Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Witam,

mam pewien problem. Mianowicie, wykupiłem NBA league pass 5 monthly payments i aż wstyd się przyznać do takiej nieznajomości angielskiego, ale nie wiedziałem, że to są raty. Myślałem, że to jednorazowo 28 dolarów na 5 miesięcy - o ja naiwny. O tym, że to ratalny system dowiedziałem się już po aktywowaniu usługi. Trzeba przyznać, że wyjątkowy ze mnie kretyn, ale prosiłbym o pozostawienie tego bez komentarzy:P.

I właśnie z tego powodu piszę posta na forum. Chciałem zapytać, czy da się zrezygnować z nba league pass? Jeśli tak, to jak to zrobić i czy niesie to za sobą jakieś konsekwencje? Z postu nad moim wynika, że się da. Także na początku tematu ktoś napisał, że wystarczy napisać do nich maila. Lecz jeśli napiszę do nich maila z rezygnacją to czy skasują mnie za 1 miesiąc? Jeśli tak, to może lepiej zostawić tą usługę na miesiąc i wtedy zrezygnować? Co mi radzicie, bardzo liczę na waszą pomoc.

Pozdrawiam

PS: NLP wykupiony dziś tj 08.12.

Pytanie techniczne

Czy pomimo platnosci paypalem trzeba i tak wrzucac nr karty kredytowej (konto paypal musi byc powiazane z karta)?

Nie da sie tego na piechote zrobic czyli wybieram paypal na stronie ilp dostaje kod transakcji i place z tego co mam na koncie w paypalu jak w zeszlym roku bez zadnego pi****lenia z kredytowka?

do kolegi wyzej

"Your election to cancel your subscription will take effect at the conclusion of the billing period in which your election is received. For example, if you purchase a subscription on January 1 and then elect on January 15 to cancel your subscription, your subscription will be terminated effective as of 11:59 p.m. Eastern Time on January 15. If your subscription has a monthly fee installment structure, the portion of the monthly subscription fee attributable to the period between January 16-31 will not be refunded to you."

Edytowane przez ness

Wywala na bank. Co ciekawe napisałem, że skoro reklamują oglądanie 4 meczów jednocześnie, to dlaczego nie mogę oglądać w dwóch pokojach na dwóch urządzeniach naraz? Oglądanie 4 meczów jednocześnie na jednym ekranie pozostawię bez komentarza. Okazuje się, że z miejsca zwracają kasę, choć w regulaminie jest napisane, że tego nie robią. LP używany przez miesiąc, ciekawe ile zwrócą :P