Skocz do zawartości

[FBX] FBX#2 - Sezon 2025/26

RonnieArtestics

Rekomendowane odpowiedzi

31 minut temu, TryczekSzukarek napisał(a):

Mi też się to rok temu nie podobało 😂

A jeśli mogę zapytać to dlaczego tak ma być ? Jakie są argumenty za ? Bo dla mnie ban do 8 listopada, oznacza że 9 listopada już jest dniem po banie, kiedy można pobierać FA. Czego nie rozumiem ?

14 minut temu, antek napisał(a):

A jeśli mogę zapytać to dlaczego tak ma być ? Jakie są argumenty za ? Bo dla mnie ban do 8 listopada, oznacza że 9 listopada już jest dniem po banie, kiedy można pobierać FA. Czego nie rozumiem ?

Bardziej chodziło o to że Masz bana do 8 listopada, czyli 8 listopada o 9 naszego czasu kończy się 7. Listopada w USA. Więc wraz z przesunięciem dnia na Yahoo cie odbanuje.

13 minut temu, Krzemo napisał(a):

No to banuj ponownie, coś źle policzyłem i ten Keldon m się jednak nie mieści xD 

Znowu Keldon ? 🤦‍♂️

Jak coś wieczorem cie zbanuje i przywròce co tam miales bo muszę najpierw zrobić update za ostatnie kilka dni. 

Edytowane przez RonnieArtestics

A ja nie wiem czy nie przekroczyłem salary pobraniem Vince Williamsa za Claytona ale proszę o sprawdzenie czy pensja Williamsa jest prawidłowo wyliczona bo trochę nierealne wydaje mi się że ma 32,75fp po poprzednim sezonie. On w zeszłym sezonie miał pensje 36,4fp. Na Yahoo pokazuje za zeszły sezon 21,1fp. Wiem że to się może trochę różnić u nas ale chyba nie aż tyle zwłaszcza że w zeszłym sezonie on grał mega mało i mega c***owo.

Jeśli po weryfikacji faktycznie takie ma to oczywiście ban przyjmuje z pokorą.

Dobra sprawdziłem sam według regulaminu jak się wylicza pensje niestety się zgadza bo w zeszłym sezonie rozegrał tylko 27 meczów.

No to ban

Edytowane przez Mikowal83

Goozman i Szulim - 25.11  

Mikowal83 - 26.11 

składy zaktualizowane w arkuszu, na Yahoo za trzy minuty też będą powroty waszych graczy. 

W dniu 11.11.2025 o 07:07, goozman napisał(a):

kuffa znowu moj kalkulatorek w głowie nie zadziałał... a po sekundzie już widziałem w excelu przekroczonko :)

Dzięki że honorowo zostawiłeś Svi na benchu, wczoraj nie miałem czasu tego zrobić więc dzięki za fair play. 

Edytowane przez RonnieArtestics

• Roger zablokował(a) i odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.