Skocz do zawartości

ATF Ringless edition - commentary

P_M

ATF kolejność   

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak gramy

• Wąż jak teraz
    • ABBABABA

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

no fajnie, tylko, że póki co masz feedback od amatora-psychopaty i od Grega dla którego AK to gracz na ławkę, a Starks spoko

także no, policz szable

Fajnie obrażasz ludzi w takiej lajtowej zabawie. Wyjdź na dwór, na spacer - złap dystans.

2 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

Fajnie obrażasz ludzi w takiej lajtowej zabawie. Wyjdź na dwór, na spacer - złap dystans.

Nie obrażam ludzi.

wziałeś gościa który na bazie ostaatnich 2 rund PO w tym Finał gra na 38%fg a do tego zaliczył chyba największą wtopę w historii G7, gdzie masz w alternatywie jeszcze typa, który przy naszu by pewnie jakieś 32ppg na super efektywności robił, nie mówiąc o tym, że sg w typie Starksa z lepszym peakiem jest jeszcze paru

7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

alternatywie jeszcze typa, który przy naszu by pewnie jakieś 32ppg na super efektywności robił

niezła hiperbola. nie mówiąc o tym że Pablo potrzebuje obrony. 

9 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

wziałeś gościa który na bazie ostaatnich 2 rund PO w tym Finał gra na 38%fg

jak powiedzieć że się nie oglądało tamtych czasów nie mówiąc że sie nie ogladało.

8 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Nie obrażam ludzi.

wziałeś gościa który na bazie ostaatnich 2 rund PO w tym Finał gra na 38%fg a do tego zaliczył chyba największą wtopę w historii G7, gdzie masz w alternatywie jeszcze typa, który przy naszu by pewnie jakieś 32ppg na super efektywności robił, nie mówiąc o tym, że sg w typie Starksa z lepszym peakiem jest jeszcze paru

Wziąłem gościa, który w tym sezonie grał w Finałach (gdzie, mimo, że zawalił G7, to można śmiało powiedzieć, ze swoją postawą w poprzednich elimination game wprowadził NYK do tych finałów) i ASG, oraz nie kaleczy ofensywy przy wszystkich swoich zaletach defensywnych.

Ale tak - mogłem wziąć kogoś, kto rzuca więcej PPG. Tu masz rację.

20 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

mi się wydaję, że najbardziej to potrzebuje scoringu, który właśnie sobie dokumentnie spitolił, ale to tylko moja opinia

Tak tak. Z Nashem i Amare (tyczkami w obronie) zdecydowanie potrzebuje scoringu , a nie obrony. 

@eMeS ale mi zepsułeś pomysł na drużynę na ostatniej prostej. 

18 minut temu, Gregorius napisał(a):

Tak tak. Z Nashem i Amare (tyczkami w obronie) zdecydowanie potrzebuje scoringu , a nie obrony.

no jak wg Ciebie łatwiej mu będzie wybrać legit scorera niż dobrego 2way w następnej rundzie to luzik

29 minut temu, julekstep napisał(a):

@Denis Bad Boy Załęcki co Ludzie z całej Polski o tym sądzą?

przy okazji możesz zapytać co ulica myśli o fanach Joka wybierajacych Howarda w ATF Ringless

11 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

no jak wg Ciebie łatwiej mu będzie wybrać legit scorera niż dobrego 2way w następnej rundzie to luzik

no jak uważasz że z Nashem i Amare może sobie pozwolić na wybór zawodnika bez obrony to spoko. Ja mam inne zdanie.

17 godzin temu, Gregorius napisał(a):

AK wybierałem już w poprzedniej zabawie. To topowy wybór z pewnymi ograniczeniami w zależności od pozycji. Mega chciałbym go w zespole jako pierwszego rezerwowego. Do pierwszej piątki nie jestem pewien. 

przeciez on akurat pasuje jako uzupelnienie takich ballhogow pajacymow co tu u kazdego graja w wiekszosci na 1-2.

Z lawki tez warto miec w sumie takiego pajacyka.