bulek Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Nie sądzę, by szybkie zakładanie ligi w tej sytuacji byłoby czymś niezbędnym. Lokaut w pełni, nie ma sensu się w ogole brać za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Jakby założenie ligi było czymś czasochłonnym? Przecież nie ma to absolutnie znaczenia, logujesz się i tyle. A niech się okaże, że lockout się skończy z dnia na dzień i będzie trzeba na wariata wszystko robić, bo przecież przed nami jeszcze draft rookie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 jutro ruszamy z draftem Pewee ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 pytanie czy startujemy. ja oczywiście będę gotowy. zresztą po moich dwóch pickach ten draft i tak się kończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 oj tam pierdolisz ;] ja mam chyba 16 i wmowilem sobie chyba ze 3 steale, ten draft w kweitniu smierdzial w maju byl taki sobie a w czerwcu byl naladowany wiecie jak cipa laski po dobry gangbangu naladowany tak wiec jaram sie jak dla mnie ten draft i tak nigdy od niczego nie zalezal , wiec miejmy go za soba, moze jakas wkretka sie zrobi sezonem, moze cos z tego bedzie, jakies zamieszanie, trade talks itp itd w koncu pare osob ma zejsc z salara a ja wciaz za malo was gwalcilem moimi ofertami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 what we do ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 pytanie czy startujemy.Wg mnie powinnismy poczekac przynajmniej do momentu az sie zacznie free agency w NBA. Przeciez nawet jak sie dogadaja z CBA to wciaz maja do zalatwienia takie drobazgi jak "kto gdzie wyladuje", trejdy itp co jakby ma istotne znaczenie dla rookasow. jak dla mnie ten draft i tak nigdy od niczego nie zalezalBo to nijak nie Twoj styl... wiec miejmy go za soba, moze jakas wkretka sie zrobi sezonem, moze cos z tego bedzie, jakies zamieszanie, trade talks itp itd w koncu pare osob ma zejsc z salara a ja wciaz za malo was gwalcilem moimi ofertami ... o czym zreszta dobrze wiesz, ale sa przeciez GMowie ktorzy graja jakby czekali na draft caly rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 lemme tell you sth wilQ 1. Jakbys robil wykres kiedy w naszej lidze sie cos dzieje a kiedy nie to okres wakacyjny a dokladniej 23 kwiecien - 1 wrzesien to jest najnudniejszy okres w naszej lidze, nikt nic nie robi a jak juz robi to niezwykle rzadko rok w rok 2. NBA draft juz byl i nie czekal na FA i na lockout wiec czemu my mamy czekac 3. Ludzie draftuja nie po to by to zaraz wymienic tylko zeby co najmniej pol roku posiedziec popatrzec i pomyslec, draft to przyszlosc nie terazniejszosc jak dla mnie nie wiem czemu ten rok ma byc inny niz wszystkie i nie wiem na co ten draft ma wplynac a na co ma wplynac lockin lockout jedyna sytuacja jaka widze to taka ze nagle sciagaja lockout mamy krotsze okno transferowe mniej czasu na GMowanie i strategizowanie a tu jeszcze trzeba bedzie zrobic draft gdzie kazdy ma 2 dni na wybor co daje 40 dni sory ale jak dla mnie to troche slaby pomysl zeby czekac na cos co ma zaden wplyw na nasz draft powodow do glosowania nie widze bo jest regulamin ktory wyraznie mowi jak kogos nie bedzie to mozemy laskawie poczekac ale zeby czekac na realnba to juz gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 jeżeli o mnie chodzi moge wybierać. będzie temat. zaczynamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 2 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Moim zdaniem draft moglibyśmy zrobić. Nie było summer league, czekać nie będziemy na mecze przedsezonowe, bo nie wiadomo czy w ogóle się odbędą. Startujemy dziś po południu, odpowiedni temat się pojawi z biegiem dnia. Umówmy się, że nie gonimy, ale też nie robimy sobie jaj i nie czekamy z wyborem tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Uprasza się nie opierdalać mnie z 19 picku, za który zapłaciłem Brandonem Bassem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lk#1 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Kompletnie nie wiem co zrobic z 4 pickiem wiec moge wysluchac ofert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 co Chytry ? loaded draft ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Miałem na oku jakiegoś typa z 2 miesiące temu, ale już zapomniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Skoro jednak zaczynamy z draftem i w zwiazku z "w przypadku nadmiaru graczy [...] od razu napisać kogo pozbywacie się na FA" oglaszam, ze BAAAAAAAAARDZO chetnie klepne wymiane 2-za-1. Ktos zainteresowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 kto daje 2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 kto daje 2 ?Dla jasnosci, to nie musi byc dokladnie dwoch - moze byc i 5 za 4 - ot zebym oddawal wiecej graczy niz dostawal bo razem z pickami mam ich 16 na 13 slotow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 5 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Niezalogowanych jest wciąż 8 ekip, więc przypominam, że można się logować. Philadelphia 76ers - Chytruz New York Knicks - Lorak Indiana Pacers - Radzio Toronto Raptors - Dunk Fan Detroit Pistons - Findek Houston Rockets - Jendras Los Angeles Clippers - ai3 Los Angeles Lakers - Antek btw ze względu na wciąż niewiadomy termin zakończenia lockoutu jednogłośnie przyjęto jednoroczną zmianę do regulaminu mówiącą o terminie zejścia z salary do poziomu wymaganego. Zawsze jest tak, że z salary trzeba zejść w terminie 48h po zakończeniu rookie draftu. Nowym terminem zejścia z salary jest 31 październik, więc przedzień oficjalnego startu sezonu NBA. Myślę, że to sprawiedliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Jestem. Oddam wysokiego za guarda, oczywiscie ze znanych powodow "nie pali" sie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 jednak Kemba z trójką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi