Skocz do zawartości

[FBX] FBX#2 - Sezon 2025/26

RonnieArtestics

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
7 godzin temu, Krzemo napisał(a):

@RonnieArtestics to dziś :)

Done.

od czasu tamtego posta nie robiłem update składów, więc mam nadzieję że nikt z contenderow nie przekroczył w tym czasie salary i nie zdobywa decydujących pkt nieuczciwie, jutro się ogarnę i to zrobię. Pilnowaliście się, prawda ? 

pozdro 

Edytowane przez RonnieArtestics

brawo @evitacre - to była pełna dominacja i widzę oprócz FP wygrałeś też jedną z drugich lig roto tutaj więc chyba stworzyłeś jakiś ejajowy algorytm na wygrywanie w tym sezonie :) @Tocheck też bezpieczne srebro, także moża powiedzieć nuda w tym roku..

ja czekam na jakiś sezon w miarę bez tylu pauz głównej gwiazdy - pozbyłem się Wembiego to Jok zagrał dokładnie tyle samo meczów... bardzo mało też pograli Zubac i Sharpe - więc liczę na nawiązanie skuteczniejszej walki za rok!

Gratulacje dla zwycięzców, @evitacre jesteś wielki!

Niestety, widać to było po mojej zerowej aktywności, że wypaliłem się zupełnie w tym formacie a rola statysty jest dla mnie bez sensu.

Mam nadzieję, że ktoś pełen werwy i pomysłów przejmie moją ekipe, ja niestety rezygnuję.

Dzięki @RonnieArtestics za organizację i będę o Was pamiętać 😉

Pozdrawiam wszystkich.

Gratulacja dla @Tocheck i @goozman!

Dzięki @RonnieArtestics za ogarnianie tego rozgardiaszu :) 

16 godzin temu, goozman napisał(a):

to była pełna dominacja i widzę oprócz FP wygrałeś też jedną z drugich lig roto tutaj więc chyba stworzyłeś jakiś ejajowy algorytm na wygrywanie w tym

stary tez sezon to w ogóle jak na haju jakimś, pewnie najlepszy jaki miałem ever - wygrane fbx2, fbx3, fbx sznurówka, roto 2 enba, roto keeper, +2 x podium.

9 godzin temu, Tecu napisał(a):

Gratulacje dla zwycięzców, @evitacre jesteś wielki!

A jak! 186 cm! ; ) 

9 godzin temu, Tecu napisał(a):

Niestety, widać to było po mojej zerowej aktywności, że wypaliłem się zupełnie w tym formacie a rola statysty jest dla mnie bez sensu.

każdy ma swojego konika. miałem to samo w beGM. 

41 minut temu, Tecu napisał(a):

Ale komplet medali zdobyłem w fbx 😉

true. znasz moje zdanie na temat bodajże drugiego 😆

Ale dosłownie wczoraj zobaczyłem że jestem w beGM hall of fame wymieniony! Ha!

image.png.b92bebce18c14b3a6fb8691898641832.png

swoja drogą szykuj rękawice w jedynce roto się masujemy next year ; ) 

Edytowane przez evitacre

gratki dla podium. 

Te szybkie rezygnacje to sa bardzo zle wiesci. 
Z tego co wiem Mac też zrezygnuje z obu fbx2 i 3, tutaj mamy też pare botów typu moj brat Skam, ktoremu format też nie podszedl i jechał na autopilocie, więc nie wiem czy nie był to ostatni sezon dla fbx2. Ciężko mi sobie wyobrazic ze znajdziemy znowu 4-5 nowych i beda to sumienni playerzy. 

w weekend uzupelnie składy, bo dałem rade tylko do 3 kwietnia dobić do tej pory. 
puszcze od razu w przyszłym tyg liste z deklaracjami zebysmy w tym roku nieco wcześniej wiedzieli na czym stoimy i czy ma to sens dalej ciagnac. 

Edytowane przez RonnieArtestics

• Roger zablokował(a) i odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.