julekstep Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, ignazz napisał(a): No więc Duncan ogolił Lakers a Jok aspirujący do all time nie dał rady z dużo mocniejszymi suns. No i nie ma wpisu w CV. Nic złego się nie dzieje. dokładnie Duncan 2003 to poziom Joka 2023 (3 serie wygrane jako faworyt, jedna jako underdog) a Jok 2021 to poziom Duncana 2002 (pierwsza runda wygrana jako faworyt, przegrana w 2nd round jako underdog) A NIE SORRY -> w 2021 ten skład Nuggets był tak c***owy na PO, że już w pierwszej rundzie byli underdogiem xD, więc jednak Jok lepszy nic złego się nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): ok, sam chciałeś przestań sprowadzać legacy Suprs do poziomu mułu albo przynajmniej pierdolnij się w łeb W 2003? To był słabszy zespół z tych wszystkich. Młody Parker i stary Robinson chyba nie są potęgą? Teraz, julekstep napisał(a): dokładnie Duncan 2003 to poziom Joka 2023 (3 serie wygrane jako faworyt, jedna jako underdog) a Jok 2021 to poziom Duncana 2002 (pierwsza runda wygrana jako faworyt, przegrana w 2nd round jako underdog) A NIE SORRY -> w 2021 ten skład Nuggets był tak c***owy na PO, że już w pierwszej rundzie byli underdogiem xD, więc jednak Jok lepszy nic złego się nie dzieje Tylko tytułów brakuje mimo wszystko aby bawić się w all time. No i ta obrona coraz bardziej zauważalna. Gdzie w ataku jak mówił sam Wemby Jok jest bezsprzecznie najlepszy z całej trójki super gwiazd spurs. W ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Tylko tytułów brakuje mimo wszystko aby bawić się w all time. wiadomo Bill Russell GOAT od zawsze na zawsze w serduszkach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Wemby twierdzi że atak to połowa wartości koszykarza. Ja mu wierzę. Teraz, julekstep napisał(a): wiadomo Bill Russell GOAT od zawsze na zawsze w serduszkach! W tamtych czasach? Bezwzględnie. Nie mam problemu stawiać go wyżej niż Duncana choć sam Bill chyba twierdził coś innego mimo żartu komu dupe by przetrzepał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Wemby twierdzi że atak to połowa wartości koszykarza. Ja mu wierzę. a George Gervin twierdzi że Klay Thompson nie pobił jego rekordu punktowego w jednej kwarcie bo rzucał za trzy takie tam mądrości od legend San Antonio Edytowane 2 godziny temu przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 10 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ok, nie chce Cię obrazić, miłego tygodnia 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): przynajmniej pierdolnij się w łeb Prostackie Teraz, julekstep napisał(a): a George Gervin twierdzi że Klay Thompson nie pobił jego rekordu punktowego w jednej kwarcie bo rzucał za trzy takie tam mądrości od legend San Antonio Dwa systemy walutowe. Ja mu wierzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Prostackie nigdy się burżuja nie woziłem, ja przez jakieś 8 moich postów nic do Ciebie nie trafia, a nawet jest coraz gorzej, to zostaje tylko jedno, nie bądź taki delikatny, gdybyś spróbował wziąć choć 10% tego co w moją stronę leci, to byś zobaczył co to życie ulicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 7 minut temu, ignazz napisał(a): Dwa systemy walutowe. Ja mu wierzę. Jeden slowa 'legend' Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nigdy się burżuja nie woziłem, ja przez jakieś 8 moich postów nic do Ciebie nie trafia, a nawet jest coraz gorzej, to zostaje tylko jedno, nie bądź taki delikatny, gdybyś spróbował wziąć choć 10% tego co w moją stronę leci, to byś zobaczył co to życie ulicy a co leci w twoją stronę? tekst że Jok gra słabiej obecnie tak obraża? weź już nie przesadzaj. Dyskutujemy o Joku i o tym, ze jeżeli dalej zagra te PO w takim stylu to może nie być postrzegany jako pewniak do top #10. Genialny w ataku w poprzednich latach już tym aspektem był nieosiągalny dla wielu graczy ale na nieszczęście w dyskusji o ALL TIME przyszła słabsza seria ( moim zdaniem zwycięstwo w takich składach niezagrożone i tak), oraz zaczęła się z inicjatywy Wemby głębsza dyskusja o tym co daje zespołom swoim w obronie. To są przyczyny tego że powątpiewać można z tym topem ale na tego typu dyskusję obyśmy mieli jeszcze dobrą dekadę do przegadania. Sami wiecie jak postrzegane są różne accolates i niektórych po prostu Jokowi brakuje. Nie ma tu nic z wyzywania czy hejtowania gracza. O fanach gracza nie wspominając. Nie wiem czy macie po prostu fatalny dzień ale rzuciliście się jakby ktoś tu nagminnie obrażał Joka, robił z niego wafla w typie utalentowanego ofensywnie Brada Dougherthego z Cavs . Tymczasem w tle słabej serii trwa po prostu dyskusja gdzie obecnie ( w tym niedogodnym momencie) plasuje się Jok all time. Co ważne nikt z krytyków Joka ( obecnej krytyki) nie jest jakimś psycho Embeed fanem aby zarzucać tu jakieś tanie sztuczki co za oceanem jest nagminne. U nas raczej każdy team jok w tym nieistotnym sporze patrząc na różnice klas. jako fan Joka i Duncana mam prawo dodać że ten pierwszy dał jeszcze za mało radości aby stawiać go wyżej niż tego drugiego. Mimo sezonu z takimi średnimy ( w tym asysst) że głowa mała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ignazz napisał(a): ale rzuciliście się jakby ktoś tu nagminnie obrażał Joka bo tak jest, jeden napisze żeby go jebać, drugi, że powinien przechodzić PO jak Spurs Duncana, a trzeci w ogóle nie wie o czym pisze to się wypowie ten temat wygenrował 3 razy więcej stron niż druga najbardziej aktywna seria, a 80% postów to ciśniecie po Joku, często śłuszne, czasem mniej, niekiedy absurdalne, jakoś ciężko mi uwierzyć, że większość z tych userów to fani Serba i Nuggets, a Ty wierz sobie w co chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu my Eurosi myślę, że bardziej doceniamy Joka od lat niż nasi Czarni Bracia zza Oceanu i to się nie zmienia. Jak to mawiał Brunner. Zmieniają się okoliczności. Ale o serię z Minny jestem spokojny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu no fajnie, fajnie a mógłbyś przestać go doceniać? wolałbym do końca kariery grać Wizards niż mieć takich popleczników serio mówię, nawet proszę a ja w odrobienie strat nie wierzę, nie dlatego, że to niemożliwe, zwyczajnie na to nie zasługują, jeśli mają się prześlizgać na kontuzjach, to niech jadą do domu jak najszybciej albo niech zaczną grać na miarę potencjału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 minuty temu Udostępnij Opublikowano 24 minuty temu 1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): czy Ty właśnie napisałeś, że skład z DRobem, Parkerem, Manu czy nawet S-Jaxem, to jest ten sam skład co miał wtedy Jok vs Suns? Lol Parker był wtedy sophomore robiącym 15/5 na 46% fg Manu rookie robiącym wtedy 7/2/2 D-Rob był wtedy ostatni sezon w lidze i robił 8/8. Pierdol co chcesz na temat Jokica, ale od Duncana i Spurs się odwal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 minut temu Udostępnij Opublikowano 15 minut temu 6 minut temu, RappaR napisał(a): Pierdol co chcesz na temat Jokica, ale od Duncana i Spurs się odwal. Maciek, uspokój się to nie ja ich tu - świadomie czy nie - szakalowałem Parker bez względu na staty był pewnie w ścisłej topce born ready rookasów ever co miał takiego Jokić by w ogóle być w pobliżu tego supportu, może wyjaśnisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 minut temu Udostępnij Opublikowano 7 minut temu 6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Parker bez względu na staty był pewnie w ścisłej topce born ready rookasów ever Nie, nie był. W kluczowych g5 i g6 z Dallas, wiesz drużyną z pierwszym SRS w lidze i 60-22, mająca w składzie Nasha i Dirka, zrobił wtedy 3,5 ppg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi