Boowka Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Nie musi to być kredytówka - zwykła debetowa (tylko, że wypukła) wystarcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 wypukłe muszą być cyfry na karcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Jak ktoś chce to mogę udostępnić LP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucinek Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie można odhaczyć subskrypcję? No nie mogę znaleźć teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 http://watch.nba.com/nba/subscribe Free trial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Dzięki kolego. Ale powiedz czy to potwierdzone info, czy tylko tak się domyślasz? Nie muszę się domyślać, bo stoi jak byk że jest płatność przez 4 miesiące Później pewnie musiałbyś kupować dodatkowy pakiet na Playoffs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 No dobra, ale mamy połowę (czy też końcówkę wręcz) stycznia, to 4 miesiące od teraz to mi wychodzi do połowy maja ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
royfan Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Cztery miesiące licząc od 1 stycznia. Nawet gdyby był 31 styczeń to i tak opłatę pobiorą za cały styczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Nie da się aktywować darmowego LP bez posiadania odpowiedniej karty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 No dobra, ale mamy połowę (czy też końcówkę wręcz) stycznia, to 4 miesiące od teraz to mi wychodzi do połowy maja ;] Cały styczeń, cały luty, cały marzec i cały kwiecień= 4 miesiące Lepiej poczekać na pakiet PO po dobrej cenie niż się pakować w RS za ponad 200 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Lepiej poczekać na pakiet PO po dobrej cenie niż się pakować w RS za ponad 200 zł Wiesz, zostało jeszcze dokładnie połowa sezonu + play-offy, to jest prawie 5 miesięcy. ok. 55zł/miech to nie tak dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Nie muszę się domyślać, bo stoi jak byk że jest płatność przez 4 miesiące Później pewnie musiałbyś kupować dodatkowy pakiet na Playoffs niekoniecznie, przed sezonem też było 4 czy 5 monthly payments. po prostu ściągają co miesiąc kilka razy, zamiast wszystko naraz zdjąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kac Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zniknęła mi możliwość oglądania skrótu (condensed) na moim laptopie. Na komputerze stacjonarnym jest OK. Wie ktoś jak to naprawić, ponieważ teraz całe mecze muszę oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq82 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) hej , może pisze w złym temacie , ale chciałem sobie pooglądać powtórkę z LAC : OKC , filmik wczytuje czas leci , ale zamiast obrazu tylko napis league pass możecie to sprawdzic na rubasket.com ? Edytowane 23 Stycznia 2013 przez marcinq82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Jak dobrze zrozumiałem to trzeba zrezygnować z subskrypcji 27 stycznia, do północy czasu wschodnioamerykańskiego, tak? Chcę jeszcze obejrzeć Celtics-Heat i Lakers-OKC a nie wiem czy nie trzeba wcześniej zrezygnować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Tak. Możesz zaryzykować ,ale nie wiadomo kiedy oni przyjmą rezygnacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq82 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 ja dostałem takiego maila dzisiaj : dobrze tłumacze , że przed 27 trzeba zrezygnować żeby nie płacić , czyli do dzisiaj do godziny 0:00 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 If you do not cancel your subscription prior to the conclusion of the Free Trial period (ending Jan 27 at 11:59 PM ET), the payment method you provided will be billed on Jan 28 for USD$79.99. You may cancel at any time via My Account section. Na to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Dzisiaj? Przecież 27 jest jutro i jak nie chcesz zapłacić to musisz zrezygnować do 23:59 Eastern Time(27 stycznia). Przynajmniej ja to tak rozumiem EDIT: właśnie dostałem maila, że jutro się kończy promocja. Zresztą...jeśli nie mam nic na koncie i do tego karte debetową to nic mi przecież nie zabiorą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq82 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 no u ciebie wychodzi na to że masz czas do 27 godziny 23.59 , a u mnie pisze ze 28 scigna kase , albo musze zrezygnowac do 27 czyli do dzisiaj do 23:59 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi