Skocz do zawartości

[FBX] FBX#2 - Sezon 2025/26

RonnieArtestics

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Tizz napisał(a):

ale ta Queta przepłacany wszędzie :D

Chłop zanosi się na to że będzie robił w granicach DD co się przełoży na 38-43 fppg. Wazy 19 fp, jeśli będzie tyle robił ile przewiduje to będzie wart wydanych na niego pieniędzy.

Parę tygodni i wszyscy będziemy mądrzejszy.

4 godziny temu, antek napisał(a):

Chłop zanosi się na to że będzie robił w granicach DD co się przełoży na 38-43 fppg. Wazy 19 fp, jeśli będzie tyle robił ile przewiduje to będzie wart wydanych na niego pieniędzy.

Parę tygodni i wszyscy będziemy mądrzejszy.

nie no, widzę, że Ty JUŻ to wiesz :D
a piszą, że to Garza się objawi, a skorzysta Boucher, wszystko wróżenie z fusów za 150 wirtualnej waluty

42 minuty temu, Tizz napisał(a):

nie no, widzę, że Ty JUŻ to wiesz :D
a piszą, że to Garza się objawi, a skorzysta Boucher, wszystko wróżenie z fusów za 150 wirtualnej waluty

Gdzie napisałem że już to wiem ? Na tym polega gra w grę, że każdy ma inne produkcje wobec zawodników. Jak pokazuje rozdania w trzech fbxach większość wierzy że czorny Portugalczyk będzie robił sporo, może większość się mylić, wtedy ty wjeżdżasz cały na biało z szampanem w ręku w rytm JWP " a nie mówiłem, wszystko co wypuszczam sprawia, że zaniemówiłem". Wszyscy się kłaniają w pas i sprzedajesz płatne e-booki gry w FBX.

6 minut temu, antek napisał(a):

wtedy ty wjeżdżasz cały na biało z szampanem w ręku w rytm JWP " a nie mówiłem, wszystko co wypuszczam sprawia, że zaniemówiłem". Wszyscy się kłaniają w pas i sprzedajesz płatne e-booki gry w FBX.

...albo wjeżdżamy my, nabywcy w trzech FBXach Nemiasa "over 100$$$" Quety i nagrywamy podcast jak to na promocji mozna za niespełna 20 salary nabyć kozaka 🔥

20 godzin temu, 24kobe8 napisał(a):

...albo wjeżdżamy my, nabywcy w trzech FBXach Nemiasa "over 100$$$" Quety i nagrywamy podcast jak to na promocji mozna za niespełna 20 salary nabyć kozaka 🔥

150 nawet wymyślonej waluty to nie jest żadna promocja za 40fp😛

21 godzin temu, antek napisał(a):

Gdzie napisałem że już to wiem ? Na tym polega gra w grę, że każdy ma inne produkcje wobec zawodników. Jak pokazuje rozdania w trzech fbxach większość wierzy że czorny Portugalczyk będzie robił sporo, może większość się mylić, wtedy ty wjeżdżasz cały na biało z szampanem w ręku w rytm JWP " a nie mówiłem, wszystko co wypuszczam sprawia, że zaniemówiłem". Wszyscy się kłaniają w pas i sprzedajesz płatne e-booki gry w FBX.

no wiesz wiesz, prorok :D

W dniu 11.10.2025 o 08:43, antek napisał(a):

Pamiętasz za pewne że gramy z salary, i że "inaczej" się liczy 40 co ważące 19 fp niż ważące np 40 fp. Jak nie wiedziałeś, to nie dziękuj, zrób blika na telefon.

ależ błysnąłeś ;]

dalszej z Tobą wymiany słów nie będzie.. emba

Edytowane przez Tizz

• Roger zablokował(a) i odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.