ignazz Opublikowano Środa o 20:34 Udostępnij Opublikowano Środa o 20:34 Jest to najbardziej nielubiany sędzia i mimo że to nie jest konkurs piękności z czegoś to wynika. Spurs sam wiesz że jak OKC wygrywali sporo spotkań bo grali bardzo dobrze. Co nie wyklucza scenariusza że wygrali pomimo sędziego a nie dzięki niemu. Tu po prostu w rs przewaga była spora. Dla mnie argument taki sobie. Serio uważasz takie gwizdanie jak wczoraj za normalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano Środa o 20:41 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 20:41 3 minuty temu, ignazz napisał(a): Jest to najbardziej nielubiany sędzia i mimo że to nie jest konkurs piękności z czegoś to wynika. Spurs sam wiesz że jak OKC wygrywali sporo spotkań bo grali bardzo dobrze. To tak jak G2 i wczorajszy G5 na rzecz Thunder przecież - wygrali bo grali lepiej, a Spurs grali gorzej. Nie zauważyłeś tego, oglądając? Dwa mecze OKC-SAS w RS sędziował, oba wygrane przez Spurs. To żaden argument, bo to nie ja tutaj jakieś teorie spiskowe wrzucam. Taka ciekawostka, że Wam się retoryka rozlatuje. 3 minuty temu, ignazz napisał(a): Serio uważasz takie gwizdanie jak wczoraj za normalne? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Środa o 20:43 Udostępnij Opublikowano Środa o 20:43 Mason Plumlee’s (SAS) foul against Jared McCain (OKC) at 1:39 of the 4th quarter in Game 5 of the Western Conference Finals on 5/26/26 has been upgraded to a Flagrant 1 after league review. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano Środa o 20:58 Udostępnij Opublikowano Środa o 20:58 tam z tym challegem to nie mam pewności, ale jak można było goaltenda Wallace'a nie zauważyć to ja nie wiem ogólnie zznnowu wielki mecz rolesów OKC (Caruso / Hrtnstn po dwóch stronach / McCain) a z niskich spurs nikt tym razem nie dowiózł....z wysokich w sumie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Środa o 21:32 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:32 W spurs to nawet z tych bardzo wysokich nikt nie dowiózł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano Czwartek o 05:18 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 05:18 22 godziny temu, cwikson napisał(a): Nie oglądam meczu bo te k... z NBA app taką mnie grafiką powitały o 7 rano jak chciałem przed robotą obejrzeć mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano Czwartek o 05:25 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 05:25 7 minut temu, lorak napisał(a): @marceli73dobrze ze poruszyles ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano Czwartek o 05:27 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 05:27 9 godzin temu, ely3 napisał(a): To jak tam doczekamy się komentarza @lorak albo @ignazz czy mozę jednak uważacie ,ze to uzasadnione. pytanie z rodzaju, czy twoja żona przestała cię zdradzać, ale co tam, dam się podpuścić ; ] tu są trzy kwestie: 1. nie wiadomo co Wembanyama powiedział, więc nieuzasadnione jest wiązanie tego tymi zagraniami 2. Plumlee powinien za swoje dostać co najmniej technika, o ile nie wylecieć z boiska 3. z Bismackiem to normalny blok, w najgorszym razie common faul, doszukiwanie się tu czegoś więcej, to już zła wola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Czwartek o 06:47 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 06:47 No i po meczu dostał Flag 1. Mnie zastanawia czemu tu skorzystano z review a np za flop czy ciągnięcie włosów już nie. Proponuje mecz 6 zacząć od rzutów wolnych i piłka z boku dla OKC. Tzn dobrze że to zobaczyli i ocenili jeszcze raz. Nie dobrze że zrobili to tylko w tym przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano Czwartek o 07:06 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 07:06 18 minut temu, ignazz napisał(a): No i po meczu dostał Flag 1. Mnie zastanawia czemu tu skorzystano z review a np za flop czy ciągnięcie włosów już nie. Hmmm, pomyślmy........... Dobrzy jesteście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano Czwartek o 07:24 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 07:24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano Czwartek o 07:35 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 07:35 10 minut temu, Kubbas napisał(a): Luka z Wolves rok temu: 47 FG i 41 FT Szok i niedowierzanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano Czwartek o 08:07 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:07 24 minuty temu, barcalover napisał(a): Luka z Wolves rok temu: 47 FG i 41 FT Szok i niedowierzanie! przecież to nie chodzi o ilość rzutów wolnych jako takich. Tu chodzi cały czas o równe traktowanie obu drużyn. Jeżeli jednej stronie puszcza się popchyania, trzymania za koszulke itd a drugiej apteke to nie jest to równe traktowanie. Mimo że oba sposoby gwizdania da się obronić pod warunkiem tych samych zasad dla obu zespołów. I nikt(prawie) nie mówi że VW nie powinien dostać wiekszej kary za łokcia czy że Spurs nie flopuja. Dziwnym trafem rok temu była cisza o sedziowaniu (choć flopowanie się nei podobało) w tym roku roku Dort co rundę próbuje uszkodzić przeciwnika , Caruso fauluje bez przerwy i w każdej rundzie masz zbitki kilku-kilkunastu sytuacji gdzie OKC była faworyzowana. Nawet z LAL 2 mecz to jeden z najgorzej sedziowanych meczy od bardzo dawna. Ta runda to nawet w raporcie 2 minut masz 2 błędy na niekorzyść Spurs. Ostatni mecz cała sekwencja błędów czyli goaltending + out po nodze+ technik które uniemożliwiły powrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano Czwartek o 08:21 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:21 8 minut temu, Gregorius napisał(a): przecież to nie chodzi o ilość rzutów wolnych jako takich. Tu chodzi cały czas o równe traktowanie obu drużyn. Jeżeli jednej stronie puszcza się popchyania, trzymania za koszulke itd a drugiej apteke to nie jest to równe traktowanie. Mimo że oba sposoby gwizdania da się obronić pod warunkiem tych samych zasad dla obu zespołów. I nikt(prawie) nie mówi że VW nie powinien dostać wiekszej kary za łokcia czy że Spurs nie flopuja. Dziwnym trafem rok temu była cisza o sedziowaniu (choć flopowanie się nei podobało) w tym roku roku Dort co rundę próbuje uszkodzić przeciwnika , Caruso fauluje bez przerwy i w każdej rundzie masz zbitki kilku-kilkunastu sytuacji gdzie OKC była faworyzowana. Nawet z LAL 2 mecz to jeden z najgorzej sedziowanych meczy od bardzo dawna. Ta runda to nawet w raporcie 2 minut masz 2 błędy na niekorzyść Spurs. Ostatni mecz cała sekwencja błędów czyli goaltending + out po nodze+ technik które uniemożliwiły powrót. IMO ten brak równego traktowania obu ekip to jest w Twojej głowie, ewentualnie na Twoim timelinie na twitterze. Ani dane tego nie pokazują, ani gdy ogląda się mecz, nie widać nierównego traktowania, a jeśli już to od G2 właśnie w drugą stronę - Castle i Vassell mają przyzwolenie na więcej, niż Hartenstein czy Caruso, a jeśli nie na więcej, to na dokładnie tyle samo. W osobistych w serii jest 143 do 132 dla Spurs, w FT/FGA mamy .274 Spurs vs. .249 OKC. Ty serio nie widzisz, że Spurs dokładnie tak samo chwytają za koszulkę (Keldon notorycznie, na dystansie to w co 2 akcji widać chwytanie Spurs). Wg mnie stworzyliście sobie środowisko własne i się taplacie w tym sosie. Dla mnie to ok, wydaje mi się, że wręcz Thunder się ok czują w tej roli bad guya, bo i tak jest cała ta energia "bić mistrza", która widocznie w tych czasach się objawia tak, jak tutaj na forum przykładowo. Normalni kibice mają topową serię, na którą czekali, a Wy macie stronniczych sędziów, mimo że Ci sami sędziowie w RS byli stronniczy w drugą stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano Czwartek o 08:31 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:31 6 minut temu, barcalover napisał(a): Normalni kibice mają topową serię, na którą czekali, a Wy macie stronniczych sędziów, mimo że Ci sami sędziowie w RS byli stronniczy w drugą stronę tak tak. Tylko dlaczego od 2016 i Greena nie przypominam sobie żeby takie "nagonki" były na kogokolwiek poza OKC? Co mecz latają składanki nierównego traktownia. 8 minut temu, barcalover napisał(a): Ani dane tego nie pokazują, ani gdy ogląda się mecz, nie widać nierównego traktowania Dane w twojej głowei co najwyżej bo żadnych realnych danych nie podałeś. Wrecz przeciwnie raport 2 minut to są dane. sama liczba FT to manipulacja a nie dane. ogladałęm z LAL i nawet w serii z taka przewaga mecz numer 2 to było mega nie równe traktowanie. Z tego co piszesz prawda jedynie jest że Ty tego nie widzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano Czwartek o 08:42 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:42 Tu masz 3 gości, którzy chyba nie są fanami ani Spurs, ani OKC i gadają o tych tematach. Możesz sam posłuchać i sprawdzić, co inni myślą: 10 minut temu, Gregorius napisał(a): tak tak. Tylko dlaczego od 2016 i Greena nie przypominam sobie żeby takie "nagonki" były na kogokolwiek poza OKC? Co mecz latają składanki nierównego traktownia. Nie wiem, skąd mam wiedzieć, dlaczego sobie nie przypominasz? 10 minut temu, Gregorius napisał(a): Dane w twojej głowei co najwyżej bo żadnych realnych danych nie podałeś. Wrecz przeciwnie raport 2 minut to są dane. Raport 2 minut i w których meczach i ile błędów było i przy jakim wyniku? 10 minut temu, Gregorius napisał(a): sama liczba FT to manipulacja a nie dane. ogladałęm z LAL i nawet w serii z taka przewaga mecz numer 2 to było mega nie równe traktowanie. Z tego co piszesz prawda jedynie jest że Ty tego nie widzisz. I co, w meczach z Lakersami Thunder byli traktowani łagodniej przez sędziów, a Lakersi surowiej, tak? Twoje emocjonalne wrażenie, nieskalane danymi (manipulacją) wzięło pod uwagę jakie czynniki? Czy obrona z zaangażowaniem to zawsze faul? Oglądałem całą serię z Lakers i w 3/4 meczów po prostu intensywność Thunder i szeroka rotacja wykończyła Lakers, a nie gwizdki, bo gwizdki dostawali takie same. Mecze się kończyły, gdy Lakersom brakło pary do biegania i trafiania, a nie gdy gwizdki nagle się zmieniły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano Czwartek o 08:58 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:58 14 minut temu, barcalover napisał(a): Tu masz 3 gości, którzy chyba nie są fanami ani Spurs, ani OKC i gadają o tych tematach. Możesz sam posłuchać i sprawdzić, co inni myślą: Nie wiem, skąd mam wiedzieć, dlaczego sobie nie przypominasz? Raport 2 minut i w których meczach i ile błędów było i przy jakim wyniku? I co, w meczach z Lakersami Thunder byli traktowani łagodniej przez sędziów, a Lakersi surowiej, tak? Twoje emocjonalne wrażenie, nieskalane danymi (manipulacją) wzięło pod uwagę jakie czynniki? Czy obrona z zaangażowaniem to zawsze faul? Oglądałem całą serię z Lakers i w 3/4 meczów po prostu intensywność Thunder i szeroka rotacja wykończyła Lakers, a nie gwizdki, bo gwizdki dostawali takie same. Mecze się kończyły, gdy Lakersom brakło pary do biegania i trafiania, a nie gdy gwizdki nagle się zmieniły No i dałeś sie @barcalover strolować @ignazz, @Gregorius , @Kubbas i ekipie, bo przecież trolują nieprawdaż? OKC jeden z najmniejszych marketów pompowany przez władze NBA, k**** ale odlot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano Czwartek o 09:00 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 09:00 Nie widziałem goaltendu Wembiego na timelinie... ciekawe dlaczego 1 minutę temu, balech napisał(a): No i dałeś sie @barcalover strolować @ignazz, @Gregorius , @Kubbas i ekipie, bo przecież trolują nieprawdaż? OKC jeden z najmniejszych marketów pompowany przez władze NBA, k**** ale odlot. It's ok! Każdy ma prawo do stworzenia sobie własnej rzeczywistości wedle uznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano Czwartek o 10:13 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 10:13 Godzinę temu, balech napisał(a): OKC jeden z najmniejszych marketów pompowany przez władze NBA, k**** ale odlot. to jest chochoł, bo dyskutujesz z własnym wymysłem. tu masz ładnie wytłumaczone o co chodzi: modzi reddita zdjęli wideo, więc tutaj nagranie: nie ma co się dziwić, że ludzie są wkurzeni tym naginaniem przepisów przez thunder, bo tego się nie da oglądać. wcale by mnie nie zdziwiło, jeśli oni rzeczywiście na treningach ćwiczą flopowanie: https://www.facebook.com/reel/1947456002568391 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano Czwartek o 12:12 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:12 3 godziny temu, barcalover napisał(a): Nie widziałem goaltendu Wembiego na timelinie... ciekawe dlaczego Przeciez tam doslownie w pierwszym kom jest wyjasnione, ze nie odgwizdali offensive interference Wembiemu, bo gracz Thunder najpierw zlapal siatke i dlatego zaliczyli punkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi