dh12 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 off top tak mi się jeszcze skojarzyło, Jendras. że jak już zmieniłeś av to trzeba było wstawić zdjęcie Blake'a w opasce :wink: o k**** jak on wygląda o k**** o k**** o k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Ojej, ale przed PO to była trochę inna śpiewka...a co śpiewałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Nie mówię o sobie, tylko o społeczności forumowej, w tym o tobie. Była ogólna erekcja na widok wjazdów Róży, a Steve był Nashty, bo grał epickie picki z Hammerem. Paul ukrywał się w cieniu... Na chwilę obecną ciężko mi stwierdzić, starć między Żółtymi a Szerszeniami oglądałem 1(jedno), a to mała próbka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Ja tam cały czas uznawałem CP3 za top1 i się śmiałem ze znawców, którzy go wyrzucali poza pierwszą trójką, a byli nawet i tacy. Paul to obok Howarda i Lebrona najbardziej wartościowi gracze w lidze. Co do Lebrona i wyników Miami, to nie można mieć pretensji, że nie potrafi grać z Wadem, to tak jakby wrzucić do jednego teamu Derona i Paula i mieć pretensje, że nie potrafią ze sobą się zgrać. No i swoją drogą na razie piłka w grze, Miami jeszcze nie odpadło. Jakby co Kobe i Durant domykają pierwszą piątkę, Wade, Dirk, Manu i Rose za nimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Na chwilę obecną ciężko mi stwierdzić, starć między Żółtymi a Szerszeniami oglądałem 1(jedno), a to mała próbka...z ciekawości. jakbyś obejrzał 4(cztery) spotkania to próbka byłaby wystarczająca? czy jedna seria (a właściwie 2 mecze) z przeciwnikiem, który od lat pozwala PG rywali na epic games będzie wystarczającą próbką do jakiejkolwiek oceny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 A przypadkiem Paula nie krył all-defensive Bryant? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gortat1998 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 W jednym meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deski Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 http://sport.wp.pl/kat,1809,title,Koszy ... omosc.html Może dostanie przepustke na game5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Showtime Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Kobe odmowil wykonania przeswietlenia kostki. No i teraz są dwie opcje Albo jest pewny, ze nic sie nie dzieje i nie chce robic zamieszania (watpliwa raczej, bo co za problem wtediy upewnic sie, ze wszystko ok), albo wie, ze sztab zabronil by mu grac. W kazdym razie nie jest dobrze, zobaczymy jak sie dzis bedzie poruszal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 czyli będzie to co zwykłe - 'I'm a hero, i'm a hard-man, no pain, no fear' i albo skończy z 5/20 albo nic mu nie jest i to była tylko scenka odegrana :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 otóż to otóż to, dla mnie głupota, nie chce upubliczniać wyników badania i pokazać że twardy jest to nie musi, ale nie robić wcale to już szopka :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 A przypadkiem Paula nie krył all-defensive Bryant?Przecież na Kobem to Wes Johnson i Gordon Hayward robili sobie career nights. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambis Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 albo nic mu nie jest i to była tylko scenka odegrana To są Lakers a nie Celtics. To jest Kobe a nie Pierce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 jakbyś obejrzał 4(cztery) spotkania to próbka byłaby wystarczająca? czy jedna seria (a właściwie 2 mecze) z przeciwnikiem, który od lat pozwala PG rywali na epic games będzie wystarczającą próbką do jakiejkolwiek oceny?To jest PO, a cała seria to już bądź, co bądź niezła próbka, bo masz już zarysowany jakiś tam obraz gry zawodnika, nawet pod wielką presją. A jedno spotkanie - każdy ma swoją career night, co, wiadomo, też takie oczywiste nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Ja tam cały czas uznawałem CP3 za top1 i się śmiałem ze znawców, którzy go wyrzucali poza pierwszą trójką, a byli nawet i tacy. Paul to obok Howarda i Lebrona najbardziej wartościowi gracze w lidze. Co do Lebrona i wyników Miami, to nie można mieć pretensji, że nie potrafi grać z Wadem, to tak jakby wrzucić do jednego teamu Derona i Paula i mieć pretensje, że nie potrafią ze sobą się zgrać. No i swoją drogą na razie piłka w grze, Miami jeszcze nie odpadło. Jakby co Kobe i Durant domykają pierwszą piątkę, Wade, Dirk, Manu i Rose za nimi. Manu to był chyba na poziomie Wade'a w 2007, jak Dwyane nie miał kolejno kolan, biodra i ramienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 przeceniasz Wade'a i nie doceniasz Manu a prawda leży gdzieś po środku Manu podczas swojego peaku(05-08) to może nie jest poziom legendarnego już Wade'a 05-06, ale od tego obecnego jest jednak lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Twój idol z lat 90!!! uważa inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 W ostatnim meczu w pierwszej połowie byla akcja gdzie Kobe krył Paula a ten go ograł 1 na 1. Musieli po tej akcji coś sobie niemiłego powiedzieć bo Paul dostał technika. Ogólnie to dośc ciekawa połowa, bo na 3 minuty przed jej końcem obaj mieli 0pktów i 7 asyst. Potem Paul coś zdobył, a Kobe miał pierwszą połowę bez punktu w PO. Ale nie obwiniałbym Kobiego za to że nie daje rady przykryć Paula, bo nikt nie daje rady. Jak czytam, to większość widzi Paula jako top3, z reguły wymienia się też Dwighta. Jak się spojrzy na czołowych FA 2012: Paul, Dwight, Deron to przychodzi myśl, że są trochę lepsi niż głowna 3 FA z 2010 roku (CP,Dwight,Lebron,Wade>Deron>Bosh (chyba żeby liczyć Dirka, ale o nim mało kto mówił)). A hype o wiele mniejszy. Czemu tak? Ogólnie dziwi mnie też, że zespoły którym się nie udało złapać kogoś z tej 3 w 2010 (NYK) nie chciało się poczekać tych dwóch lat. Zwłaszcza, że Paul i Dwight pasują do każdego zespołu (nie tak jak Lebron czy Wade, którzy do siebie nie pasują). Dwight jest chyba najlepszym FA z tego grona, bo załatwia od razu największy problem - obrone pod koszem.. Mam nadzieję, że obaj trafią do tego samego zespołu, bądź jeden z nich trafi do Lakers. I tak w pełni pokażą swój potencjał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Nie ma hypu bo po pierwsze nie wiadomo jak będzie wyglądało salary, po drugie jak miał być hype na 2 lata wcześniej? To tak jakby hypować, że draft class 08 będzie kiedyś FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Twój idol z lat 90!!! uważa inaczej. No tak, bo MJ to wybitny znawca i łowca talentu (Kwame, Morrison)... O FA 2010 wydaje mi się że mówiło się już w 2008, ale może się mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi