bulek Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Podpisuję się pod tym i w przypadku gapowiczów będę niestety bezwzględny i zawodnik o najniższym sc, ale wystarczającym do zejścia z salary, powędruje na FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Czyżby Brook Lopez na FA :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Czyżby Brook Lopez na FA :roll:dlaczego lopez? DF jest obecnie 46,6 fp ponad capem. wiec wliczajac do tego 15 fp (minimum przypadajace na slot), wychodzi 61,6 fp. wiec polecialby Lebron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Czyżby Brook Lopez na FA :roll:dlaczego lopez? DF jest obecnie 46,6 fp ponad capem. wiec wliczajac do tego 15 fp (minimum przypadajace na slot), wychodzi 61,6 fp. wiec polecialby Lebron Fakt, zle policzyłem. Kto ma 1 łejwer ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 http://archive.fantasysports.yahoo.com/nba/2009/95119 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Jeszcze tu gram, więc spokojnie, mam wciąż 2 tygodnie w zapasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Właśnie jak robimy z tym pierwszym waiverem? Z tego co pamiętam to zasugerowałem że zawodnik ktróy z tego naszego małego draftu wyjdzie z najmniejszym salary dostaje pierwszy wavier, ale nie wiem czy pomysł został przyjęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 To by miało rece i nogi, gdyby nie fakt, że na wymyslanie czegos takiego jest teraz za późno. Chce uniknąć "wyścigu szczurów". Już nie mówiac o tym, że to stawia akurat Ciebie w uprzywilejowanej sytuacji. Losowanie bedzie najuczciwsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Ok rozumiem, w takim wypadku chętnie wszamie jakiś kontrakt, od kogoś kto nie chce się pozbywać dobrego zawodnika za friko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Losowanie będzie takie, że osoba z najnizszym salary bedzie miała najwieksze szanse na wylosowanie najwyższego mozliwego nr waiver. Ale odbedzie sie on o tuz przed startem sezonu, żeby uniknąć numerów, że osoba, ktora wylosowała najwyzszy numer, potem juz moze spokojnie wzmacniac skład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 jeżeli chodzi o salary to możecie mi pięty wąchać tylko :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Tylko ty masz już swój numer waiver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Sprawdzać maile, bo powinny przyjść zaproszenia do ligi - nie ignorować spamu, bo prawdopodobnie tam to wyląduje w skrzynce. bulek jak się zapisze do ligi dostanie komisza ode mnie i poinformuje nowych o haśle do ligi i ID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Jestem już w lidze. I nie wylądowało jako SPAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 mavs również są gotowi chce ktoś mi pomóc zejść z tych 470fp? ms9 niech ogłosi komu daje salmonsa z wrightem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Knicks In pierwszy sezon z dostępem do teamu przez yahoo a nie przez Rożera. nice. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Byki dołączyły. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Pif-Paf Bostończycy na pokładzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Trejd z DFem: Lebron do mnie wszystkie picki (nr. 1, nr. 15 i nr 20) + Dorell Wright + Chase Budinger do DFa chyba jakoś tak to było, najwyżej DF poprawi. Chętnie sprzedam Salmonsa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 ciekawy deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi