Skocz do zawartości

[FBX] FBX#2 - Sezon 2025/26

RonnieArtestics

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pięciu zawodników ze znaczkiem C

Allen Jarrett

Ayton Dendre

Lively II Dereck

Okongwu Onyeka

Jackson Isaiah

Jak widać żadnych starców czy rencistów. Same dziki w kwiecie wieków. Jeśli ktoś ma braki pod koszem to zapraszam, może się dogadamy, bo z chęcią bym pozyskał w zamian zawodników z pozycji 1-2-3.

40 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

@Skam ban do 09.11 za Aarona Wigginsa 

Honorowo się powinna reszta uczestników zachować i po prostu zawnioskować do komisarza zamknięcie rynku FA na najbliższe 10-12 dni. Myślę że pięciu, sześciu GMow poprze mój wniosek. Komisarz w sumie też mógłby to klepnac :)

48 minut temu, antek napisał(a):

Honorowo się powinna reszta uczestników zachować i po prostu zawnioskować do komisarza zamknięcie rynku FA na najbliższe 10-12 dni. Myślę że pięciu, sześciu GMow poprze mój wniosek. Komisarz w sumie też mógłby to klepnac :)

No ja też jestem zablokowany trochę, myślę czy zrzucić Marka Williamsa bo jednak powinien robić więcej niż 25fp, a McConnella pi****le nie zrzucam, bo dałem za niego 77$ xD 

Edytowane przez RonnieArtestics

Jakoś mi się nie chce czekać na Foxa. Z chęcią rozważę jego sprzedaż.

Dodatkowo, nie wiem czy mówiłem, ale mam całą masę Centrów do oddania i do żadnego jakoś senymenalnie przywiązany nie jestem.

Fox, Okongwu, Lively, Jackson, Ayton, Christie czy Carrington to lista transferowa, więc jest z czego wybierać.

• Roger zablokował(a) i odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.