Julius Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Powiem wam, że ten system Roto to fc*** fajna sprawa ;] Dużo ciekawsza rozgrywka, więcej spotów grajacych, a jeszcze jak jest 15 teamow to naprawdę nieźle trzeba się nagimnastykowac, zeby coś ciekawgo z FA wyciągnąć. Żałuje, ze tak późno się zabrałem i żałuję też, że w dniu draftu nie do końca ogarniałem o co kaman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd93 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Pytanko do osób korzystających z arkuszy excela. Jak utworzyć funkcje, która uporządkuje wartości od najmniejszej do najwiekszej i przydzieli pkt od 1-15 ? Mam z tym mały problem, a wpisywanie tego ręcznie zajmuje za dużo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Pytanko do osób korzystających z arkuszy excela. Jak utworzyć funkcje, która uporządkuje wartości od najmniejszej do najwiekszej i przydzieli pkt od 1-15 ? Mam z tym mały problem, a wpisywanie tego ręcznie zajmuje za dużo czasu.=POZYCJA(D3;D$3:D$17;1) gdzie D3 do D17 to wartosci jednej kategorii z tabeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 wiem że draft i ceny na nim juz sa mało istotne ale ja sentymentalny jestem mozna sobie wpisać ranking graczy w kontekscie wydanej ceny/? jako dodatek do selekcji trejdów? taka tabelka od najdroższego do najtańszego ale nie w swoim exelu tylko jako dodatek pod jahoo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd93 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 =POZYCJA(D3;D$3:D$17;1) gdzie D3 do D17 to wartosci jednej kategorii z tabeli. Wielkie dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Ceny z draftu nie mają żadnego znaczenia przy wymianach, trzeba mieć już dobre papiery, żeby na tej podstawie trejdować. A pamiętam, że zdarzały się odpowiedzi w stylu "pasowałoby mi to nawet, ale ja za swoich graczy dałem X, a Ty Y, więc nie mogę się zgodzić" autentyczna sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 A pamiętam, że zdarzały się odpowiedzi w stylu "pasowałoby mi to nawet, ale ja za swoich graczy dałem X, a Ty Y, więc nie mogę się zgodzić" autentyczna sytuacja. Dużo lepsza taka odpowiedź niż brak jakiejkolwiek. Jak dla mnie odpowiedź tak,nie, tak bo coś tam, nie bo coś tam są jednakowo dobre. Trochę słabo jak nie ma żadnego odezwu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 To fakt, odrzutki bez nawet słowa komentarza się najgorszą rzeczą w zabawie. No może prawie najgorszą, zaraz po olewaczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Ile botów mamy w tym momencie w ligach ? patrząc tylko na aktywność na yahoo! wychodzi mi że cztery. w III Pacific - ballers w IV California - Slawek's Team w IV Florida - majezony w IV Texas - Unia Oświęcim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 To chyba niezła ilość w porównaniu do lat poprzednich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Niezła to mało powiedziane, szczególnie że tylko jeden jest z trzeciego poziomu rozgrywkowego, a reszta czwarty. Taka aktywność, gdyby sie utrzymała do końca, byłaby sukcesem ciężkim do powtórzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 bardzo dobre dane!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Ile botów mamy w tym momencie w ligach ? patrząc tylko na aktywność na yahoo! wychodzi mi że cztery.Sadzicie, ze warto im wyslac PMa z pytaniem czy to juz pozamiatane? To chyba niezła ilość w porównaniu do lat poprzednich ? Niezła to mało powiedziane, szczególnie że tylko jeden jest z trzeciego poziomu rozgrywkowego, a reszta czwarty.Tyle, ze to dane sa na dzis, a z czasem olewusow przybywa, a nie ubywa... ale faktycznie poczatek obiecujacy [nawet ladne rownomierne rozlozenie!], wiec oby tak dalej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Sadzicie, ze warto im wyslac PMa z pytaniem czy to juz pozamiatane? a własnie miałem zapytać czy komisarze coś do nich już podbijali z takim zapytaniem. Myślę, że zdecydowanie warto napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 a własnie miałem zapytać czy komisarze coś do nich już podbijali z takim zapytaniem. Myślę, że zdecydowanie warto napisać.Wyslalem PMy do w/w czworki. W sumie nie oczekuje odpowiedzi i jej brak raczej potraktuje jako kolejne potwierdzenie, ze znikneli... chociaz oczywiscie miloby bylo gdyby dalo to jakis odzew i/lub sie to okazaly tymczasowe braki czasu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Szkoda, że nie można komisyjnie przejąć drużyn olewusów, na bank byliby chętni na przejęcie tych ekip i problem by zniknął, przynajmniej w teorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 To dla informacji podam, że u nas ten gracz nie pojawił się prawie od tygodnia: bigbosh/Grzegorz - Swaggy P's 360 Layup [draftowal automat] Ten automat i teraz nieobecność to małe światełko ostrzegawcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 To dla informacji podam, że u nas ten gracz nie pojawił się prawie od tygodnia: bigbosh/Grzegorz - Swaggy P's 360 Layup [draftowal automat] Ten automat i teraz nieobecność to małe światełko ostrzegawcze. W sumie u nas to drugi gracz, którego nie ma prawie od tygodnia. Może obaj się ożywią, bo wracają u nich kontuzjowani gracze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Nie no, drugi ostatnio 3 dni temu był, to nie jest jeszcze powód do paniki moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 w IV Texas - Unia Oświęcim ten koleżka odpuścił też rozgrywki na sznurku - więc tu już raczej pozamiatane.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi