kao chen Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 @nba-hoops Tak czasami się dzieje z różnymi meczami. Miałem to samo z tym meczem dzisiaj, ale już działa normalnie. Co do jakości obrazu to powiem szczerze to też mi się wydawało, że nie jest tak dobrze jak być powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Wie może ktoś jak zrezygnować z Leauge Pass? Z góry dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Napisz prośbę na adres: nbasupport@neulion.com Z maila, z którego się rejestrowałeś. Zwykłe "I want to cancel my League Pass subscription" wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenigis Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Witam, mam pewien problem. Mianowicie, wykupiłem NBA league pass 5 monthly payments i aż wstyd się przyznać do takiej nieznajomości angielskiego, ale nie wiedziałem, że to są raty. Myślałem, że to jednorazowo 28 dolarów na 5 miesięcy - o ja naiwny. O tym, że to ratalny system dowiedziałem się już po aktywowaniu usługi. Trzeba przyznać, że wyjątkowy ze mnie kretyn, ale prosiłbym o pozostawienie tego bez komentarzy:P. I właśnie z tego powodu piszę posta na forum. Chciałem zapytać, czy da się zrezygnować z nba league pass? Jeśli tak, to jak to zrobić i czy niesie to za sobą jakieś konsekwencje? Z postu nad moim wynika, że się da. Także na początku tematu ktoś napisał, że wystarczy napisać do nich maila. Lecz jeśli napiszę do nich maila z rezygnacją to czy skasują mnie za 1 miesiąc? Jeśli tak, to może lepiej zostawić tą usługę na miesiąc i wtedy zrezygnować? Co mi radzicie, bardzo liczę na waszą pomoc. Pozdrawiam PS: NLP wykupiony dziś tj 08.12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ness Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 (edytowane) Pytanie techniczne Czy pomimo platnosci paypalem trzeba i tak wrzucac nr karty kredytowej (konto paypal musi byc powiazane z karta)? Nie da sie tego na piechote zrobic czyli wybieram paypal na stronie ilp dostaje kod transakcji i place z tego co mam na koncie w paypalu jak w zeszlym roku bez zadnego pi****lenia z kredytowka? do kolegi wyzej "Your election to cancel your subscription will take effect at the conclusion of the billing period in which your election is received. For example, if you purchase a subscription on January 1 and then elect on January 15 to cancel your subscription, your subscription will be terminated effective as of 11:59 p.m. Eastern Time on January 15. If your subscription has a monthly fee installment structure, the portion of the monthly subscription fee attributable to the period between January 16-31 will not be refunded to you." Edytowane 8 Grudnia 2012 przez ness Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ted360 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 W regulaminie jest napisane, że zwrotów 'towaru' nie akceptują.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 A ktos sie orientuje, kiedy nastapi obnizka za caly sezon, bo troche czasu juz minelo i meczow zostalo rozegranych, a dalej za calosc trzeba zabulic 480 zlotych czy cos kolo tego - tyle samo co na poczatku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gad666 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Witam, orientujecie się po jakim czasie po napisaniu tego maila następuje anulowanie leauge passa i jaki procent wpłaconej kwoty jest zwracany na kartę? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Ważna wiadomość dla posiadaczy LP. Można z 2 różnych komputerów oglądać mecze bez kolizji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 House napisał(a): Ważna wiadomość dla posiadaczy LP. Można z 2 różnych komputerów oglądać mecze bez kolizji. Skąd masz tę informację ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietu Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 House napisał(a): Ważna wiadomość dla posiadaczy LP. Można z 2 różnych komputerów oglądać mecze bez kolizji. no ciekawe bardzo, u mnie wywala nawet jak włącze na kompie i smartfonie i to po 3 sekundach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 czy można jednocześnie oglądać z różnych urządzeń? ja też oglądam z kilku (dwa kompy + telefon), ale nigdy nie próbowałem naraz. i nie chce mi się wierzyć, żeby to działało. cały ich biznes poszedłby... wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Może to jakiś błąd chwilowy, bo mnie też wywala zaraz. Kiedyś HBO GO też działało symultanicznie mimo, że w umowach zastrzegali że tylko na jednym itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ted360 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Wywala na bank. Co ciekawe napisałem, że skoro reklamują oglądanie 4 meczów jednocześnie, to dlaczego nie mogę oglądać w dwóch pokojach na dwóch urządzeniach naraz? Oglądanie 4 meczów jednocześnie na jednym ekranie pozostawię bez komentarza. Okazuje się, że z miejsca zwracają kasę, choć w regulaminie jest napisane, że tego nie robią. LP używany przez miesiąc, ciekawe ile zwrócą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Naprawde tak jest. Oglądałem ten sam mecz z koleżanką ona na jednym kompie a ja na drugim. Nie wiem czy to jest jakiś ich błąd być może nie wykluczam. Może nie wywala jak masz 2 inne IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Działa wam League Pass? Wyskakuje mi błąd 404 przy logowaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlbrychtS Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Mam to samo. A więc spokojnie, chociaż na sam początek się trochę przestraszyłem:wink-new: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Jest świąteczna "promocja" na lp. Za 12 dolców można sobie wykupić subskrypcje na "Christmas Day", czyli 5 meczy. Za 20 zł bym się nie zastanawiał, ale wybulić 4 dychy za jeden dzień to przesada i tylko skończony frajer to kupi. Aha i jest free preview na Celtics-Nets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ahh i przyszedł mi na maila news że dzisiaj jest free trail na League Pasie. Wie ktoś coś na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 pewnie dla amerykancow , tez widzialem reklame na ESPN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi