Waszyngtona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Mnie tradycyjnie Bucks się nie podobają i nie wiem czy tę kolorystykę da się jakoś uratować . Co do Wizards, chyba wolałem poprzednie. To z ręką wg mnie nie jest takie złe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi