mac Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Jakie na razie najmocniejsze ekipy wedlug Was ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 3 godziny temu, Gregorius napisał(a): Jak kiedyś miałem wrażenie że się zgadzam z Twoja opinią zawsze to im dalej tym częściej mam z tym problem. Luke łatwo obudować (w miare) w rzeczywistości gorzej w ATF. Chyba że zaczniemy patrzyć na nie grę w wybranym sezonie ale na mityczne dostosowanie. Przynajmniej tutaj się zgadzamy że Jones to zajebisty wybór. co prawda bycie 10 w głosowaniu jako wysoki to średni wyznacznik i ciężko uznawać Eltona za wybitnego to jednak jest on zdecydowanie pozytywnym obrońca. Bardzo długi ręce rekompensujące niski wzrost. Bardzo silny z niskim punktem ciężkości. Szybkie ręce. Zdecydowanie wolałem O'Neala zarówno w ataku jak i w obronie ale Brand to fajny wybór. Może za wysoko patrząc na atak i obronę ale z tych co pozostali do wyboru i są lepsi lub zbliżeni Overall to Brand był najlepszym obrońca. Myślę, że warto też trochę staty przejrzeć DRTG 100 (zdecydowanie najniższe w zespole) DWS 5.5 2,5BPG i 1,1 STL, to generalnie są statystyki, które nie ustępują dobrym sezonom Garnetta (własciwie tylko 3 peakowe sezony Garnetta odstają znacząco od tego poziomu, pozostałe są zbliżone), do tego 25/10/4 na TS 59% w PO PER 26,5. Peak Brand ma krótki, ale naprawdę wyborny, potem kontuzja wiadomo i jego dalsza kariera już wyglądała jak wyglądała i sporo ludzi zapomniało jak atletyczny był Brand. Do tego świetny midrange 10-16 ft prawie 50% i 40% z 16-3PT, też Garnett-like, więc pick and rolle z Bamem, Popy z Brandem, jest co grać dla Luki Jeszcze z ciekawostek Elton był 7 w MVP voting z WS/48 na poziomie wyższym od Nasha, Bryanta czy Duncana Edytowane 55 minut temu przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 3 minuty temu, mac napisał(a): Jakie na razie najmocniejsze ekipy wedlug Was ? Ciężko powiedzieć, po zakończeniu tej rundy bedzie mozna ocenic big 3 Edytowane 1 godzinę temu przez 24kobe8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, mac napisał(a): Jakie na razie najmocniejsze ekipy wedlug Was ? Póki co duet Qcina mi się chyba najbardziej podoba, ale cięzko porównywac składy 2graczowe do trójek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 11 minut temu, 24kobe8 napisał(a): Ciężko powiedzieć, po zakończeniu tej rundy bedzie mozna ocenic big 3 racja 10 minut temu, P_M napisał(a): Póki co duet Qcina mi się chyba najbardziej podoba, ale cięzko porównywac składy 2graczowe do trójek. tak, pod dwoch wyborach chyba faworyt. Ale wiadomo od dawna, ze @Qcin_69 to absolutna topka wiedzy o NBA na forum, wiec nie dziwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 53 minuty temu Udostępnij Opublikowano 53 minuty temu Godzinę temu, mac napisał(a): Jakie na razie najmocniejsze ekipy wedlug Was ? Te ktore maja po 3 graczy hajlajty swoich orłów wrzucacie pls tutaj a nie w temacie draftowym bo się zrobi burdel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 35 minut temu Autor Udostępnij Opublikowano 35 minut temu Ale poszły teraz 2 picki bez obrony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 33 minuty temu Udostępnij Opublikowano 33 minuty temu 1 minutę temu, P_M napisał(a): Ale poszły teraz 2 picki bez obrony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 minut temu Udostępnij Opublikowano 18 minut temu no @Pablo81 tutaj ugotował, zdecydowanie brałbym Stata over Wilkinsa chyba, no i superlink z Nashem +dpoty caliber Mutombo, nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 minuty temu Autor Udostępnij Opublikowano 4 minuty temu 22 minuty temu, Pablo81 napisał(a): No i? 8 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): no @Pablo81 tutaj ugotował, zdecydowanie brałbym Stata over Wilkinsa chyba, no i superlink z Nashem +dpoty caliber Mutombo, nice a ja nie rozumiem podjarki, zrobienie klubowego połączenia (czyli brak upside'u, ze znanymi wadami), z Mutombo, którego shotblocking fajnie wygląda, ale z team defense to nie będzie miał Pablo łatwego życia, bo ma 2 dziury w obronie + trochę 4 vs 5 w ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano teraz Udostępnij Opublikowano teraz Nash bardzo dobry pick, Mutombo średni, Amare meh, synergia tragiczna. Na razie nr 16 naszej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi