antek Opublikowano 7 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2025 Lamelo , 100 dolarów, talon na balon i pick 76ers za Foxa. @Szulim czekamy na okejke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 7 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2025 26 minut temu, antek napisał(a): Lamelo , 100 dolarów, talon na balon i pick 76ers za Foxa. @Szulim czekamy na okejke. Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 7 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2025 Keldon fajnie gra, na pewno mógłby pomóc w walce tam hen wysoko na górze. Pick plus (albo) worek złotych monet i pytam gdzie podpisać. Zapraszam do dyskusji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2025 8 godzin temu, antek napisał(a): Lamelo , 100 dolarów, talon na balon i pick 76ers za Foxa. @Szulim czekamy na okejke. Wrzućcie to jeszcze na Yahoo to zaakceptuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 8 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2025 17 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Wrzućcie to jeszcze na Yahoo to zaakceptuje. Ja rano wrzuciłem na Yahoo wraz z komentarzem o kasie i picku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2025 4 minuty temu, antek napisał(a): Ja rano wrzuciłem na Yahoo wraz z komentarzem o kasie i picku. Ok to szulim musi zaakceptować chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2025 W dniu 4.12.2025 o 19:11, RonnieArtestics napisał(a): @Krzemo ban do 11.12 za alvarado puk, puk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 13 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2025 Ayton&Keldon szukają nowego domu. Dla walczących, na prawdę warto pozyskać ich. Robią więcej niż ważą, nie są najstarsi. Zapraszam do negocjacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) @TryczekSzukarek ban za pobranie kasę richardsona 7 stycznia.. PS. chyba się skapnąłeś 8 stycznia bo wyrzuciłeś sheada za nic, czy sobie wkręcam ? Edytowane 11 godzin temu przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a): @TryczekSzukarek ban za pobranie kasę richardsona 7 stycznia.. PS. chyba się skapnąłeś 8 stycznia bo wyrzuciłeś sheada za nic, czy sobie wkręcam ? Tak. Wyrzuciłem sheda - żeby było ok. Pokornie wieczorem czekałem na bana. Miałem pisać ale chciałem sprawdzić czy wogole ktoś ma kontrolę nad tą ligą jest git. Wszystko działa - z lekkim opóźnieniem ale jest ok dobra robota @RonnieArtestics Ps. A tak serio o nic nie walczę w tej lidzie i kompletnie mi to wypadło - obiecuję poprawę Edytowane 8 godzin temu przez TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Haha no jak coś to przypominam że sprawdzam tak raz na tydzień średnio, więc może się nie opłacać nie powiedzieć mi jeśli się wie że limit był przekroczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi