lk#1 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Chetnie przyjme picki z pierwszej 9 i przyszloroczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 ja przyszloroczne tez chetnie przyjme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Ja też, jak ktoś chce się pozbyć przyszłorocznych to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 anonse sie k**** porobily jaracie sie draftem 2012 czy nie jaracie sie sezonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 ja się jaram. ktoś chętny na Flynna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 To i ja się przypominam, że smakowite fryteczki są na sprzedaż: 5 Elton Brand 32 47,55 6 Jason Richardson 30 36,85 7 Vince Carter 34 32,70 8 Jamal Crawford 31 29,15 9 Kwame Brown 29 26,65 10 Luc Mbah a Moute 25 24,10 11 Shawne Williams 25 23,20 12 Josh Howard 31 22,50 13 Marco Belinelli 25 20,70 Niechętnie sprzedam Belinellego i Josha Howarda, bo są tani, ale pamiętajcie, że większość z moich cukierasków, to FA, a jeśli zmienią klub, to pewnie cena im wzrośnie. o np. taki J-Rich czy V(ag)ince, że o Kwame przez grzeczność nie wspomnę :] Aha, Nasha też mogę komuś opylić. Mile widziane wymiany pakietowe. Pick 2012 też mogę shandlować, ale ciśnienia na to nie mam, bo do ligi powinien wówczas wejść mój człowiek, czyli Michael Gilchrist, który za 7 sezonów powinien kręcić ok 40 fp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 To i ja się przypominam, że smakowite fryteczki są na sprzedaż:Pod warunkiem, ze ktos lubi stare, tluste i z podlogi? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 eeee... nieśmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 sluchajcie co zrobimy jak nie bedzie sezonu w NBA, jak wtedy wyglada draft u nas a jak rzeczywiscie w NBA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Temat do przemyśleń. Summer league w Las Vegas została odwołana, wiec wybory byłyby jeszcze bardziej w ciemno niż do tej pory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Moim zdaniem nie ma co się spieszyć, poczekamy z draftem do momentu aż będą jakieś decyzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 ai pyta o coś innego. nie ma sezonu. dogadują się w kwietniu. sezon odwolany. jest nowy draft w czerwcu w NBA. jak NBA wybierają rookies ? na jakiej podstawie ? i idąc dalej. jako że u nas też sezonu nie byłoby jak my byśmy wybierali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Tak czy siak draft trzeba będzie zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Patrząc realnie, to sezon moze zostać skrocony, do 50-60 meczów, ale nie wyobrażam sobie, żeby sie przez caly rok nie dogadali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Brandzlon Ass za 19 pick bulka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Potwierdzam, automatycznie wywalając Price'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Cavs trade Hickson to Kings for Casspi Wartość Casspiego rośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 http://hoopshype.com/salaries/new_orleans.htm Ariza ma konkurencje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Na yahoo można ligi zakładać, więc ruszcie dupy. Zaproszenia poszły na pozostawione przez Was na yahoo adres mailowe. Do trzech nowych GMów poszły PM'y tu na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Na yahoo można ligi zakładać, więc ruszcie dupy.Taaaa, oby tylko NBA zalozylo swoja lige... ale spoko, sezonu nie bedzie, ale na Yahoo sobie pogramy! Nie wiem jak, ale szosta liga chinska na pewno generuje jakies statsy... ;-) P.S. Ciekaw jestem do ilu lig mozna sie zalogowac tego typu haslem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi