bulek Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Ten deal praktycznie ogranicza się do wymiany lebrona za 1 pick. Pozostałe opcje w tym kontekście znaczą tyle co nic. DF jednym ruchem i tak nie zszedł z salary, wiec można śmiało zapisać duzy plus dla ms9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Plus wędruje na konto ms9, ale nie za zysk w wymianie (tak po prostu być musiało), lecz za rozsądek i dostępność na gg/forum. Plan w czerwcu był inny, ale jestem zadowolony... Trzeba się umieć dostosować :] Potwierdzam wymianę i proszę o aktualizację skladu, do ligi dołączę niebawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 2 pick do oddania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Ten deal praktycznie ogranicza się do wymiany lebrona za 1 pick. Pozostałe opcje w tym kontekście znaczą tyle co nic. Niekoniecznie. Wright jest chyba w GS, tam każdy może pykac po 40 fp, więc czemu nie on, a i za 15 czy 20 mozna coś fajnego wyszarpać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 No niby fakt, nie zwróciłem uwagi gdzie Dorell bedzie grał a w Oakland na szpital zawsze można liczyć Jeśli Monta się połamie, z dorella DF może miec sporo pożytku, w przeciwnym razie wciąz bedzie pełnił rolę gracza zadaniowego, do której jest wrecz przyspawany. A z picków 15 i 20 można wyciągnac co najwyzej jakąs melodię przyszłości. A DF, znajac jego mistrzowskie aspiracje czekał nie będzie, więc ci grajkowie albo polecą na FA albo do kogoś, kto tankuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 No niby fakt, nie zwróciłem uwagi gdzie Dorell bedzie grał a w Oakland na szpital zawsze można liczyć Jeśli Monta się połamie, z dorella DF może miec sporo pożytku, w przeciwnym razie wciąz bedzie pełnił rolę gracza zadaniowego, do której jest wrecz przyspawany.)predzej Dorell wyladuje na IL, a nizeli Monta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Warto było czekać ze sprzedażą Walla do ostatniej chwili, pozyskałem gracza nr 1 tej gry. Zapewne teraz mu cyferki trochę polecą, ale i tak swoje +60fp powinien robić. Budinger, pozostałe picki czy Wright to dodatki, dla mnie bez znaczenia choć Wright może nieźle w tym sezonie pograć. Dalej kompletuje młodych i ciekawych graczy, chętnie pozbędę się wszystkich graczy +30lat ze swojego składu. A poza tym pełen spokój, nie spieszy mi się, czekam na Rubio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Rubio to bedzie bust niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Czekamy na dwóch maruderów - Szoszona i Crackerssa, dobrze byłoby, żeby najpóźniej w trakcie draftu dołączyli do gry, bo po nim mozna juz bedzie śmiało rozpocząć sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 A kiedy zaczynamy draft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Z tego co wiem, 1 wrzesień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 juz jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 mamy deal z bułą. ja dostaje pick 2 a buła jenningsa i livingstona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 potwierdzam narazie nie musze nikogo wyrzucać bo mam miejsce w składzie, zaczne robic czystki jak bedzie draft nie wiem k**** czy dobrze robie, ale ni c***a nie mam pojęcia kogo wziąć z 2 turner narazie gra jak dziwka dworcowa, a cousinsa nie lubie, reszta się na pick 2 nie nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Trejd z yobim: Salmons + Miles za Thompson + Gibson pozyskuje w końcu coś pod kosz bo granie tylko Turiafem pod koszem to lekkie samobójstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 potwierdzam razem z przyjściem salmonsa wzrasta moja siła rażenia i błagam wszystkich! obi nie yobi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Z tego co wiem, 1 wrzesień. O której godzinie zaczynamy draftować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zaczynamy minutę po północy, przy czym każdy będzie miał 48 h na wybór. Spieszyć nam się nie spieszy, a bez problemu się wyrobimy. Niemniej w miarę możliwości prosiłbym nie zwlekać, bo musimy zdążyć do rozpoczęcia preseason. W przeciwnym wypadku czas oczekiwania na wybór ulegnie niestety skróceniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 bulek mozna prosić o aktualizacje skladów przed draftem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Wszystko będzie na czas, spokojnie Buła, może za późno to analizuję, ale miałes tylko 1 wolne miejsce, ktoś musi pójśc out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi