MiszczuDawid Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 To wielkie dzieki za informacje. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Na LP dzisiaj Searching For Redemption: The Kermit Washington Story (można obejrzeć też na yt) w 38 rocznice "The Punch" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Espn Player za darmo 19-26 grudnia wszystkie sporty college USA koszykówka NCAA i futbol amerykański w tym 16 Bowl Games oraz dostęp do kanałów na żywo ESPN U i SEC Network Może nie na temat , ale pewnie znajdą się chętni by pooglądać przyszłe gwiazdy NBA. Edytowane 20 Grudnia 2015 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Promocja 25% taniej : - opcja miesięczna 57,59 zł - sezonowa 511,99 zł - wybrana drużyna do konća sezonu zasadniczego - 287,99 zł - premium 671,99 zł kod = LPBOXINGDAY15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Dzięki za promocode. Miałbym dwa pytania: Kod jest ważny tylko dzisiaj? Miesięczna subskrypcja "wchodzi" na kartę danego dnia kiedy się kupiło? Np. 26.12.15, 26.01.16, 26.02.16 itd? Czy zawsze pierwszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) Dzięki za promocode. Miałbym dwa pytania: Kod jest ważny tylko dzisiaj? Miesięczna subskrypcja "wchodzi" na kartę danego dnia kiedy się kupiło? Np. 26.12.15, 26.01.16, 26.02.16 itd? Czy zawsze pierwszego? 1) podobno ważny do 29.12.2015 , ale w ubiegłym roku był jeszcze jeden kod działający do nowego roku ważny około 29-1 i dawał taki sam rabat. 2) Tak to działa jak rozpoczynasz 25 to każdego 25 ściąga kolejny miesiąc z karty. Edytowane 27 Grudnia 2015 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweltbu Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Z ciekawości czystej zapytam. Będąc zainteresowanym miesięcznym abonamentem i płacąc przez Paypal, jak wygląda sytuacja z rezygnacją z usługi? Czy samo się anuluje gdy na koncie Paypal brak środków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Z ciekawości czystej zapytam. Będąc zainteresowanym miesięcznym abonamentem i płacąc przez Paypal, jak wygląda sytuacja z rezygnacją z usługi? Czy samo się anuluje gdy na koncie Paypal brak środków? Nie wiem, czy powinienem sie wypowiadać w tym temacie, bo raz kiedyś skorzystałem z paypal i tylko miałem z tym kłopoty, 1) jak ty rezygnujesz z usługi to zgłaszasz to do nba , a oni wycofują subskrypcje w paypal 2) zgodnie z nowym regulaminam paypal nie robi zwrotów. i o ile odzyskanie kasy od nba jest możliwe bez problemu to od paypal możę byc trudne. 3) Brak środków nie zatrzymuje zobowiązania i system będzie wciąż próbował pobrać środki, co będzie dalej nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Poprzedni kod przestał działać A teraz nowy kod LPNEWYEAR16 Edytowane 29 Grudnia 2015 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgim Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Testował już ktoś zakup poprzez proxy, jak wy poprzednich latach? Hula czy nakombinowali coś? Przy -25% i proxy powinna fajna cena wyjść znów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CharlesSeven Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Cześć, Jak to jest ze schodzeniem ceny w dół w okresie styczeń/luty za usługę za cały sezon? Obecne 639zł to z tego co się orientuje relatywnie sporo. Planuje po sesji, czyli własnie tak na początku lutego zakupić LP, ale nie wiem kiedy będzie na to odpowiedni moment, tak aby mój portfel ucierpiał jak najmniej Może jakieś rabaty jeszcze się szykują? I ostatecznie nie można płacić paypalem? tylko karta kredytowa? Z góry dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Cześć Właśnie Eurosport mnie poinformował, że League Pass we wszystkich odmianach dostępnych na nba.tv wchodzi do ich oferty Eurosport playera, a ceny i warunki mają być na dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 A cóż to jest Eurosport player? Wygooglałem sobie ale może ktoś mógłby w paru słowach napisać co to jest i jak to się ma do LP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 (edytowane) A cóż to jest Eurosport player? Wygooglałem sobie ale może ktoś mógłby w paru słowach napisać co to jest i jak to się ma do LP? Ja z opisu wnioskuję, że eurosport będzie miał tylko sprzedaż łączoną - czyli jak ktoś kupi eurosport to dostanie razem NBA League PASS - pytanie tylko o cenę jak będzie taniej niż NBA to okey, ale być może , że w ramach pakietu eurosport będzie na przykład oprócz eurosportu 1 i eurosportu 2 także nba tv obecnie Oferta usługi Eurosport Player w ostatnim czasie dynamicznie się rozszerza. Dzięki niej kibice mają dostęp do Eurosportu 1, Eurosportu 2 i Eurosportnews oraz kanałów dodatkowych, w których można oglądać na żywo między innymi wszystkie spotkania w Bundeslidze czy mecze na wielu kortach podczas tenisowych turniejów wielkoszlemowych To, że Canal+ ma prawa, wcale nie oznacza, że ma je na wyłączność. Raczej nie będzie nba na eurosporcie, ale może być jako usługa dodana na platformie eurosport player coś jak eleven jest na player.pl Cześć, Jak to jest ze schodzeniem ceny w dół w okresie styczeń/luty za usługę za cały sezon? Obecne 639zł to z tego co się orientuje relatywnie sporo. Planuje po sesji, czyli własnie tak na początku lutego zakupić LP, ale nie wiem kiedy będzie na to odpowiedni moment, tak aby mój portfel ucierpiał jak najmniej Może jakieś rabaty jeszcze się szykują? I ostatecznie nie można płacić paypalem? tylko karta kredytowa? Z góry dzięki za odpowiedź Wszystkie te odpowiedzi już padły poczytaj sobie forum za ostatni rok i będziesz znał odpowiedzi na wszystkie pytania Edytowane 11 Stycznia 2016 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 (edytowane) A cóż to jest Eurosport player? Wygooglałem sobie ale może ktoś mógłby w paru słowach napisać co to jest i jak to się ma do LP? Taki Eurposport tylko, że na desktopie/mobilnie. Ja tam od lat zawsze wykupuje EP na 3 toury w roku - Giro, TdF, Vuelta. Ich odtwarzacz fajnie działa, można sobie wybrać język transmisji itp. Ciekawe jak będzie z tym LP. http://eurosport.onet.pl/koszykowka/nba/eurosport-wprowadza-nowy-pakiet-z-liga-nba/e1jrz8 Edytowane 12 Stycznia 2016 przez bankrut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Drożej niż na Nba.com http://www.eurosportplayer.pl/promo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Ta oferta jest tak h***, że w sumie korzystniejj wychodzi osobno kupić LP i osobno Eurosport Player (jeżeli ktoś czuje potrzebę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Różnica jest tylko taka, że można zapłacić przelewem z polskiego banku nie posiadając karty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 18-24 stycznia LP Free Trial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Czy orientuje się ktoś czy można wykupić kolejnego triala na tym samym koncie, na którym już z takiej promocji korzystałem? Z góry dzięki za odp :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi