Skocz do zawartości

[E-BASKET] DYSKUSJA

lorak

Rekomendowane odpowiedzi

probujecie zbudować defensywy ktore są w stanie zatrzymać współczesne zespoły, współczesne ofensywy, ale tu będziecie mieli naprzeciwko all Time ofensywy, przy których Showtime lakers czy suns nasha bedą wyglądać jak dzieci we mgle.

a próba zrobienia alltime defensywy skonczy sie tym ze bedzie mozna ich bronić trzecioligowym zespołem szczypiorniaka kobiet.

chyba ze trzymacie w zanadrzu 2 haakimow i 3 pippenow

Gervin w naszej lidze nie robilby 70% tego co wtedy ze wzgledu na tempo gry, nie mowiac o braku trojki. Gervin to jest homeless Durant.

.

:lol: A nie bierzesz pod uwagę, że pewnie gdyby grał w dzisiejszych czasach to małego byłby dostosowywany do takiego stylu gry, takiego tempa i byłby również skuteczny dziś ? Wiem, że to debilny scenariusz bo zmiennych jest zbyt wiele ale to samo tyczy się Twojego przykładu. Nie idź w tę stronę.

probujecie zbudować defensywy ktore są w stanie zatrzymać współczesne zespoły, współczesne ofensywy, ale tu będziecie mieli naprzeciwko all Time ofensywy, przy których Showtime lakers czy suns nasha bedą wyglądać jak dzieci we mgle.

a próba zrobienia alltime defensywy skonczy sie tym ze bedzie mozna ich bronić trzecioligowym zespołem szczypiorniaka kobiet.

chyba ze trzymacie w zanadrzu 2 haakimow i 3 pippenow

bzdury. Showtime Lakers to bylaby w naszej lidze ~top5 ofensywa spokojnie. to ze zbudowales sobie gwiazdozbior to nie znaczy jeszcze ze maja do siebie pasowac. fit > talent. Shaq, Mutombo i Dantley jako front ? forget it.

a tak to wygrywano bez specjalnej trójki(spacingu)-badboys, Bulls pierwszy 3peat

Badboys i Bulls mieli swietny spacing, pokaz mi jeden mecz w ktorym jedna z tych druzyn ma problemy w ataku ze wzgledu na brak miejsca.

a z czym wygrał Jordan?

z druzyna ktora bez niego miala 55W ? juz nie robmy z Bulls jakichs cieniasow, w 93 moze by to przeszlo, ale teraz doskonale wiemy jak dobry byl kazdy z tamtych elementow.

PS. Jordan tez mial Granta i Rodmana jak wygrywal tytuly a wiec wysokich z all-defensive team. tak jak kazda druzyna post merger (oprocz tych Lakers ktorzy i tak swietnie bronia pomalowane).

oni moze nie mieli super duzo talentu, ale to byl ZESPOL. tam potrafili grac mecze gdzie wiecej bylo podan niz kozlow. w obronie jak trapa zajebali na polowie boiska to trzeba bylo sie postarac zeby przejsc na druga strone, nie mowiac o zdobyciu pktow.

Ktoś tutaj forsuje tezę, że Jordan miał średni support ?:D

swoja droga, nie odpisalem ci. Gervin gral tempem o wiele szybszym niz dzisiaj, bylo wiecej possessions wtedy. dzisiaj przy grze w half court jego staty by spadly, tak jak pisalem to jest homeless Durant - bez 3p range, nie wymusza tak FTs, c***owo broni, nie jest przejebanym zbierajacym jak Durex i nie ma leadershipu. Durant w tamtych czasach robilby 35 ppg lekkim c***em.

jakby Durant nie wygrał teraz MŚ, to bym powiedział, że troche przyhamował swój rozwój i nic do swojej gry nie dodał, swoja droga jeśli Ron Artest washed up potrafi go powstrzymywać to on się dla mnie nie liczy w tej zabawie all-time jako jakiś super pewny scorer. nie wiem czemu ale wole Chrisa freakin Mullina z Barcelony i dwóch lat wstecz.

Rappar akurat ty z tym Hayesem, Artestem, Drexlerem przy Shaqu dostalbys sweepa od teamu dh12.

dh, Gervin nie robilby tego co kiedys bo masz 4 razy mniej kontr i mniej possessions. moze mialby sezon z 25 ppg w porywach. to dalej bylby dobry element ukladanki pasujacy do roznych zespolow, ale zaden superstar jak kiedys. poza tym jego budowa przypomina raczej smutne obrazy II WW, a nie kogos kto ma bronic Wade'ow itp.

co do mnie tp mam prime Chicago Bulls ultimate edition

zreszta widzimy sie w gameplanach

co do Gervina to chodzi mi to ze jego potencjal ofensywny nie zmiejszylby sie w dzisiejszych czasach, nadal mialby potezny arsenal ofensywny, a ze spadlaby mu ilosc ppg to pół biedy, chociaż z drugiej strony Melo może siekać po 25-30 to czemu nie Gervin?

a co do obrony to ok, nie była fajna, ale jak często widzisz superstarow ktorzy uganiają się za drugim tego typu graczem?

co do Rappara to mysle, że ma swój topic

Ktoś tutaj forsuje tezę, że Jordan miał średni support ?:D

swoja droga, nie odpisalem ci. Gervin gral tempem o wiele szybszym niz dzisiaj, bylo wiecej possessions wtedy. dzisiaj przy grze w half court jego staty by spadly, tak jak pisalem to jest homeless Durant - bez 3p range, nie wymusza tak FTs, c***owo broni, nie jest przejebanym zbierajacym jak Durex i nie ma leadershipu. Durant w tamtych czasach robilby 35 ppg lekkim c***em.

chyba panienek per game

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.