SkoczekS1 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 No czyli wyglada mi to na jakis ich błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ted360 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Witam, Czy byłby ktoś chętny odkupić League Pass po okazyjnej cenie? Kupiłem w zeszłym tygodniu, ale ze względu na nagłe wydatki zmuszony jestem odsprzedać :/ Pozdrawiam & Let's Go Celtics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Zapytam jeszcze raz, bo już kiedyś pytałem. Czy widać u was różnicę między oglądaniem meczów w 3000kbps, a oglądaniem w 1600? Bo u mnie praktycznie nie widać różnicy. Mam ustawione na 3000, ale mam wrażenie, że obraz cały czas jest w 1600. Pytam dlatego, że jestem pewny, że w zeszłym sezonie obraz był o wiele "miodniejszy" i lepszy. Macie takie same odczucia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
royfan Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Właśnie mam to samo. Żadnej różnicy między 1600, a 3000 kbps. Coś sobie ostatnio lecą sobie w kulki panowie z LP. Wyraźnie gorsza jakość transmisji niż w zeszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Dzięki. Pocieszyłeś mnie. Myślałem, że mam za słaby sprzęt(choć mam dobry). Może to poprawią, bo rok temu oglądanie było o wiele przyjemniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 czy wszystkim nba kom wyskakuje w jakiejś pokurwionej rozdzielczości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 co masz na myśli - rozdzielczości? u mnie wygląda ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 w mniejszej niz zazwyczaj... ale juz widze ze to tylko w firefoxie tak jest... przynajmniej u mnie. dziwna sprawa bo tylko z ta stronka tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 nowy UI zapodali, poprzenosili hajlajty na nowy serwis, to się pieprzy wszystko. mi na ten przykład nei działa na komórze, mam nieskończone przekierowania między wersją zwykłą a mobilną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holy Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Jakość obrazu jest teraz nędzna. W zeszły roku wrzucałem obraz na tv i był o niebo lepszy niż z c+. Teraz jest na odwrót. Od trzech tygodni walcze z supportem nba o prawdziwe hd i cały czas wymyślają że to wina a to mojego kompa, a to łącza a to antywirusa. Miałem nadzieje że jak skończy się free trial to jakość się polepszy a tu kicha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 mam pytanie w zeszłym roku były mecze na żywo w zakładce stacji nbat tv live i kosztowały kilkanaście złotych , zakładka w tym roku też jest , ale w programie nie ma już umieszczonych żadnych meczy na żywo, czy oni skasowali te mecze świeże i tylko same starocia nadają ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ness Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Jakość obrazu jest teraz nędzna. W zeszły roku wrzucałem obraz na tv i był o niebo lepszy niż z c+. Teraz jest na odwrót. Od trzech tygodni walcze z supportem nba o prawdziwe hd i cały czas wymyślają że to wina a to mojego kompa, a to łącza a to antywirusa. Miałem nadzieje że jak skończy się free trial to jakość się polepszy a tu kichaPodczas trialu nie widzialem roznicy w porownaniu z zeszlym rokiem, jesli chodzi a zacinki to bylo nawet lepiej. Masz odpalone na sztywno w 3000 kbps czy best available? Jesli to drugie to przerzuc z automata na stala wartosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holy Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 próbowałem i tak i tak ale nic to nie zmienia. Jakośc jest daleka od HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ted360 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 (edytowane) A czy w zeszłym roku nie było tak, że trzeba było ściągnąć specjalną aplikację Game Time'a? W tym roku faktycznie wygląda to fatalnie, próbowałem na wszystkich przeglądarkach, problemem jest zarówno niziutka rozdzielczość, jak i liczba klatek - obraz skacze jak cholera :/ Co ciekawe w aplikacji na iOS jest zdecydowanie płynniej.... Edytowane 18 Listopada 2012 przez ted360 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 aplikacja jest tylko na telefony/tablety. w przeglądarce śmiga jak ta lala ja nigdy problemów nie miałem, ani na trialu, ani na płatnej wersji. może faktycznie coś z maszyną nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brylantx8 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 zeby odpalic na iphone lp to tylko tą platną aplikacja ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 na Androida jest darmowa, nie wiem jak na iP. logujesz się swoim kontem i jedziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ted360 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 zeby odpalic na iphone lp to tylko tą platną aplikacja ?? Na iOS Game Time jest bezpłatny, na iPhonie i iPadzie działa jak należy, na desktopie skacze i jakość marna. Komputer dobry, łącze też, nie wiem o co cho... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba-hoops Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Możecie obejrzeć mecz Lakers ? Tzn. czy macie te wydarzenia, typu zaznaczony każdy rzut, zbiórkę itd. ? Bo mi pod koniec pierwszej kwarty, ILP zachowuje się tak jakby mecz się skończył. Parodia k**** 400 zł, a jakość usługi jak za 100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ja już też o tym pisałem. Widzę wyraźną różnicę między tym jaki obraz jest w tym roku, a jaki był w zeszłym. Mimo, że mam ustawione 3000 kbps to rozdzielczość jest w 1600 kbps. Trochę brakuje tej jakości z ostatniego sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi