wiLQ Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Taaaa, FBX#2 zaczelo draft rookich 6 dni pozniej i wlasnie nas przegonili w pickach...Kuuuurwa, nie narzekaj ;]To bylo stwierdzenie faktu, ze albo ruszylismy z draftem za wczesnie albo niektorzy sie zbytnio ociagaja... Gdybym chcial ponarzekac to bym wspomnial, ze ostatni trejd klepnalem skandaliczne 5 miesiecy temu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 zapomniałem ze mam 14 pick, przepraszam za to ze czekaliście w ogóle do tematu draftu nie zaglądałem już po wybraniu Litwina i przegapiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 zapomniałem ze mam 14 pick, przepraszam za to ze czekaliście w ogóle do tematu draftu nie zaglądałem już po wybraniu Litwina i przegapiłem ROTFL, nie przepraszaj za taki kawal dobrej GMowej roboty ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Liczyłem na Farieda, mam nadzieję, że nikt mi już nie podjebie Bojana Bogdanovica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 nawet jestem zadowolony z tego Burksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Nie ma za co :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Taaa, po efekcie ostatnich "negocjacji" mozna smialo wysunac wniosek "wyciagajcie te szachy i bierki bo w FB sobie nie pogracie...". Ech i wrrrrrrrr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 5 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Kiepsko to wygląda, ale nie zmienia to nic w naszych ligowych przygotowaniach. Nadworny maruda shavlik nie wiem na co czeka ze swoim wyborem w drafcie, a mineły już dwa dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 powiedzmy ze anulują sezon draft 2012 się odbędzie w realnym świecie, a jeżeli tak to na jakiej podstawie będą losowane numerki jak sezon będzie anulowany i co będzie u nas jeżeli trzeba będzie przyznać numerki w drafcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 powiedzmy ze anulują sezon draft 2012 się odbędzie w realnym świecie, a jeżeli tak to na jakiej podstawie będą losowane numerki jak sezon będzie anulowany i co będzie u nas jeżeli trzeba będzie przyznać numerki w drafcie? zawodnicy rookie moga trafic na FA, nie bedzie u nas draftu. w efekcie nowi rookie poleca z waiverow i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 5 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 powiedzmy ze anulują sezon draft 2012 się odbędzie w realnym świecie, a jeżeli tak to na jakiej podstawie będą losowane numerki jak sezon będzie anulowany Na to pytanie raczej za wczesnie bo w NBA zapewne tego jeszcze nie wiedza. W kazdym badz razie to byloby dziwne gdyby juz teraz omawiali sprawe draftu 2012 zamiast "sezonu 2012" ;-) i co będzie u nas jeżeli trzeba będzie przyznać numerki w drafcie?zawodnicy rookie moga trafic na FA, nie bedzie u nas draftu. w efekcie nowi rookie poleca z waiverow i po problemie.Taaa, niech zgadne, aktualne Top5 numerow waivera bedzie za, a reszta przeciw ;-) IMHO najlepszym rozwiazaniem byloby po prostu losowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Z tego co Shavlik pisze na fucku, to nie działa mu to forum. Z resztą mi w domu na UPC też nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Nie tylko Shavlik ma problemy z tym forum - mi również forum nie śmiga, gdy jestem w pracy (w domu czy na mieście jest ok, czyli prawdopodobnie to wina UPC). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Lu, w ustawieniach karty siecowej ustaw sobie DNS na 8.8.8.8 i forum bedzie dzialalo. tez mam UPC i przez jakis czas nie chodzilo. po wprowadzeniu DNS'u, wrocilem do swiata zywych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Zgadza się - działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 wybaczcie panowie zanim do mnie dotarlo to juz sie czas konczyl powiedz mi Wilq tylko czy moj mail mial wplyw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Jeśli ktoś jest zainteresowany wyborem jakiegos zawodnika z 18 pickiem, niech da znać w ciagu 3 dni. Możliwa wymiana w stylu: ktoś za pick i kogoś z mojego składu. Przyjmę też jakikolwiek pick przyszłoroczny. Piszę, bo jak GeDDo zrezygnował z picku, były głosy, że nie dał znać, że nie jest nim zainteresowany. To ja daję znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Piszę, bo jak GeDDo zrezygnował z picku, były głosy, że nie dał znać, że nie jest nim zainteresowany. To ja daję znać.Ale to byl 11 pick ;-) Pod koniec draftu to inna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Teraz moja kolej w drafcie i chetnie bym kogos przygarnal, ale nie mam wolnego slota ani kogo wywalic... ergo skoro na pick nie ma chetnych to moze ktos bylby zainteresowany trejdem 2-za-1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Damn, postanowiłem coś ruszyć z dealami po kilku miesiącach przerwy, popatrzyłem sobie z kim mógłbym podealować i wyszło mi, że połowa ludzi jest w fazie rebuildingu, kilku jest nad kreską i swój szrot mógłbym wymienić ze szrotem tylko jednej osoby. Roger, skoro odwołano 2 tygodnie pierwszych meczów, to jaki jest sens schodzić z SC do 30 października? PS. Ponownie ogłaszam, że mam do opi****lenia Shawne Williamsa, Mbah a Moutego i Cartera. Wiem, że to chłam, ale muszę zejść z SC. Jeśli zatem siostro / bracie masz kogoś z niższym SC albo chcesz oddać mi emeryta, to pisz śmiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi