Krzemo Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 ryzyk fizyk gdybyś go wziął brałbym kantera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Jestem nowy jesli chodzi o ten draft, wiec moze to glupie pytanie, ale ciekawosc jest za silna by sie powstrzymac... dlaczego piszecie jaka druzyna jest nastepna? Zwlaszcza, ze sa przeciez loga druzyn obok pickow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 taki jest obyczaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Może do mojego picku ostanie się Berisha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Ja mam pytanie natury formalnej. Czy rookie nie będący wydraftowanymi zawodnikami, np. Milan Macvan już nie wchodza do naszego draftu? Nie przypominam sobie, żeby to zostało przeglosowane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Po prostu nie wiedziałem nawet, że ktoś z zewnątrz podpisał z klubem NBa kontrakt, by był brany pod uwagę jako kandydat do draftu. O ile są tacy zawodnicy, to napiszcie, a ich się doda do draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 New York Knicks - Lorak Indiana Pacers - Radzio Toronto Raptors - Dunk Fan Detroit Pistons - Findek Houston Rockets - Jendras Czekamy szczególnie na Jendrasa, bo jego jest kolejny pick. W razie jak ktoś ma jakiś kontakt wyłączając PM, to prosiłbym o poprzypominanie powyższym osobom, że można się logować do fbx1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 hej wracam już do basketowego życia dzięki za przypomnienie zaloguję się na dniach wasz na zawsze J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Proponowałem Bargnianiego albo Biedrinisa za picki nr 3,4,5,6.. nikt się nie zdecydował. na stole w tej chwili jest ta sama propozycja za pick 7 albo 8 albo 9 albo 10. w zależności kto będzie dostępny w danym momencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 na stole w tej chwili jest ta sama propozycja za pick 7 albo 8 albo 9 albo 10. w zależności kto będzie dostępny w danym momencie. A do ktorego picku bedziesz skladal ta oferte? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 na stole w tej chwili jest ta sama propozycja za pick 7 albo 8 albo 9 albo 10. w zależności kto będzie dostępny w danym momencie. A do ktorego picku bedziesz skladal ta oferte? ;-) Może do tego do którego będzie zawodnik, którego chce ? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Sprzedam pick, nie mam sprecyzowanych wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Ja też mam do sprzedania 18 pick, możliwa też wymiana 13 i 18 na wyższy, jak i uwzględnienie w trejd Butlera bądź bardziej perspektywicznych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Toudi steal k****, taka przerwa rujnuje plany. Miałem tyle pomysłów na trade, żeby uelastycznić salary... skończy się na wyjebaniu Travisa albo Rusha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Chciałem Litwina. Szkoda tylko, że będzie na niego trzeba czekać 3 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 jestem cierpliwy, jeszcze trochę i jeden sezon z głowy dobrze że jest Eurobasket przynajmniej wiem kogo biorę i raczej nie będę tego żałował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 dobra Radzio nie chce tu wywolywac burzy ale wez sie zaloguj i cos wybierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Kupie picki, zapraszam z ofertami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 sprzedam Pietrusa,Hawesa,Barbose,Sessionsa i pick przyszłoroczny Kings. Rozważę również propozycję za Afflalo,Blatche,Westa i Amare ale nie interesuje mnie w tym przypadku zejście z salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 sprzedam Pietrusa,Hawesa,Barbose,Sessionsa i pick przyszłoroczny Kings. Rozważę również propozycję za Afflalo,Blatche,Westa i Amare ale nie interesuje mnie w tym przypadku zejście z salary. [*] Rozumiem, że za pakiet Pietrus Hawes Barbosa życzysz sobie Love + Gay ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi