Calogero Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 tak trochę o sprawach organizacyjnych, bo zainspirował mnie sąsiedni draft. mamy trochę czasu - to fakt, ale uważam, że my nie musimy robić grup, tylko od razu play-off. i tak jesteśmy do tyłu, ja np nie będę miał za miesiąc przez 2 miesiące czasu, bo najbardziej burzliwy okres na koniec studiów is coming Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 No mnie też czekają sprawy z obroną magisterki, ale do maja mam spokojnie czas Ale grupy są lepsze, bo nie kończą zabawy zbyt szybko. 3 mecze w grupach, półfinał, finał to daje 5 tygodni. Jakby zacząć to rozgrywać z początkiem kwietnia to po majówce będzie po ptakach. Nie ma tragedii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 tez sie swojej sesji boje ale do konca kwietnia powinnismy sie wyrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Ja bym wolał się wyrobić do końca Marca. Ale dostosuję się do reszty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Do końca marca z czym ? Ze wszystkim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Ja bym wolał się wyrobić do końca Marca. Ale dostosuję się do reszty... Koniec Marca zostawcie w spokoju. Chłopak żonę ma. Ja też bym chętnie wywiązał się zabawy szybko, ale zaraz będzie że psuję zabawę, że pierdolę itp. Więc powiem tak, mam czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Wybór dokonany. Teraz pewno z 3-4 dni i będzie po raz kolejny moja kolej. Mam już 3 w rotacji pod koszem, teraz kompletuje obwód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Zdziwiło mnie, że Deron i Wilkins dopiero teraz poszli, już myślałem, że jak dalej tak pójdzie, to dotrwają do mojego picku w 6 rundzie 8) Ogólnie na razie składy prezentują dość wyrównany poziom, nie ma takich odstających wyraźnie w dowolnym kierunku. Najgorzej się prezentuje Shaqu z Pennym, Gasolem i D-Robem. 2 wieże, które pasują do siebie wyjątkowo dobrze. Ojć. Cóż, na szczęście mam i obrońcę na Penny'ego i SHAQa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Rozumie, że u nas grupy są bez szans. Czyli klasyczny Play-off, tak???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Ja byłbym za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHAQU Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Również jestem za. Czekać kilka tygodni na dokończenie draftu i później odpaść ewentualnie w pierwszym starciu...eee! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Znaczy ja za playoffs xD Bo od kwietnie będę rzadko na forum i mogę lekko blokowac zabawę. Myślałem, ze draft pójdzie szybciej. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 mhmmozesz, wybieraj, jesli jestes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 ja bym grupy obstawiał i tak długo czekamy i tak dla mnie się może przeciągać ale się dostosuje. Tak obczaiłem składy narazie te pouzupełniane i nie zamierzam się podejmować oceny bo jeszcze parę picków przed nami ale powiem szczerze niektórzy mnie zadziwili. Na pewno nie chciałbym trafić na Lukiego. Ide o zakład, że bb2 ma jakiś tajny plan bo Larry Jonhson na pf to musi być ściema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 A ja powiem tak, nasze sklady są dużo lepsze i wg mnie o wiele lepiej zbilansowane niż składy grupy ebasket... Kilka składów naprawdę mi się podoba i nie wiem jak my rozstrzygniemy kto ma lepszy team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 k****, po prostu super... Jak ktoś nie może wybrać, albo jego wybór się zbliża, to walcie do mnie na PM, ja podam wam mojego maila/gg/koma , ew. listę picków,wg której mam wam wybrać czy coś. Na necie jest praktycznie cały czas, więc wrzucenie ew. picku to chwilka. Wybór zasranego nazwiska to wielki problem, to nie wyobrażam sobie wrzucania gameplanów i dyskusji na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhmmozesz Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 nie było mnie wcześniej w domu wybrałem już i jedziemy dalej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Twoja kolej była dokładnie od 21:44. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 i bardzo dobrze, wybierajcie A kto pozno przychodzi ten sam sobie szkodzi i omija go kolejka edit: zeby nie zabierac czasu wzialem mojego ulubienca Skoro nie ma juz KJ'a to biore Mr Crossover. 3-jka jest, zajebisty offense jest, dziura w obronie nie jest (przynajmniej nie za czasow miami) i umie przejac role lidera kiedy potrzeba. Bedzie zajebisty rozgrywajacy tylko jeszcze musze sie zastanowic czy nie bedzie grac chlopak z lawki na podmeczonych rywali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhmmozesz Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 dobry wybór dobra teraz zostaje czekać i liczyć, że nikt mi nie podpierdoli grajka ;p jak mi zostanie do mojego wyboru to już będzie to wszystko git wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi