Skocz do zawartości

[FBX] FBX#2 - Sezon 2025/26

RonnieArtestics

Rekomendowane odpowiedzi

22 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a):

Te szybkie rezygnacje to sa bardzo zle wiesci. 
Z tego co wiem Mac też zrezygnuje z obu fbx2 i 3, tutaj mamy też pare botów typu moj brat Skam, ktoremu format też nie podszedl i jechał na autopilocie, więc nie wiem czy nie był to ostatni sezon dla fbx2. Ciężko mi sobie wyobrazic ze znajdziemy znowu 4-5 nowych i beda to sumienni playerzy. 

Uważam, że należy poważnie pomyśleć nad unifikacją ligi 2 i 3 - to podniesie jakość i fun z gry. Mamy trochę "botów", cześć userów gra w więcej niż jednej lidze (1 i 2, 2 i 3, 1 i 3) więc jest margines żeby zrobić sobie miejsce (którąś ligę odpuścić). Trzeba dokładnie policzyć ilu mamy realnie aktywnych userów i podjąć odważną decyzję (unifikacja i redraft). 

Format FBX gdzie na 20 drużyn +5 jest martwe, psuje rozgrywkę i trochę traci sens.    

46 minut temu, Krzemo napisał(a):

Uważam, że należy poważnie pomyśleć nad unifikacją ligi 2 i 3 - to podniesie jakość i fun z gry. Mamy trochę "botów", cześć userów gra w więcej niż jednej lidze (1 i 2, 2 i 3, 1 i 3) więc jest margines żeby zrobić sobie miejsce (którąś ligę odpuścić). Trzeba dokładnie policzyć ilu mamy realnie aktywnych userów i podjąć odważną decyzję (unifikacja i redraft). 

Format FBX gdzie na 20 drużyn +5 jest martwe, psuje rozgrywkę i trochę traci sens.    

Też myślałem o tym, bo skład lig w połowie się powtarza, tylko wtedy trzeba by było obie ligi zaorać i zrobić nowy draft, więc nie wiem czy będzie na to zgoda ludzi.  Np ja Jako posiadacz Wemby w fbx3 jestem dość sceptycznie nastawiony do hipotetycznego redraftu ;) 

Edytowane przez RonnieArtestics

50 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Też myślałem o tym, bo skład lig w połowie się powtarza, tylko wtedy trzeba by było obie ligi zaorać i zrobić nowy draft, więc nie wiem czy będzie na to zgoda ludzi.  Np ja Jako posiadacz Wemby w fbx3 jestem dość sceptycznie nastawiony do hipotetycznego redraftu ;) 

Coś za coś, albo dalej równia pochyła i  w efekcie (prędzej czy później) śmierć obu lig, albo coś zmieniamy.