Gregorius Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu @P_M O'Neal jako PF. Wtedy w Indianie na środku startował Foster. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Eddie Jones i AK to były moje picki pod fit no nic, będę musiał Was rozwalić talentem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Ciężko obudować Lukę, nie wiem kogo teraz wziąć, moje fit picki podjebane xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Noah nie za wcześnie? Bez spoilerowania ale sporo lepszych C widzę jeszcze dostępnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 14 minut temu, P_M napisał(a): Ciężko obudować Lukę, nie wiem kogo teraz wziąć, moje fit picki podjebane xD Nie ma nic łatwiejszego niż obudowanie Doncicia w tym konkretnym ATF-ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 17 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): sporo lepszych C widzę jeszcze dostępnych Nie ma w tej zabawie lepszych od Noah A za 30 picków to bym go zobaczył jak świnia niebo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 6 minut temu, BMeF napisał(a): Nie ma nic łatwiejszego niż obudowanie Doncicia w tym konkretnym ATF-ie. No a ja mam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 29 minut temu, P_M napisał(a): Ciężko obudować Lukę, nie wiem kogo teraz wziąć, moje fit picki podjebane xD no wlasnie, a pod Wembejape odwrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu k**** myślałem już że dotrwa Bam do mojego wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 9 minut temu, matek napisał(a): Nie ma w tej zabawie lepszych od Noah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): k**** myślałem już że dotrwa Bam do mojego wyboru Muszę mieć dwóch alldefów/dpoylvl wysokich, Brand z Bamem spełniają te warunki, a i w ofensywie ładnie, Bam idealny pod p&r z Luką, a Brand nieco dalej na midrange'u moze operować. Bam nawet trójeczkę posiada, więc elegancko Edytowane 6 godzin temu przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 1 minutę temu, P_M napisał(a): Muszę mieć dwóch alldefów/dpoylvl wysokich, Brand z Bamem spełniają te warunki, a i w ofensywie ładnie, Bam idealny pod p&r z Luką, a Brand nieco dalej na midrange'u moze operować. Bam nawet trójeczkę posiada, więc elegancko Noaha lepszy wg matka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 2 minuty temu, P_M napisał(a): Muszę mieć dwóch alldefów/dpoylvl wysokich, Brand z Bamem spełniają te warunki, a i w ofensywie ładnie, Bam idealny pod p&r z Luką, a Brand nieco dalej na midrange'u moze operować. Bam nawet trójeczkę posiada, więc elegancko Wersją '24 Bama trojeczki nie posiada:) Wahałem się między Bamem, a Webberem, przy Abba byłaby inna bajka, a tak to jak ktoś z seedow 1-4 nie zrobi top4 teamu w zabawie to jest kompletny przegraniec:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Noaha lepszy wg matka Jest wyższy niż Bam, to jakiś plus 1 minutę temu, january napisał(a): Wersją '24 Bama trojeczki nie posiada:) Wahałem się między Bamem, a Webberem, przy Abba byłaby inna bajka, a tak to jak ktoś z seedow 1-4 nie zrobi top4 teamu w zabawie to jest kompletny przegraniec:) posiada, co prawda na małej próbce ale +35% jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 6 minut temu, P_M napisał(a): Muszę mieć dwóch alldefów/dpoylvl wysokich, Brand z Bamem spełniają te warunki Elton Brand to DPOTY-level wysoki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Teraz, BMeF napisał(a): Elton Brand to DPOTY-level wysoki? https://www.basketball-reference.com/awards/awards_2006.html#all_dpoy coś tam chłop broni, skoro nawet przed prime Garnettem tam był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Ze wszystkich ludzi ze @DRKmi gracza podpierdoli Edytowane 6 godzin temu przez agresywnychomik Jak żyć:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Godzinę temu, P_M napisał(a): Jest wyższy niż Bam, to jakiś plus posiada, co prawda na małej próbce ale +35% jest Biegle włada francuskim a to też jest ważne. Zawsze może się podpytać jak grać panie Premierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Ciekawe czy Gortat pójdzie w trzeciej rundzie skoro Noah w drugiej ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi