Skocz do zawartości

ATF Ringless edition - commentary

P_M

ATF kolejność   

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak gramy

• Wąż jak teraz
    • ABBABABA

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, mac napisał(a):

przeciez on akurat pasuje jako uzupelnienie takich ballhogow pajacymow co tu u kazdego graja w wiekszosci na 1-2.

Z lawki tez warto miec w sumie takiego pajacyka.

Nie do końca wiem skąd to słowo przecież. LBS nie do końca umie czytać ze zrozumieniem stąd się doczepił że AK widzę jako rezerwowego u wszystkich. Ja mając już PG na SF musiałbym wybierać AK47 na PF. Wole graczy z 1 piątki stąd u mnie bardzo chciałem żebym miał szanse wybrać go w 6 rundzie. AK jest bardzo dobrym graczem i przy dobrym obudowaniu świetnie się będzie komponował. Co nie zmienia faktu że jego obecność w s5 pewne problemu może powodować. Oczywiście przeciwko pewnym konkretnym zespołom. Innymi słowy po prostu dobry pick. 

13 minut temu, RappaR napisał(a):

Teraz mi się w sumie podobają tylko teamy Maca, LBS i Qcina

Nie badz taki skromny. Dla mnie team @Qcin_69wygląda najlegitniej.

Deron Williams dopiero teraz to mega steal. To gość w swoim prime co walczył o tytuł najlepszego PG z Paulem. No i na fajna ksywkę, Zapaśnik @Wyparlo

26 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

poza tym nie wiem czemu pomijasz obecność Mutombo, który robi zupełnie inny setup niż Suns Pringelsa

tak tak. Ja mieć Mutombo ja mieć super obrona my friend. 

Popatrz na Atlante 99-00 z Mutombo i z 25/29 obroną w lidze. A nie grał tam Nash który jako nieliczny PG bardzo obniżał cała obronę zespołu i Amare który jest jednym z najgorszych obrońców na PF i C. nie wiem czy w zabawie będzie gorzej broniący podkoszowy.

10 minut temu, Gregorius napisał(a):

Nie do końca wiem skąd to słowo przecież. LBS nie do końca umie czytać ze zrozumieniem stąd się doczepił że AK widzę jako rezerwowego u wszystkich. Ja mając już PG na SF musiałbym wybierać AK47 na PF. Wole graczy z 1 piątki stąd u mnie bardzo chciałem żebym miał szanse wybrać go w 6 rundzie. AK jest bardzo dobrym graczem i przy dobrym obudowaniu świetnie się będzie komponował. Co nie zmienia faktu że jego obecność w s5 pewne problemu może powodować. Oczywiście przeciwko pewnym konkretnym zespołom. Innymi słowy po prostu dobry pick. 

No ja rozwazam granie nim na PF tez..

Ale tu i tak bedzie ciezko chyba zajsc daleko, bo opinia na temat Wembiego mocno spolaryzowana.

42 minuty temu, Gregorius napisał(a):

Popatrz na Atlante 99-00 z Mutombo i z 25/29 obroną w lidze. A nie grał tam Nash który jako nieliczny PG bardzo obniżał cała obronę zespołu i Amare który jest jednym z najgorszych obrońców na PF i C. nie wiem czy w zabawie będzie gorzej broniący podkoszowy.

@Pablo81 ale żeś adwokata dostał w sprawie z LBSem xDDDD

to ja już bym wolał jednak hejt na Starksa niż taką obronę tego picku 🙃

Edytowane przez julekstep

29 minut temu, Gregorius napisał(a):

Nash nie był tak słaby w obronie, główny problem w tym, że całe Suns źle broniło, a on zbierał hejty za to. Ale Amare faktycznie najgorszy obrońca podkoszowy w zabawie

2 godziny temu, julekstep napisał(a):

@Denis Bad Boy Załęcki co Ludzie z całej Polski o tym sądzą?

Sprawa jest prosta, rzuciłem temat pod rozkminę i albo @LeweBiodroSmoka się przypucuje i powie, czy widział białko albo ma jakiegoś człowieka z Polski na potwierdzenie swoich słów albo jest frajer z wolności i trzeba z nim jechać

48 minut temu, julekstep napisał(a):

ale żeś adwokata dostał w sprawie z LBSem xDDDD

czemu znowu ze mną, nawet nie ja pierwszy napisałem o wadach tego wyboru...

Teraz, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

Sprawa jest prosta, rzuciłem temat pod rozkminę i albo @LeweBiodroSmoka się przypucuje i powie, czy widział białko albo ma jakiegoś człowieka z Polski na potwierdzenie swoich słów albo jest frajer z wolności i trzeba z nim jechać

klekaj do pały tam, polubileś ten apel Homika to spisz z feajernią w nogach

5 godzin temu, RappaR napisał(a):

Teraz mi się w sumie podobają tylko teamy Maca, LBS i Qcina

Nom LBS się ładnie wybronił z dalekiego picku, a nasz narzekający na kolejność draftu January coś przereklamowany, wybrał w pierwszej rundzie gościa, którego bym nie wybrał ponad dwoma point guardami, którzy jeszcze nie poszli. Nie wiem czy to nie jest dziwniejszy pick niż Noah w IIgiej. 

W sumie jak na razie mało zaskoczeń ,a myślałem że trafi się więcej nie oczywistych pickow. Przed draftem wypisałem sobie listę 16 zawodników z każdej pozycji i dosłownie paru zawodników tam nie było jak Evan Mobley, Anthony Mason, Reggie Lewis, Oladipo czy Starks. Ale na SG to jest po prostu bardzo dużo dobrych zawodników.

2 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a):

Nom LBS się ładnie wybronił z dalekiego picku, a nasz narzekający na kolejność draftu January coś przereklamowany, wybrał w pierwszej rundzie gościa, którego bym nie wybrał ponad dwoma point guardami, którzy jeszcze nie poszli. Nie wiem czy to nie jest dziwniejszy pick niż Noah w IIgiej. 

1 minutę temu, Gregorius napisał(a):

W sumie jak na razie mało zaskoczeń ,a myślałem że trafi się więcej nie oczywistych pickow. Przed draftem wypisałem sobie listę 16 zawodników z każdej pozycji i dosłownie paru zawodników tam nie było jak Evan Mobley, Anthony Mason, Reggie Lewis, Oladipo czy Starks. Ale na SG to jest po prostu bardzo dużo dobrych zawodników.

Dla mnie dalej nie poszli zawodnicy, którzy zasługują na I rundę, więc no - jest ciekawie. 

Mega mi pasuje Turner. Nie dość ze świetny obrońca to jeszcze 39% za trzy.  

1 minutę temu, RappaR napisał(a):

Dla mnie dalej nie poszli zawodnicy, którzy zasługują na I rundę, więc no - jest ciekawie. 

Dalej nie poszli zawodnicy których miałem wysoko na liście (mało rozgrywających poszło i tutaj można ciekawych graczy poszukać) ale poza tym nie widzę potencjału na 1 rundę chyba że na pf. 

1 minutę temu, RappaR napisał(a):

Zdecydowanie. Wydaje mi się że  dużo osób jak ja na czas nie zajarzyło że jest naprawdę wielu „równych” w miarę poziomem PG do wyboru i jest tam absurdalna, wyrównana konkurencja więc ci co wybrali PG w pierwszej czy drugiej rundzie jak ja, troszkę jednak zjebali moim zdaniem. Lepiej było ten pick poświęcić na kozaka z innej pozycji. 

5 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Zdecydowanie. Wydaje mi się że  dużo osób jak ja na czas nie zajarzyło że jest naprawdę wielu „równych” w miarę poziomem PG do wyboru i jest tam absurdalna, wyrównana konkurencja więc ci co wybrali PG w pierwszej czy drugiej rundzie jak ja, troszkę jednak zjebali moim zdaniem. Lepiej było ten pick poświęcić na kozaka z innej pozycji. 

To też, można również grać bez rozgrywającego z point forwardem ;)

Edytowane przez agresywnychomik

3 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a):

Z jednej strony tak ale Ci pierwsi mieli bardzo mało wad. Teraz zostali albo dobrzy we wszystkim (ale w niczym bardzo dobrzy) , albo z wyraźnymi wadami.

4 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a):

Dlatego wybrałem Hardena i serio mnie dziwi hejt na niego

Jednak 36,6 ppg z 11 apg i 4,4 trafionych rzutów za 3 na SG, to najlepszy gracz ofensywny zabawy.